Routasydän Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 mnogo je smešno kad vidiš nekog preko 190 u ulasku ili izlasku iz kola. nije vam lako Zato volim automobile sa troje vrata,sasvom komotno da se udje i izadje. E sad jbg, moram sediste da pomerim skroz do kraja nazad pa nema mesta iza mene, ali bar je meni napred udobno i lepo
Nazzgul Posted April 5, 2009 Author Report Posted April 5, 2009 @ vegeta Da naravno! Petica je spoj gospodskog, porodicnog, smekerskog i sportskog automobila. Savrsenstvo!! Sestica, se meni ne svidja toliko.. Lepsi mi je M3 e46
Josif Visarionovič Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Verovali ili ne,moj brat od 212 cm bez problema vozi peglicu.
Routasydän Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Verovali ili ne,moj brat od 212 cm bez problema vozi peglicu. Verovatno gore ima onu staklenu kuglu, kao oni USA bombarderi iz WW2
Nazzgul Posted April 5, 2009 Author Report Posted April 5, 2009 Ma kako ne mozes?!!? Pa ja sam sedeo danas u SMARTU ko car!! Nisam mogao da verujem koliko mesta ima!! Odlican je auto.. Udoban. Mislim da bih s njim mogao i na neko putovanje.. Ajlin. 5 soma je polovan. Mislim da bi to bila relna cena za novog.
Bejbe Kompajler Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Verovali ili ne,moj brat od 212 cm bez problema vozi peglicu. Moj ćale vozio peglicu, sa 201
El Karnisero Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Jos mi nije jasno kako je bez problema uspevao da je vozi.Ne verujem ti Andjelija.
Josif Visarionovič Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ja tog brata vidjam svaki dan,i uvek se cudim.Plus sto nosi broj patika 52 A na peglici su sve papucice male.
Bejbe Kompajler Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Jos mi nije jasno kako je bez problema uspevao da je vozi.Ne verujem ti Andjelija. postoje dokazi
Routasydän Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 A mozda postoje i dokazi lagodnosti u kolima
vegeta Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 pa accord je i bio oduvek u srbiji možda najbolja ponuda cenovno po meni je cenovno najbolja Chevrolet Epica a i ostali modeli bogami a i kia sorento je jeftina, sa popustom oko 23000.
Josif Visarionovič Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 na epicu se zale ljudi,kazu da je neverovatno koliko slabo vuce taj auto.pretezak je i ubrzanja su mu katastrofalna
Routasydän Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 po meni je cenovno najbolja Chevrolet Epica a i ostali modeli bogami a i kia sorento je jeftina, sa popustom oko 23000. znas koliko je menjanje ulja i filtera, to jest mali servis, za recimo Kia Rio? I znas li koliko mozes da dobijes za taj automobil posle, recimo, 5-6 godina?
Nazzgul Posted April 5, 2009 Author Report Posted April 5, 2009 (edited) na epicu se zale ljudi,kazu da je neverovatno koliko slabo vuce taj auto.pretezak je i ubrzanja su mu katastrofalna Ma daj sta pricas?! Burazer je vozio.. Kaze da ne oseca 200km/h. Jos je imao dizel 2.0 Ali je imao nekih problema sa njom. Mislim da mu je riknuo neki katalizator(preciscivac goriva), na samo 30 000 predjenih.. i odma je prodao.. Edited April 5, 2009 by Nazzgul
Josif Visarionovič Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 taj katalizator kosta ko pola auta
Nazzgul Posted April 6, 2009 Author Report Posted April 6, 2009 ..jbg ..toliko o kvalitetu tog auta..
vegeta Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 na epicu se zale ljudi,kazu da je neverovatno koliko slabo vuce taj auto.pretezak je i ubrzanja su mu katastrofalna za mene je ubrzanje od 10 sec extra... jeste da je accord brza, al u ovom trenutku je razlika u ceni 4000e sto nije malo. mada kontam da je honda kvalitetniji auto i da se manje kvari!
Routasydän Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 za mene je ubrzanje od 10 sec extra... jeste da je accord brza, al u ovom trenutku je razlika u ceni 4000e sto nije malo. mada kontam da je honda kvalitetniji auto i da se manje kvari! Tako je, a pogledaj i cene polovnih Hondi, jako dobro drze cenu, bolje od nemaca, a za Sevrolet ne moram da ti pricam kako stoji na tom polju. Bila je jedna Epika na "polovnim automobilima" mislim da je stajala bar pola godine, ne znam da li je i dalje tamo. Cena nije velika, ali niko bre nece to da kupi. A Hondu uvek mozes da prodas, kvalitetan je automobil, nece te sigurno izdati kad najmanje treba .... odlican automobil
vegeta Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 zato ko je kupio novog akorda na sajamskom popustu nije se zajebao! ja cekam da se pojavi type s
Routasydän Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Rodjena sestra ovih dana kupuje, na moju preporuku, Opel Vectru B restyling, najverovatnije 2001. godiste, 2.0DTI za 6.000 eur. Znaci porodicni automobil za cetvoro, da nije previse mator, da ima svu potrebnu opremu, jeftin za odrzavanje, a da lepo drzi cenu .... za te pare i tu namenu Vectra je pun pogodak.
Nazzgul Posted April 6, 2009 Author Report Posted April 6, 2009 Ne gotivim ja te opelnjake.. Za te pare bih kupio neku golf cetvorku 2000 god i do jaja..
Routasydän Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Ne gotivim ja te opelnjake.. Za te pare bih kupio neku golf cetvorku 2000 god i do jaja.. Kupio bih i ja, mada za te pare tesko da moze neka dobra TDi da se uzme, jedino SDI ili onaj 1.4 benzinac .... ali jbg zena hoce porodicni automobil sa velikim gepekom, 5 vrata i da se ne krade (stajace joj ispred zgrade)
vudun Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Juče sam bio vožen u novom Siviku, sticajem okolnosti. Nema, definitivno sam se zaljubio u taj automobil.
Footog Qpoos Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 koliko moze da kosta trabant 90to godiste solidno ocuvan...registrovan jos 3 meseca...
Recommended Posts