Nazzgul Posted April 15, 2009 Author Report Posted April 15, 2009 (edited) LEP MERCEDES!! Edited April 15, 2009 by Nazzgul
Ајлин Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 zabole me glava od toliko kože jel ti to mezimac?
Night's Blood Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Nije auto ali svaka cast onome ko ovo vozi.
Routasydän Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Hvala jos jednom svima na cestitkama i lepim zeljama Inace divite ovo http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yy...p;nav_id=355711
Nazzgul Posted April 16, 2009 Author Report Posted April 16, 2009 A pazi ovo Routasydan: http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...a_3_318i/135679 Mogao bih da ga pazaris :D @ Ajlin.. uskoro, uskoro..
Mustang Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Opel polako ali sigurno pocinje da kida !!! I ranije je pravio kvalitetne automobile, ali sa insignijom je posebno objasnio neke stvari !!! A ovaj CHOPPER ganci stajl je najjaci :)
Josif Visarionovič Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Danas sam procitao da opel koristi fiatove dizel motore sa prepravljenom oznakom.
Routasydän Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Danas sam procitao da opel koristi fiatove dizel motore sa prepravljenom oznakom. da, to je onaj iz Astre H, JTD koji kod Opela nosi oznaku, cini mi se, CDTI
Vlaja Buraz Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Upravo - JTD -> CDTI. Taj motor je nastao dok je GM šurovao sa Fiatom (bili su kupili neki udio Fiata, imali planove i onda odustali od svega i pljunuli fine pare da izađu iz tog dogovora*), blok motora je isti ali ima nekih sitnih razlika čisto da mehaničari imaju više posla. Opel ga je isporučivao u 2 verzije - 150 i 120 KS i on je poslužio kao osnova za 2.0 CDTI koji je premijeru doživio u Insigniji, u tri verzije - 110, 130 i 160 KS (i ovog ljeta bi-turbo sa 190 KS)... originalna zapremina je 1910 kubika a ovaj novi je onda dodatno "proburgijan" na 1956 istih malih. Inače, Opel još koristi Isuzu i VM Motori (neka italijanska firma) dizel motore... to su dva različita 1.7 dizel motora u prošloj i aktuelnoj Astri, ako je neko upratio. Evo GM vijest o uvođenju 1.9 CDTI -> http://media.gm.com/intl/opel/en/news/pr_o...elease_1791.htm A ovamo po gradu bijela Insignia sa ZG tablama, i na njoj oznakica TURBO, a ispod repa 2 auspuha, znači V6 2.8 - 260 KS, 4X4... i vozi je lik sa kojim idem u teretanu a koji me je nedavno pitao za neke dodatne vježbe za ramena... pa stani druže, de nas malo provozaj... * Inače, vezano za to - pogrešnu poslovnu odluku - jednu od mnogih GM-ovih, Obama lično je smijenio Ricka Wagonera, donedavno glavnog menadžera GM, ali je ovaj bio osiguran sa otpremninom od 23 miliona dolara... prokleta je Amerika i zlato što sja... no, to je već tema za drugu temu.
Sinstrel Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Evo ja samo da se pohvalim. Danas mi stigla kola, Opel Corsa.
Vlaja Buraz Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Nek' je sa srećom, domaćine. Popij, zapjevaj i za pojas zadeni... pa nam dojavi utiske.
Routasydän Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Cestitam lave, dobar izbor, neka te sluzi u zdravlju
Routasydän Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Sto u Zemunu na Galenici na Batajnickom putu ima do jaja Mustang Selbi, bele boje sa crnom trakom preko krova, razbija kako je lep, moracu da ga slikam pa da okacim ovde
imaginos Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Evo ja samo da se pohvalim. Danas mi stigla kola, Opel Corsa. kad se vec hvalimo... stigao fiat stilo 1.9jtd (115ks) pre par nedelja..
Nazzgul Posted April 17, 2009 Author Report Posted April 17, 2009 (edited) @ Sinstrel Da dobro sluzi, svrsi :) @ imaginos Nisam od tebe ocekivao, ovakav auto. Trazio si neki mali auto sa jos manjim motorom Bas mi je dragao da si uzeo dobru djuntu. Fiat Stilo izgleda mnogo jebacki, a jos je i dizel.. BRUKA!! Svaka cast! Da dobro sluzi!! Je l` kupe? @ Routasydan http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...a_3_318i/135813 @ Edited April 17, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 @Inaginois: cestitam druze, neka te dugo sluzi i da uzivas u voznji. To je wsasvim dobar automobil za te pare, moj stric je kupio sa tim motorom, ali karavan, i za godinu i po dana ni jedan jedini problem, a ide kao zmaj. A kupe varijanta mi je prelepa, mada nije los ni onaj sa 5 vrata @Nazzgul: ja definitivno nisam za BMW, zajebi, necu da me jos vise deru majstori i prodavci delova. Pogledacu onaj crni Golf TDI koji sam ti spominjao, od ortaka i ponudicu mu dobru cenu. Nije mi zao da dam vise para ako znam da je dobar automobil i da je dobro odrzavan
Josif Visarionovič Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Realno bmw je auto sa sportskim duhom i moras dobro da rovaris da bi ubo nekog ispravnog jer se uglavnom panje kao nenormalni
imaginos Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 @nazzgul & routas hvala, hvala. bio je na auto placu i clio 1.5cdi. dvoumio sam se izmedju ovog fiata i clia... sednem u jedan, sednem u drugi - i razlika je ko dupe i oko kad se uvalim u sediste. nije kupe, nego varijanta sa 4 vrata. bio je i kupe na auto placu, ali taj komad nije tako ocuvan kao ovaj moj (a ista cena). a da je lepsi kupe - lepsi je. mada ja sam alergican na dvoja vrata (uvek je rasklimatano sediste, i sarke brze propadnu jer su vrata veca).. utisci su super. klima je odlicna, hladi. onboard computer mi se svidja, a ja se przim na te fazone. prvo sto sam primetio u voznji je da su amortizeri sjajni, upravljanje je komotno, samo jezdi po putu.. nema spora da je lakse voziti jak auto zbog ubrzanja po gradu, kad se treba provuci ispred autobusa. planiram da idem na neko letovanje sa drustvom i mislim da ce 4 osobe totalno komotno da putuju. potrosnja po gradu je oko 8.5 (govorim o centru BG-a, tasmajdan-kneza milosa-sajam). na otvorenom ispod 5. udobnost sedista je pohvalna, nisam to ocekivao. trenutno jurim da kupim onaj naslon za ruku u sredini izmedju vozacevog i suvozacevog sedista... zvao sam delta M, zvanicni distributer, drz-ne-daj, i traze 180 evra za to. ne pada mi na pamet, pa jurim nesto polovno...
Vlaja Buraz Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 (edited) Prijateljstvo u auto industriji: #1 Hyunday čestita Fordu 45. rođendan Mustanga: #2 Partija šaha na Santa Monica bulevaru, Audi protiv BMW: Edited April 17, 2009 by Vlaja Buraz
Routasydän Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 @Imaginos: odlican izbor, to je, po mom misljenju, mnogo bolji automobil od Reshoa. Kupe varijanta Stila je lepsa, ali kao sto si i sam primetio ona je onako sportskog izgleda i onda vlasnici se i tako ponasaju prema njoj, voze je divljacki i tesko je naci ocuvan primerak, kao sto je i Siegal rekao za BMW. Svidja mi se kod tog Stila i sto ima klimu i za one pozadi, a servo ima i City mode. Imao sam negde uputstvo za taj automobil na srpskom, ako iskopam poslacu ti. Ima jako mnogo podesavanja za bord kompjuter, sigurno ce te to zanimati
Recommended Posts