Guest Maja! Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ja vozim Mercedes E200 CDI 4matic,2004. godiste.Za mene i vise nego dobar auto,ali samo kad mi tata da
Ranis Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 malo je trulo loziti se na skyline...al chujte samo ovaj zvuk
Nazzgul Posted June 9, 2009 Author Report Posted June 9, 2009 Da li znate do kad moraju da se prevedu 'crnogorci' ?! Tj do kad mogu da koristim crnogorski auto?! I da ako se neko vise zanimao tom temom, da li mogu i nakon isteka tog roka, da vozim sluzbeni auto iz Crne Gore?
Triad_1 Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Gde ste bre ljudi? Nema vas na ovoj temi od kako su promenili pravila ovog podforuma, a? @Nazzgul Kako ide potraga za BMW-om? Bedak sto onaj od dekice nije bas najbolji, a delovao je bas dobro. Kao sto su rekli ostali vec ranije, treba se strpeti kad kupujes kola. Ne moze to preko noci. Znam ja po mom calu kad je prosle godine kupio Golf-a. Trazio je onakav kakav je hteo sigurno 2-3 meseca. BMW 3 ocuvan je sigurno malo teze naci, ali ne treba gubiti nadu. Evo par fotki nove Astre i Golf VI: Neuporedivo lepse izgleda Astra. Nisam video jos fotke nove Astre coupe!?
Nazzgul Posted June 10, 2009 Author Report Posted June 10, 2009 @ triad1 Ne volim Opel, i kada bih birao izmedju ova 2 modela, pre bih kupio GOLF, ali priznajem: ASTRA izgleda, BRUKA, BRUKA bolje!! Sto se tice BMW-a, nema nista od toga.. odustajem! Treba mi kinta za nesto mnogo bolje
Routasydän Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 (edited) Aston Martin? haha, ti kako si krenuo na kraju ces kupovati helikopter Edited June 10, 2009 by Routasydän
Triad_1 Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Ma kakav zmaj, Sukhoi Su-47 Berkut :D Ne stvarno, sta ti je sad u planu ako nije tajna? Video sam pre par dana novi Megan coupe sa nekom jacom opremom! Nisam mogao da verujem kako dobro izgleda to cudo. Verzija sa petora vrata mi se ne svidja nikako, dok ovo mnogo dobro izgleda.
Andrija Smith Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Ma kakav zmaj, Sukhoi Su-47 Berkut Moram jedan of, to je najlepši avion ikad napravljen.
Routasydän Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Ja sam nedavno testirao jedan Focus II 1.8 TDCI koji ultra jebacki izgleda i ide, 116KS oprema do jaja i gledao sam Astru H 1.7CDTi onako nije los automobil, lepo izgleda, lepo ide, a oba automobila su 2005. godiste i cena je 8300 i 8500 eur
Nazzgul Posted June 10, 2009 Author Report Posted June 10, 2009 Necu da odkrivam, sta mi je plan, dok ga ne privedem do kraja!! Uglavnom nema nikakve veze sa materijalnim stvarima.. ulozicu u sebe! Inace, mnogo lep avion..
Triad_1 Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 To je mozda i najpametnije Uvek je dobro ulagati u sebe. Jebes kola, to covek uvek moze da kupi. Stalno izlaze neki novi modeli. Izbor je danas stvarno veliki, za svakog ima nesto. Ja sam nedavno testirao jedan Focus II 1.8 TDCI koji ultra jebacki izgleda i ide, 116KS oprema do jaja i gledao sam Astru H 1.7CDTi onako nije los automobil, lepo izgleda, lepo ide, a oba automobila su 2005. godiste i cena je 8300 i 8500 eur Ja bih mozda uzeo taj Focus II kad bih birao. Jel' zustar auto ili je onako vise neki smor za voznju? Pitam posto je dizelas u pitanju.
Routasydän Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Taj Focus me je odusevio. Jao prvo jako tiho radi, nemas osecaj da vozis dizelasa, a jako je elastican i ide kao metak, lepi za sediste. Dizajn je atraktivan, prelep automobil, ali jedino sto moze da smeta su jako skupi delovi (ako ti rikne nesto) ali zato je automobil star 4 godine i nema valjda sta krupno za to vreme da rikne .... valjda ... jbg @Nazzgul: zenis se garant
Routasydän Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Evo ga jedan tekst sa B92 o Focusu http://www.b92.net/automobili/vozili_smo.php?nav_id=194322 A Astra H je takodjer odlican automobil. Ova dva modela su zaista best buy u toj klasi (na zalost Golf 5 je preskup)
Nazzgul Posted June 11, 2009 Author Report Posted June 11, 2009 Koliko je lepsa petica!! Meni se taj Focus uopste ne svidja!!
Routasydän Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Od tog trija: Focus II, Astra H i Golf 5 meni je najlepsi Focus, pa Astra pa Golf. Verujem da je Golf najkvalitetniji i najbolje drzi cenu, ali brate preskup je za mene, dobar komad nema ispod 11.000 dok za 8.500 mozes naci jako lepe Astre i Focuse. Francuze zaista ne volim, ne svidjaju mi se jednostavno... jbg
Nazzgul Posted June 11, 2009 Author Report Posted June 11, 2009 (edited) Stvarno ne znam sta ti se svidja na tom Focusu.. Jbt izgleda kao Yugo Florida. Nesrazmeran. Zadnji kraj nesto izduzen, produzen, boze sacuvaj! Neozbiljno, skroz. Evropski Ford uopste ne gotiv. Ocajni su. Opel, isto nikad ne bih kupio.. Jbt stancati automobile sa fabrickom manom.. Stvarno?! Pogledaj malo matore fordove i opele.. iz `90tih recimo. Svaki se raspada. Kante najgore! Zgrozavam se kad ih vidim!! Nemam poverenja!! Naravno ovo je moje subjektivno misljenje. Golf 5 i Golf 6 nisu nacifrani i fensi.. ali su lepi, skladni, gospodski auti, i kad ih kupis, znas sta vozis!!! .. i uvek bih dodao soma dva evra i uzeo VolksWagen, audi ili bmw, cak i stariji koju godinu, i cak bih i cekao mesec, dva duze za taj auto. Jbt i dan danas mi stane srce, kad vidim dobro nabudzenu dvicinu GTI ili bmw kockicu (e30).. da ne idem dalje.. Edited June 11, 2009 by Nazzgul
Vlaja Buraz Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Evo par fotki nove Astre i Golf VI: Neuporedivo lepse izgleda Astra. Nisam video jos fotke nove Astre coupe!? Inače, ove sličice su iz Autobilda, test direktnih rivala, njemački Autobild od 05. juna, a kod nas će biti u narednom broju (24. jun)... Evo starog testa poređenja: http://www.autobild.de/artikel/vergleich-v...tra_772299.html A evo tog aktuelnog: http://www.autobild.de/artikel/erster-verg...olf_915889.html U vezi starog testa, pored hvaljenja Opelovih motora, voznih osobina, kritike na račun golfovog dosadnog dizajna, itd. golf je na kraju izašao kao pobjednik duela, što nije čudno jer golf nikada nije izgubio nijedan duel... na stranicama Autobilda... niti je Opel ikad "uzeo" VW... na stranicama Autobilda. Usudio bih se pogađati šta će biti konačan zaključak u sljedećem broju. Najjači su momenti kad u testovima izvale nešto tipa: u pregradu na vratima ne može stati flaša od litar i po, peta vrata se otvaraju samo do 1,91 m (obratiti pažnju na slike 10 i 11 u starom testu) i sl. Porede Astru sa Enjoy+ opremom (startni paket sa par dodataka) i highline kod golfa, 1.7 dizel kod Astre sa 110 konja i VW 2.0 sa isto toliko. Nego, šta je tu problem? VW je čistokrvni švabo, a Opel je ipak (bio) švabo u zarobljeništvu. I ne može to tako. Ne može. Nije švabo srbin pa da zaboravlja takve stvari. Vidjećemo šta će sad biti, kad nakon 80 godina Opel više nije u većinskom vlasništvu GM-a. Vjerujem da će Astra Ž imati realne šanse protiv golfa XIX. Usput, uzeo sam neki dan Vrele gume magazin, čisto da vidim šta ima kod njih. Ništa posebno, a 7 KM (3,5 eura). Sve standardni testovi (mislim da mi je ovo bio peti put da sam pročitao neki tekst o Lexus hibridnom urbanom tenku RX450H sa prezentacije u Budimpešti), bez nekog naročitog duha, jedino što ima puno materijala, ukupno 160 stranica. Ipak se više isplati držati Autobilda, Autoshop Magazina i, svaki drugi mjesec, Auto Kluba i SAT-a. *** Triad, Astra kupe će vjerovatno da uslijedi na proljeće... Kupe i karavan verzije. I, naravno, OPC. Po prvi put će to biti stvarno ozbiljan sportski automobil, ukoliko budu primjenili Haldex AWD nove generacije kao na Insigniji... čitao sam nešto, Saab je imao ekskluzivu na taj paket na godinu dana, inače Haldex rade i za Volvo/Ford i VW, ali to što su ugradili u Saab je baš bio posljednji krik tehnologije... a onda su dodali još neke stvari i ugradili u Insigniju.
Routasydän Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Prodaja novih vozila je opala trinaesti mesec uzastopno, a samo „Folksvagen” i „Fijat” beleže isporuke veće nego prošle godine.
Josif Visarionovič Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Ako cemo realno odnos ulozeno/dobijeno nikada nije bilo na strani nemca,Auto bild je proglasio Audija za auto godine sto notorna glupost,pored recimo bmw-a i mercedesa,u svojoj klasi bez ikakve opreme je dobijao vise glasova od drugih automobila u full-u.Cista subjektivnost koja prelazi u bezobrazluk.
Routasydän Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Ako cemo realno odnos ulozeno/dobijeno nikada nije bilo na strani nemca Da, ovo je opste poznato u svetu, zato VW i belezi ovako lose rezultate
vudun Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Узеде бураз рођени пре десетак дана BMW 320i, '89 годиште. Купе, кожна седишта, металик беж боје...петокраке алу фелне, разни спојлерчићи, мп3-ца, централна брава, плин... ма сређен к'о пуцка. Дао је југића и доплатио 500 еврића. Пазар деценије.
Recommended Posts