vudun Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Zanimljivo! Мени није јасно како то мисле да изведу. Биће неких тешких хаварија...
Josif Visarionovič Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Brate da ima i jedan cilindar turbo benzinac je turbo benzinac
Mustang Posted May 14, 2009 Report Posted May 14, 2009 GTR je u krivinama ubica,na pravcu protiv ferarija nema sanse,razbija ga tu i porse i lambo,s tim da on iz dosta manjeg motora ima dobre performanse.to je japanska filozofija pravljenja motora,iz 1600 kubika da izvuce 200 konja bez turba,gledao sam stavili su na drag 370z i mustang gt.nissan 3600 kubika i 320 konja atmosferac,a mustang 4700 kubika,420 konja biturbo.nissan ga je odvalio Sto se tice fiata,on sada dominira u klasi malih gradskih automobila,jer da su u govnima ne bi uzimali krajsler i opel. 1: U Mustangu neces naci 4.7 vec 4.6 motor (gt verzija). Ukoliko je on STOCK (nebudzen), sto ce reci 3 ventila po cilindru, onda ima 300 konja (verzija od 2005-2009),a novi koji je vec izasao a zove se gt 2010 imace 315 konja. Auto je inace testiran na driftu gde je zadivio i japance. Znaci ako ovaj njega moze da sije u dragu , moze bogme i ovaj njega u driftu Ne znam gde si to gledao. Nissani nisu za zajebanciju, tako da je veom moguce da ga je odvalio... MADA... OVO JE DO JAJA !!!
Ајлин Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 nikada nisam razumela ljude koji plaćaju tablice... uslikano pre neko veče. crnogorska posla
Sinstrel Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 Pa i nije mi toliko ruzna nova Astra koliko mi se ucinilo prvi put kada sam je video. http://www.netcarshow.com/opel/2010-astra/ Lepsa mi je trenutno aktuelna ali nije ni ova losa.
Vlaja Buraz Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 Prošla je Astra baš bila iskorak, i dizajnerski a i fizički... ova malo manje po dizajnu, ali, osnovna petovratna verzija je navodno 4,4 metra duga... limuzinska ako dođe će biti 4,6, a to su dimenzije prošle Vectre - skok za klasu... Znači, nije avangarda kao prošla, ali, čeka se GTC... dotad skica: Inače, sumanuti limar-lakirer iz Varaždina, Risbo the Blade, privodi kraju radove na Manti, detalj: Lik je automobil oslikao vrhunski, ja imam par nekih zamjerki, ali to je već pitanje ukusa... svaka mu čast u svakom slučaju. Okačio sam bio prije par slika u toku posla, pa ću okačiti za koji dan dok automobil bude kompletiran. Šala & Šega segment: #1 http://www.tportal.hr/autozona/vijesti/212...edovu-kucu.html Najjače je što je preletio čitav bazen... što švabo napravi... #2 http://www.youtube.com/watch?v=e53SGzcyuBc Bez komentara.
Mustang Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 MANTA FROM HELL Inace ne svidja mi se astra u tolikoj meri jer vise podseca na korsu nego na astru...
Josif Visarionovič Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Bio sam danas na aerodromu,moto trke se odrzavale.Bilo je gadnih padova,jedan makedonac se izlomio kao picka,5000 ljudi stoji i niko da pomogne,ja uleteo na pistu u sred trke,podigao lika i odgurao mu motor.Neverovatno kako su ljudi u fazonu boli ih kurac.Motore sam slabo slikao,bilo je jako dobrih kola,i naravno za sve muskarce jedna premija: S63AMG
Routasydän Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 A kad je zavrsio sa slikanjem vratio se u svoj Mercedes
Ајлин Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 tinko putinko? bole ga uši. rusija i lada njiva.
Nazzgul Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 (edited) Evo ga mail od ujaka iz Munchena: Hallo Bojane, gledao sam danas oped nekih auta ali po mom mislenju ova dva su za sad jos uvek naj bolja. Moj favorit je ovaj: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...sine&lang=d e&pageNumber=1 Dosta manje kilometara, godinu dana mladji i u dobrom stanju. Servizi sve radjene i isto prva ruka. Ovaj isto nije los, ima malo bolju opremu (Klimaautomatik a ne samo klimu, Sensore za parkiranje, aluminiske felge) ali po mome misljenju pametnije bi bilo uzeti gornji. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...geNumber=1</ P> Sta ti mislis? Da li se odlucujemo ili da jos gledam? Aj pomozite pri izboru. Meni je isto favorit prvi, iako ima zute zmigavce i nema alu felne.. ali je presao manje i ima 150KS i facelift je i godinu dana mladji :) Danas idem do carine. Za ovaj drugi sam proveravao ranije i iznosi: 1700 EUR. Ako za prvi ne bude vise od 2300EUR, javljam ujaku da uzme prvi. :) Edited May 18, 2009 by Nazzgul
Nazzgul Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 E promenjen link.. Prvi BMW FAVORIT: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=1
Nazzgul Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 (edited) Isao sam do carine.. Mnogo novca ce da me izadje taj BMW. Znaci 6900 EUR u Nemackoj. 300 EUR troskovi prevoza. 2200 EUR carina + pdv + carinski troskovi + spedicija. i jos za registraciju.. Znaci oko 10 000 evra. Jebem li ga.. Mnogo skupo!! Bruka skupo! i na sve to KASKO osiguranje. 600-700EUR. AU BRATE!! Jadan ja, tj moja keva!! Edited May 18, 2009 by Nazzgul
vegeta Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 juce uvece u centru videh m6 kabrio, ubedljivo najlepsi auto koji sam u zivotu uzivo video
Routasydän Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 @Nazzgul: i ja sam ovih dana intenzivno gledao sajtove sa polovnim automobilima iz DEU i evo mojih utisaka: Golf V dizel, da lici na nesto i da nije presao Boga, nema ispod 8.000 za 2004 ili 2005 godiste, mozda se nadje neki ispod te cifre, ali obavezno je SDI ili 1.4 benzin. Znaci ne mozes ni dobrog Golfa naci za malo para tamo. Slicna je situacija sa Ford Focusom, samo sto je Ford jeftiniji oko 1000 - 1500 eur, ali sve u svemu opet bi uvoz jako puno kostao. Ja za peticu isto racunam minimum 10.000 eur. E sad ovaj BMW je stariji 2-3 godine, ali je BMW!!! Pa on kosta kao Focus II benzinac iz 2005. Po mom misljenju bolje je ovakav BMW neko Ford nize klase mladji 3 godine. E sad zavisi i sta ko voli. Ako vec toliko volis BMW, onda nema sta, a i sa druge strane ti sam najbolje znas sa koliko para raspolazes, razmisli dobro. Ali ja nikad ne bih kupio nesto sto ne volim kao da bih jeftinije prosao. Inace nije ni Audi jeftin, cak je i skuplji od BMW 320 (mislim na A4)
Josif Visarionovič Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Mani se toga i uzmi nesto odavde,to nije posao,da ti platis sam auto dosta manje nego ovde,opet ti se sve vrati na isto kad poplacas dazbine
kuruz Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Серија 5, ал' не ова нова, него она од пре десетак година је најлепши BMW.
Nazzgul Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 (edited) Mani se toga i uzmi nesto odavde,to nije posao,da ti platis sam auto dosta manje nego ovde,opet ti se sve vrati na isto kad poplacas dazbine Ali da ne uvozim auto, nikad ne bih ubedio kevu za kintu.. Hehehehe!! Inace, bolje mi je da uvezem!! Auto je prva ruka i servisiran samo u BMW servisu. I vozen i pazen u Nemackoj. A kod nas bi za iste pare kupio macka u dzaku.. Ovaj BMW je moj!! :) Mislim da ce mi se vratiti samopouzdanje kad sednem u isti :) Ali da sam opljackao mamu, jesam i to mnogo!! @@@ Routasydan @@@ Sve to znam, ali nekako sam racunao 9 soma, a sad ne ide ispod 10 000, ali dobro.. Ocuh me casti hiljadu, tako da sam na istom. Kad bi uzeo onu bembaru 2001 god sa 136 KS, za njega je carina 1700 EUR. Znaci izasao bi me 500 evra manje.. Opet, kapiram da nisam jedini koji podize kredit od 2 soma, da bi kupio dobar polovan auto. Tako da.. @@@@@@@@@@@@@@@@@ A evo kod nas cenovnika za isti automobil istog godista: http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...t_by=date_begin Znaci ja cu ipak super proci!! Edited May 18, 2009 by Nazzgul
Ајлин Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 marža uračunata možda da počneš da radiš uvoz, ovaplotila bi ti se ta stras' prema autima
Nazzgul Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 I to su ovi svi na ime kupca. Znaci placas plus registraciju. Mene bez registracije izlazi 9400 EUR. A videcemo, mozda ujak jos i obori cenu toj bembari..
Routasydän Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Ako vec covek ima taj budzet, suludo je kupovati na nekom auto placu. Zna se kakve automobile ti likovi uvoze (i ja bih to isto radio, da se razumemo) tako da idealna, ali malo skuplja (ili ne) varijanta je da ti, kao Bojanu, neko nadje tamo automobil, ili ga pak sam nadjes preko autoscout i lepo posaljes ljude po njega, tarifa je 500 eur, taj lik koji dovozi je obicno i spediter, odradi ti i taj deo posla i ustedi dosta para na tome i lepo imas automobil sa regularnom kilometrazom, sa realnim stanjem (nije nista budzeno) i znas sta si kupio. A na placevima kod nas se prodaju automobili koji su preslil jako mnogo, prepravljeni vanovi i slicna vozika koja se napolju kupuju za malo para. A i najvise se uvozi iz Italije (gde su najgori i najgore odrzavani automobili) pa potom Belgije i Holandije (nisu mnogo bolji) a retko kad ces naci da neko dovozi iz CH (jer su tamo uglavnom najbolje ocuvani, ali i skupi) Ja mislim da ti je ovaj BMW sasvim ok, ako imas para da ga platis. Ja sam da bih kupovao automobile uvek podizao kredit, zaguzi se i ti za tih soma ili dva. Inace ima lepih Fucusa II za 6.500 - 7.000 Sve vise i vise mi se svidja taj automobil, moram da odem na neki plac cisto da sednem u neki, da vidim da nije previse mali za moju malenkost :)
Ајлин Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 (edited) nije mali. prostran je unutra, kao i svaki ford. sad opet, zavisi kolike noge imaš. ja na štiklama (190) ne mogu lepo da stanem ni u bmw trojku sve mi nekako da prostiš zguženo. Edited May 18, 2009 by Ајлин
Recommended Posts