Routasydän Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 A jesi li videla sta viri iza one Alfe? Cisto sumnjam da je taj lik zapao u krizu i da ga prodaja te Alfe spasava A ja sam odrastao bre i ostario uz B92 Inace meni su auto industrije pravo ogledalo neke nacije. Evo ovako: - japanac je mali, brz, radi uzasno mnogo i svi se cude kako vise ne crkne, ali nema mnogo smeka, nije neki frajer, ali se mozes u njega pouzdati - nemac je hladan, ne zeza se mnogo, ali uvek mozes da se oslonis na njega, nece te ostaviti, precizan je, ide u detalje - italijan je smekerica, doteran, sredjen, napucan svim i svacim, ali prodace te odmah iza prvog coska, u njega nikako ne mozes da se pouzdas - francuz je sarmer, sa stilom, modernog izgleda, ali je picka i seljak, ne mozes se pouzdati u njega - amerikanac hoce samo da bude najveci, najjaci pa makar se od tako "nezdravog" zivota raspao posle prve mladosti - rus je kenjaros koji samo se hvali a u stvari je najgori od sve dece, totalno nerentabilan, neudoban, nepouzdan, zabice ti noz u ledja u svakoj zgodnoj prilici, ali cak i kad to uradi nastavice kenjazu o tome kako je najbolji i najjaci baja u kraju - englez je aristokrata, picajzla, sve mora da bude u dlaku i uvekpati od toga sta komsija Nemac radi pa da mu lupa kontru i poredi da li je bolji .... ima toga jos, ali mislim da sam pogodio poentu price
Josif Visarionovič Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 (edited) Evo japanci protiv nemaca na stazi http://www.youtube.com/watch?v=dEU7isyfC2I I sreen shot sa zavrsetka trke Cinjenica je da japanac sa dosta nizom cenom dobija performanse nemca koji kosta kao 10 takvih japanaca. Ovo je jos i starije,zamisli da su nissan gtr ubacili Edited May 12, 2009 by Josif Visarionovič
Routasydän Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 (edited) Kad su u pitanju te rally makine, tu nemci nemaju sta da traze pored Mitsubishi EVO X i Subaru Impreze WRX Edited May 12, 2009 by Routasydän
Sinstrel Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 @sinstrel: fenomenalno izgleda korsa. enterijer mi se posebno svidja.
Routasydän Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 realno, japanci tu dominiraju Samo sto ne znaju to da voze pa moraju da daju Fincima da im pokazu kako se to radi
vudun Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 (edited) Румунски Порше Кајен. MAFF Tuning Cayenne. Mотор 700 коња + прегршт техничких дорађивања. LCD екрани, курци палци... Edited May 12, 2009 by Вуду шнеле Неле
Triad_1 Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 (edited) Inace meni su auto industrije pravo ogledalo neke nacije. Evo ovako: - japanac je mali, brz, radi uzasno mnogo i svi se cude kako vise ne crkne, ali nema mnogo smeka, nije neki frajer, ali se mozes u njega pouzdati - nemac je hladan, ne zeza se mnogo, ali uvek mozes da se oslonis na njega, nece te ostaviti, precizan je, ide u detalje - italijan je smekerica, doteran, sredjen, napucan svim i svacim, ali prodace te odmah iza prvog coska, u njega nikako ne mozes da se pouzdas - francuz je sarmer, sa stilom, modernog izgleda, ali je picka i seljak, ne mozes se pouzdati u njega - amerikanac hoce samo da bude najveci, najjaci pa makar se od tako "nezdravog" zivota raspao posle prve mladosti - rus je kenjaros koji samo se hvali a u stvari je najgori od sve dece, totalno nerentabilan, neudoban, nepouzdan, zabice ti noz u ledja u svakoj zgodnoj prilici, ali cak i kad to uradi nastavice kenjazu o tome kako je najbolji i najjaci baja u kraju - englez je aristokrata, picajzla, sve mora da bude u dlaku i uvekpati od toga sta komsija Nemac radi pa da mu lupa kontru i poredi da li je bolji .... ima toga jos, ali mislim da sam pogodio poentu price Hahahaha....genijalno Ovo je jos i starije,zamisli da su nissan gtr ubacili Japanci su stvarno zajebani. Nissan GT-R bi ih pokidao sve na tom testu! Kad su u pitanju te rally makine, tu nemci nemaju sta da traze pored Mitsubishi EVO X i Subaru Impreze WRX Naravno, to su za Rally savrsene masine tj. uopste su to vrhunska kola. Medjutim Nissan GT-R je dosta toga pomutio Nemcima. Oborio je Porsche-ov rekord na Nirburgringu. Nema sale sa Japancima! Samo sto ne znaju to da voze pa moraju da daju Fincima da im pokazu kako se to radi :rockdevil: EDIT: Sad tek videh ove rumunske tjunere. Lepo! Edited May 12, 2009 by triad1
Routasydän Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Jeste gledali Top GEar sezona 11 epizoda 4 kad Clarkson djira Nissan GTR, crvene prelepe boje i takmici se sa ostatkom ekipe da ce pre njih stici do nekog budistickog hrama na nekom poluostrvu, a ova dvojica koriste javni prevoz, to jest voz (bullet train) i naravno on pobedi. A najjaci deo u toj epizodi je onaj tunel ispod mora koji su japanci napravili, to sam premotavao X puta i ne mogu da verujem sta su ljudi napravili
Mita Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 na sred mora izlazi tunel i nastavlja se kao most strasno
Ајлин Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 @nele jel uz ovo čudovište ide i prikolica sa mini-cisternom od 500 litara zapremine sa real-time napajanjem indžekšn?
Triad_1 Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Bio sam skoro postavio link kad Jeremy testira GT-R, pa kad zezne vrat hehehe. Car! Nadjoh torrent za sezonu 11, bas cu da stavim veceras na download! Da se gleda sutra uvece!
vudun Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 (edited) @nele jel uz ovo čudovište ide i prikolica sa mini-cisternom od 500 litara zapremine sa real-time napajanjem indžekšn? Нису објавили званичне податке колико би овај монструм трошио. Него, коментарисали сте пропаст Крајслера на претходним странама. То је ипак привремено банкротство. Сада кад их узима Фиат, вратиће се они јачи него икада. Најпре ће правити економичније моделе који не би много трошили, на италијанским платформама. Сетите се да је и сам Фиат био пред гашењем пре пар година, све док нису избацили гаму мањих, енергетски штедљивијих аутомобила...притом екстра дизајна и повољне цене, који су их и извукли из тешке кризе. Гранде Пунто им је донео огроман профит, па су могли новац рационално инвестирати и уостале моделе који су затим уследили. Edited May 12, 2009 by Вуду шнеле Неле
Routasydän Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Fiat se raspada posle 7-8 godina, znaci Krajsler ce za koju godinu produziti radni vek svojih makina Ma motori su dobri i u Fiatu i u Kradzi, sve ostalo im je sranje
vudun Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 (edited) Је л' то тврдиш из личних искустава? Ауто индустрија се мења. Смеј се, али Фиат узима и Опела...па сад ти види. Edited May 12, 2009 by Вуду шнеле Неле
Routasydän Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Је л' то тврдиш из личних искустава? Ауто индустрија се мења. Смеј се, али Фиат узима и Опела...па сад ти види. Pa GM poseduje pola auto industrja na planeti pa je opet sranje. Kvantitet nije kvalitet
Josif Visarionovič Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 (edited) GTR je u krivinama ubica,na pravcu protiv ferarija nema sanse,razbija ga tu i porse i lambo,s tim da on iz dosta manjeg motora ima dobre performanse.to je japanska filozofija pravljenja motora,iz 1600 kubika da izvuce 200 konja bez turba,gledao sam stavili su na drag 370z i mustang gt.nissan 3600 kubika i 320 konja atmosferac,a mustang 4700 kubika,420 konja biturbo.nissan ga je odvalio Sto se tice fiata,on sada dominira u klasi malih gradskih automobila,jer da su u govnima ne bi uzimali krajsler i opel. Edited May 13, 2009 by Josif Visarionovič
vegeta Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 (edited) kolko je meni poznato, nissan GT-R ima ubrzanje od 0-100 za 3.3 sekunde (sa launch control doduse) sto je brze od nekog obicnog ferrarija tipa Ferrari F430, koji je par puta skuplji. Edited May 13, 2009 by vegeta
Triad_1 Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 (edited) Sad bas citam na autobild.de da ce nova Opel Astra da bude duza od Golfa citavih 22cm, Opel cak razmislja da ozivi ponovo Wartburg i da izda neki model koji ce da kosta do 7000 €. Zanimljivo! Edited May 13, 2009 by triad1
Routasydän Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 @Triad: nova Astra je prelepa, jedva cekam da je vidim uzivo @Siegal: pa naravno da su italijani najbolji kada su u pitanju mali automobili, zato su se i udruzili sa Krajslerom jer je KRajsler tu tanak. A inace drzava pomaze Fiat u ovim poslovima, sto je meni sasvim ok, nadam se da ce im se isplatiti ova investicija, a ako uspe bice posle Toyote najmasovnija auto industrija
imaginos Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 da pogotovo kad vide tvoje lišce a la baby. u stilu, kako juriš. misliće da si ga mazn'o kevi.. e ali stvarno, nekad je korisno imati malo mladju facu (a nekad bas i nije).. :) " beli stilo, mlađi vozač, verovatno stariji nepunoletnik, agresivna rock muzika neumerene jačine trešti kroz otvorene prozore vozila, merena brzina 187 km/h... " ajlin, carice, ovo ide direktno u potpis.
Routasydän Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yy...p;nav_id=360326
Josif Visarionovič Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Videh malopre S63 AMG,kakav zvuk ima jebote
Routasydän Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 @Vlaja Buraz: jel' su sve ove AStre H GTC kao sportske? Vidim da su Hrvati testirali neke GTC AStre sa onim 1.4 16v motorom... ja bih rado pogledao neku AStru H sa troje vrata, ne da mi se svidja, ali nikako da iskopam neku, izgleda toga ovde kod nas nema
Recommended Posts