Jump to content

Recommended Posts

Posted
:) mnogo je smešno kad vidiš nekog preko 190 u ulasku ili izlasku iz kola.

nije vam lako

Zato volim automobile sa troje vrata,sasvom komotno da se udje i izadje. E sad jbg, moram sediste da pomerim skroz do kraja nazad pa nema mesta iza mene, ali bar je meni napred udobno i lepo

Posted

@ vegeta

Da naravno! Petica je spoj gospodskog, porodicnog, smekerskog i sportskog automobila. Savrsenstvo!!

Sestica, se meni ne svidja toliko.. Lepsi mi je M3 e46 :)

Posted

Ma kako ne mozes?!!?

Pa ja sam sedeo danas u SMARTU ko car!! Nisam mogao da verujem koliko mesta ima!! Odlican je auto.. Udoban. Mislim da bih s njim mogao i na neko putovanje..

Ajlin. 5 soma je polovan. Mislim da bi to bila relna cena za novog.

Posted
pa accord je i bio oduvek u srbiji možda najbolja ponuda cenovno

po meni je cenovno najbolja Chevrolet Epica a i ostali modeli bogami :D a i kia sorento je jeftina, sa popustom oko 23000.

Posted
po meni je cenovno najbolja Chevrolet Epica a i ostali modeli bogami :D a i kia sorento je jeftina, sa popustom oko 23000.

znas koliko je menjanje ulja i filtera, to jest mali servis, za recimo Kia Rio? I znas li koliko mozes da dobijes za taj automobil posle, recimo, 5-6 godina? ;)

Posted (edited)
na epicu se zale ljudi,kazu da je neverovatno koliko slabo vuce taj auto.pretezak je i ubrzanja su mu katastrofalna

Ma daj sta pricas?! Burazer je vozio.. Kaze da ne oseca 200km/h. Jos je imao dizel 2.0

Ali je imao nekih problema sa njom. Mislim da mu je riknuo neki katalizator(preciscivac goriva), na samo 30 000 predjenih.. i odma je prodao..

Edited by Nazzgul
Posted
na epicu se zale ljudi,kazu da je neverovatno koliko slabo vuce taj auto.pretezak je i ubrzanja su mu katastrofalna

za mene je ubrzanje od 10 sec extra... jeste da je accord brza, al u ovom trenutku je razlika u ceni 4000e sto nije malo. mada kontam da je honda kvalitetniji auto i da se manje kvari!

Posted
za mene je ubrzanje od 10 sec extra... jeste da je accord brza, al u ovom trenutku je razlika u ceni 4000e sto nije malo. mada kontam da je honda kvalitetniji auto i da se manje kvari!

Tako je, a pogledaj i cene polovnih Hondi, jako dobro drze cenu, bolje od nemaca, a za Sevrolet ne moram da ti pricam kako stoji na tom polju. Bila je jedna Epika na "polovnim automobilima" mislim da je stajala bar pola godine, ne znam da li je i dalje tamo. Cena nije velika, ali niko bre nece to da kupi. A Hondu uvek mozes da prodas, kvalitetan je automobil, nece te sigurno izdati kad najmanje treba .... odlican automobil

Posted

Rodjena sestra ovih dana kupuje, na moju preporuku, Opel Vectru B restyling, najverovatnije 2001. godiste, 2.0DTI za 6.000 eur. Znaci porodicni automobil za cetvoro, da nije previse mator, da ima svu potrebnu opremu, jeftin za odrzavanje, a da lepo drzi cenu .... za te pare i tu namenu Vectra je pun pogodak.

Posted
Ne gotivim ja te opelnjake.. Za te pare bih kupio neku golf cetvorku 2000 god i do jaja..

Kupio bih i ja, mada za te pare tesko da moze neka dobra TDi da se uzme, jedino SDI ili onaj 1.4 benzinac .... ali jbg zena hoce porodicni automobil sa velikim gepekom, 5 vrata i da se ne krade (stajace joj ispred zgrade)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...