Jump to content

Recommended Posts

Posted
AUUUUUUUUUUUUUUUU!

Kakva mi je ponuda ispala.... Auuu!!

BMW 2001. e46, 320ci, kupe, 1991 cm³, 150 KS, plava farba, koza, klima, xenon, felne osamnestice (ZNACI FULL), presao 150 000 km, limarija odlicna, iz Italije. Treba lik da ga uveze u Bar sledece nedelje i prodaje mi ga kao stranca za 4.5 soma.. AhahahahHAhahaha. I nek platim carinu 2- 2.5 soma - dobijem za 7 soma brukicu, bruku!!

E samo da bude u dobrom stanju, o pliz GOD HELP ME! :) :)

To je jako jeftino, samo da je kilometraza ispravna posto u Italiji nije kaznjivo vracanje kilometraze pa se to tamo masovno radi. Nadam se da je dobra makina pa da uskoro bacis fotke

Posted (edited)

@ Routasydan

Ma nek je vracena kilometraza. U Baru imam ocuhovog sestrica (mehanicara koji radi samo BMW). ZNaci ako on kaze da ga uzmem, svi na pivo !!!

:) :) :) A, brate ovakvu sam makinu zeleo... AHahahhaa!

P.S. Samo da ne bude ko sa onim pezom ahahaha, ali sad sam pricao sa preprodavcem koji ga uvozi, licno, preko skype-a.. Tako da ne bi trebalo..

@ Bojan

Mislim da je ta kilometraza nista za BMW.

Edited by Nazzgul
Posted

Назгуле, ово ти је идеална прилика за релативно нов БМВ, па још Е46 (твој сан).

Одлична опрема + метализе плава боја (а то се цени ;) ).

Ако си при доброј платежној моћи, неби требало да пропустиш шансу ... у противном, узеће га други. ;)

Posted (edited)
Назгуле, ово ти је идеална прилика за релативно нов БМВ, па још Е46 (твој сан).

Одлична опрема + метализе плава боја (а то се цени ;) ).

Ако си при доброј платежној моћи, неби требало да пропустиш шансу ... у противном, узеће га други. ;)

Ma imam za ovo!!! Taman za njega i carinu, samo da bude dobar!!! :) :) :)

Inace, neko drugi ne bi dobio ovu cenu.. :D:P

Edited by Nazzgul
Posted

U jebote al je ovo do jaja!!! Nemci su tate!!!! Eh, i posle mi neko kaze da je sve to isto sranje a placas samo brend. Bembara jebe keve! A zamisli da si uzeo onaj Pezo :( fuj!

Posted (edited)
U jebote al je ovo do jaja!!! Nemci su tate!!!! Eh, i posle mi neko kaze da je sve to isto sranje a placas samo brend. Bembara jebe keve! A zamisli da si uzeo onaj Pezo :( fuj!

JEBE KEVE!!!

:pivopije:

e nazzgule navijam za tebe da bude dobar :pivopije: kad već toliko voliš, nek' ti se posreći :da:

javi kako izgleda.

Hvala puno!!!

@@@@@@@@@@@@@@

Secate li se Hatebreed-a?! Hahhahaa! Kako je kupio benku, ne pojavljuje se vise na forumu.. LOL**

[samo je jednom svratio da kaze, kako je unistio motor(i to se sigurno smorio jer nije mogao da vozi)]

Edited by Nazzgul
Posted

Do jaja onaj klip sa ribom kad postavlja trougao :) :) :)

@ Nazzgul

Srecno bato , samo napred !!! Da bude dobra kupovina !

I da mu stavis demon eyes obavezno, cuci ko boles` na BMW...

Best Motor Wehicle ;)

Posted (edited)
@ Nazzgul

Srecno bato , samo napred !!! Da bude dobra kupovina !

I da mu stavis demon eyes obavezno, cuci ko boles` na BMW...

Best Motor Wehicle ;)

SESTAK.. reci brate..

Cetvoro-cilindrasi gube snagu na velikim obrtajima, gde je sestak dobija, a plus ima dupli “Bi-Vanos” sistem, koji mu obezbedjuje josh vishe obrtnog momenta na nizhim obrtajima..

LOL**

Kako to ide.. auuu! Samo da bude u dobrom stanju. Jbt platio bi ga i skuplje, samo da je zdrav!!

Edited by Nazzgul
Posted

Preterani optimizam i zelja umeju da oteraju coveka u drugu krajnost pa da se razocara. Ja uvek ulazim u pricu kao da je neizvesno i sve dok ne bude sve crno na belo ne podlezem euforiji :D

A ja se nadam da ce ovaj BMW biti pun pogodak, za razliku od onog budjavog francuza :D

Posted (edited)

Ova bembara trica izgleda preprepredobro. Jedna od najlepših te serije koju sam ikada video. :da:

Obratite pažnju na sportske retrovizore, spojlere i ... jebeno prekrasne felne, identične kao na SERIJI ŠEST.

+ metalize plava. Ne postoji lepša boja za auto, po meni.

Edited by курац од овце
Posted

Ali ne kupujem tu sa slika.. Hahahhaha! To sam samo dao primer kako moze da izgleda.. Hahahaha!

Ma bice sve okey! Ako ne uzmem tu iz Italije dovesce mi ujak u junu, jos bolju iz Nemacke..

U svakom slucaju ce biti E46 i dvesta iz mesta i trista kad je pista cista :)

Hvala na podrsci. Laq noc!

Posted

Хаха, нећеш ми веровати, али ... управо сам Хонду Сивик ноћас сањао. :da:

Као пазарио је половну за 5 сома (ех, кад би могло). Као радим полицајке на писти испред моје зграде :) ...него, била је беле боје. А ја белу органски не подносим (на ауту).

Posted

jbt ladno lik nabacio felne od M6tice RESPEKT!!! najbolje felne za bmw-a :da:

nova honda accord je prelepa, a sa sajamskim popustom kosta 19000 a ne 23000 kao pre.

brate jesi to ti slao??? hahahha objasnio si im :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...