Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fuel consumption combined:

ca 4.7 l/100km

Fuel consumption (urban):

ca 5.6 l/100km

Fuel consumption (extra-urban):

ca 4.2 l/100km

my bad :D

Posted
momci, hvala na savetima.. :da:

inace, kad bih birao auto "za stalno", to bi bilo ovo:

http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...OR_SPORT/122048

dobar je to auto ali nije saab vise ono sto je bio nekad...

al daleko od toga da je za bacanje...

moj cale je pored svog auta kupio saab 900 turbo i kompletno ga restaurirao,sad ga vozi samo ponekad,cisto da uziva... pa njegovom iskustvu kaze da nijedan novi auto nema taj osecaj kontrole i voznje...i to nije samo iz nekih sentimentalnih razloga.

:pivopije:

Posted

Izgleda se ja jedini lozim na Mitsubishi EVO X i Subaruy Impreza WRX .... jebes Saab, sto kaze Clarkson, to je za zubare, doktore, advikate i slicne im fele :D

Posted

kako kenjaš jbt kad sam i ja postovala subaru pre desetak strana i pitala te za mitsubishi lancer a onda si me podsetio da si nabrojao evo i ja sam odgovorila nešto u fazonu "vid stvarno sorry"... :P

volemo iste stvari vlaaaadice!

samo ti ih voliš više od mene :P

Posted

videh u solunu pre par vikenda na ulici alfu mito onu njihovu devilish red. izgleda kao paklena jagoda :)

doduše delovala mi je malo veće na fotkama...

Posted (edited)
inace, kad bih birao auto "za stalno", to bi bilo ovo:

http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...OR_SPORT/122048

Dobar je Saab, nema sta. Posebno 9-3 aero mnogo dobro igleda!

Izgleda se ja jedini lozim na Mitsubishi EVO X i Subaruy Impreza WRX .... jebes Saab, sto kaze Clarkson, to je za zubare, doktore, advikate i slicne im fele :D

Ima nas dosta :pivopije: Novi Evo mi se jako svidja. I novi WRX STi je meni mnogo dobar. Obicna Inpreza mi je nekako bezveze, dok je WRX vrh!

59779335_8d099d7eb8.jpg

videh u solunu pre par vikenda na ulici alfu mito onu njihovu devilish red. izgleda kao paklena jagoda :)

doduše delovala mi je malo veće na fotkama...

Meni se licno Mito ne svidja uopste, previse je zenski! Jeste gledali mozda reklae za Mito?! Uzasno su iritantne, tj glas bebe koja izgovara Technology (ili sta vec kaze....)

@ Mustang

Evo jedan link za tebe:

http://www.seriouswheels.com/cars/2009/top...500-Eleanor.htm

Edited by triad1
Posted (edited)

jeste ženski.

baš za mene :) ne bih se bunila....

mmm alfica mitica pitica

ovde izgleda kao alfino izdanje brava. pakleno pomorandžasta :)

malo mi smeta ovaj branik ali verujem da nije bez razloga takav. gradska vožnja i čuketarci cost cutting branik :pivopije:

mito-poblete2.jpg

Edited by Ајлин
Posted

@ Triad 1

Fala bato !!!

@ Rotasydan

Brate ja volim a i postujem vecinu kola... Npr rekao bih da je Lexus ove godine po zavrsnoj obradi zasio i Sedmicu i S klasu i A8 , i to objektivno. Tu racunam i prostor i sve, ali bas sve...

Al zato potrosnja/snaga/kvalitet - Mecka !!!

A sta bih ja uzeo za svoju dusu od evropljana (jbne puste price, uvek ce ih biti :(:)) Z4, BMW7, Mecka CL, VW Siroco obavezno, Passat CC (objasnio neke stvari). Kod VW me zesce iritira cinjenica da moras da platis duplo vise od konkurencije da bi dobio isto konja (Npr Chrysler i Dodge su vrh po tom pitanju)..

Posted (edited)
imaginos poklapaju nam se i automobilski ukusi

dal si na gtalku...

Zar te slicnosti nisu dosadne?!

@

Aj sad nek se jave svi koji vole EVO :P :P Hahahaah

@ Mustang

Al zato potrosnja/snaga/kvalitet - Mecka !!!

E jebi ga brate!! Mislim jeste to kvalitet i sve, postujem, ali mi uopste nisu privlacne.. Volim sportske automobile.. Pre bih vozio neku Alfu ili onaj SAAB sa predhodne strane, nego mecku..

Edited by Nazzgul
Posted

Ja volim mecku, odusevljava me, pogotovo sto sam citao za novu E klasu da ce imati preko 200ks a pri tom potrosnju oko 6 litara dizela .... ali imidz mi se nesto ne svidja, nekako kad vidim mecku odmah mi je prva asocijacija debeli zadrigli gastarbajter sa stomacinom, brkovima i celom do pola glave, a sa radija tuce neke "cirilica" :D

Naravno ne bih odbio da se provozam u nekoj mecki, pogotovo SLR :D

Mada iskreno i VW i BMW kod nas nekako imaju los imidz, na VW se dosta loze seljaci (ali srecom uglavnom na dvicu i praistorijske Passate) a na BMW celavi zemunci sa kajlama. Jbg

U stvari ma jebes imidz i predrasude :D

E sad, sad videh, nov Golf 5 za 13.800 eur ... bruka! Pa neka mi neko kaze da je VW preskup.

Posted

imaginos :pivopije: jedva čekam da vidim šta će da pazari

vlado u pravu si za mazdu 2 skinula sam tehnikalije i cenovnik, jebe kevu koliko su napakovali za deset soma. odličan deal. šteta što je sranje pa nije vreme baš za investiranje :no:

Posted
imaginos :pivopije: jedva čekam da vidim šta će da pazari

vlado u pravu si za mazdu 2 skinula sam tehnikalije i cenovnik, jebe kevu koliko su napakovali za deset soma. odličan deal. šteta što je sranje pa nije vreme baš za investiranje :no:

Sestra hoce da kupi neki automobil do 10k pa sam pretrazio sve zivo i na kraju definitivno zakljucio da je ova Mazda best buy. Najvise nudi za te pare, a sto je jako vazno napravljena je u Hiroshimi a ne u Turskoj ili Koreji.

Posted

Мог'о си и ону бочну фотку, где је сунце зашло иза врха. :mhihi:

Бабарога је на овим сликама ... но, тек ћу га видети уживо.

Posted

Kako bre? Kod mene ispred zgrade, ima jedna vec skoro mesec dana.. Ali je to neki lik iz VW salona, jer mu je auto sav u reklamama..

Posted (edited)

AUUUUUUUUUUUUUUUU!

Kakva mi je ponuda ispala.... Auuu!!

BMW 2001. e46, 320ci, kupe, 1991 cm³, 150 KS, plava farba, koza, klima, xenon, felne osamnestice (ZNACI FULL), presao 150 000 km, limarija odlicna, iz Italije. Treba lik da ga uveze u Bar sledece nedelje i prodaje mi ga kao stranca za 4.5 soma.. AhahahahHAhahaha. I nek platim carinu 2- 2.5 soma - dobijem za 7 soma brukicu, bruku!!

E samo da bude u dobrom stanju, o pliz GOD HELP ME! :) :)

Edited by Nazzgul
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...