necko Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Mladene bre, jebo te Ford idi bre u kurac više
Triad_1 Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) @ Routa Hahahahahahaha....dobra fotka :pivopije: Nema te odavno na yum-u!?! @ svi Opet rasprava o tome kako je BMW sranje? Eeeeeeeee..... Edited August 2, 2009 by triad1
Josif Visarionovič Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Imas neku sliku? Si je oprobavao malo po brdima i dolinama ? xD Snimak nece da se ljutimo xD Evo moja lada niva http://www.youtube.com/watch?v=HtpN_SSAp9w...re=channel_page koja izgleda ovako,ovo je sa snimanja za emisiju vrele gume,neki vec znaju Btw vozio sam se veceras u Insigniji,kako dobar auto,nemam reci
bezlichni Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) Btw vozio sam se veceras u Insigniji,kako dobar auto,nemam reci Ja sve imam osecaj da je jebeno dobar auto, pravi kvalitetan novitet. Ko'ko kosta uospta insignia? Mladene bre, jebo te Ford idi bre u kurac više Duvaj ga hondasH xD http://www.youtube.com/watch?v=J8pVsrAtwns Ford je hc honda je emo a posebno civic zamisljam likove sa emo zurkama kako voze hondu cyvic L:P Edited August 2, 2009 by Elitista u Povoju.
рогозуб Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Lep je auto!! Bas!! Benkica jbt! Ali je star. Ne bih kupio nista ispod `00. setih se ovoga neshto sinocj, prichao sa nekim likovima od dotichnom autu, pa reko da te pitam shto? zbog korishcjenosti ili opreme? poshto ovaj jeste 95o, al ima abs, klimu, kozha unutra, i redovno je servisiran, u odlichnom stanju auto..
Nazzgul Posted August 2, 2009 Author Report Posted August 2, 2009 (edited) Brate, verujem ti da je u odlicnom stanju za svoje godine! Fazon je sto ce po nekoj logici, ovaj auto, vise da se kvari od nekog auta 2001-2002 god. Kapiras?! Mislim meni je ova trojka mrak, ali zasto bih uzeo nju, kad mogu da kupim E46 320D ? S obzirom kakvo je danas trziste i kako se prodaju automobili i kako padaju cene i s obzirom da nam skidaju carine od 1.1.2010. ....Nemoj da se ljutis, ali veruj mi da ne znam da li bih ti dao 2.5 soma za ovo!! Covece cuo sam sinoc da je lik nudio liku za Fiat Stilo 2006 godiste 4 soma evra. I nije hteo da da 4200 EUR!! A, ovde kod mene komsinica prodala Opel Corsu `91 god za 300 evra!! Hahhahahah! Trazila 700, vec godinu dana i dosao lik i uradio je za 300 evra.. Ja sam moju dvicinu `87 god prodao vise nego odlicno za 900 evra. Prezadovoljan sam! Edited August 2, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Bojan je u pravu. Za relativno malo para moze da se uzme dobar E46 320D i da se ima mnogo noviji, moderniji automobil koji ce se manje kvariti od 7-8 godina starijeg bendze. U krajnjoj liniji moze dobar Golf IV da se nadje za manje od 5 soma, takodjer i Passat B5
Josif Visarionovič Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Zato uzmes alfu 147 1.6 twin spark za 5000 evra 2002 godiste i da te boli dupe
Routasydän Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Zato uzmes alfu 147 1.6 twin spark za 5000 evra 2002 godiste i da te boli dupe Tako je, o tome i pricam
рогозуб Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Brate, verujem ti da je u odlicnom stanju za svoje godine! ne za svoje godine, nego je jednostavno u odlichnom stanju. al ozbiljno.. Fazon je sto ce po nekoj logici, ovaj auto, vise da se kvari od nekog auta 2001-2002 god. Kapiras?! dobro, kako god.. ja ovaj nedam za manje od 4ipo soma, chekacju da se pojavi neki autofrik koji se razume, pa kad pogleda ispod karoserije da vidi da je auto kao minimum 5 godina mladji, jer je do jaja mazhen i pazhen..
Josif Visarionovič Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Moj Fiat Uno je 89. godiste i ima predjenih 71 000 km,auto je kao nov al opet ne bi mogao neke pare da dobijem za njega.Jedino da ga sacuvam u narednih 10 godina da bude takav pa da ga prodam kao old tajmera
рогозуб Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) ne 318i, nego 318is, i to nabudhzen; i- fiat uno. el si ti ozbiljan? kao shto vecj rekoh, nemogucje je da se vishe spushta cena auta koji je u dojajnom stanju, i kome, kao detalj da dochara situaciju, jedan retrovizor koshta 400 jevreja. Edited August 2, 2009 by рогозуб
Josif Visarionovič Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Ne mislim uopste na cenovnu kategoriju vec na to kako su oba auta ocuvana
Routasydän Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 kao shto vecj rekoh, nemogucje je da se vishe spushta cena auta koji je u dojajnom stanju, i kome, kao detalj da dochara situaciju, jedan retrovizor koshta 400 jevreja. To mu upravo i spusta cenu
рогозуб Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) fiat uno i bembara nemogu da se porede. chak i da je fijat nov, to bi bilo kao da uporedjujesh ochuvani kalashnjihov sa novom pracjkom. To mu upravo i spusta cenu sigurno Edited August 2, 2009 by рогозуб
Nazzgul Posted August 2, 2009 Author Report Posted August 2, 2009 (edited) @ ROGOZUB Bas zato sto tvom autu, samo retrovizor kosta 400 evra, uopste se ne isplati kupovina istog. Da ne kazem da je to brutalno bacanje para... Na golfu ili fiatu, ti se pokvari nesto, zavrsis to za relativno male pare, a na toj bembari da mi se pokvari nesto, mogu da se jebem!! Kapiras?! Da je to bembara 2002 god, pa da znam zasto turbina kosta 1500 EUR, ali izdvajati veliki novac za odrzavanbje starog auta koji se po pravilu i vise kvari od mladjih, stvarno nema smisla.. Volim taj BMW, ali moras da shvatis da ga je vreme pregazilo i da je sad kriza.. Ne znam sta da ti kazem.. Danas nije dobro vreme za prodaju takve djunte, a jos manje je vreme za voznju iste.. Nadam se da ce ti naleteti neki nalozeni klinac i pljunuti barem tih 4 soma!! ;) @@ Ne znam uopste sta je pametno kupiti danas i za koliko kesa, dok se malo ne-stabilizuje trziste.. @ Routasydan Je l` tvoj ortak prodao onu cetvorku 19. TDI ?! Edited August 2, 2009 by Nazzgul
MissionVao Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Da imate budzet 5k eur koji bi polovnjak uzeli? ono bez neke filozofije, koji auto i koji model? Nemam ja, slusam svaki dan takve price pa ako kazu neku glupost da znam da ih poklopim
Nazzgul Posted August 2, 2009 Author Report Posted August 2, 2009 Veruj mi ja imam i veci budzet od toga, pa nemam pojma sta bih uzeo.. Uopste nije vreme za kupovinu a ni za prodaju, s obzirom da nam ukidaju carine i vize za pola godine i da je kriza, ne? Ja bih uzeo nesto malo sto nije na glasu i nekosta puno i sto nije skupo za odrzavanje... E sad sta je to, nemam pojma. I ja bih voleo da mi neko pomogne.
Josif Visarionovič Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 fiat uno i bembara nemogu da se porede. chak i da je fijat nov, to bi bilo kao da uporedjujesh ochuvani kalashnjihov sa novom pracjkom. Cekaj brate gde sam ih ja poredio,samo sam rekao kakav stepen ocuvanosti moze biti,imas brate peglice koje su bolje ocuvane od nekih mercedesa,ne kapiram jel pricam spanski? DF Alfa 147 definitivno,mislim da je to sad sasvim pristojna investicija,delovi i servis nisu skupi,malo veca potrosnja jer Alfa ipak naginje malo sportskom duhu pa kad je nagazis a ona urla.
MissionVao Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) Moj decko kao treba da kupi, hoce da poludi sto je polozio sa sve pohvalom instruktora i milicionera (mislim nije bitno to, nego se bas bio nalozio da vozi) a sad vec 2 meseca ne vozi nista. Nisam znala to za ukidanje carine ali to sto je kriza je zapravo dobro za kupovinu zar ne? mislim za prodaju je ocajno. Inace vozio je u skoli neki Reno Clio 1.2 i kaze da je vukao kao da je duplo jaci pa je hteo sad da ga uzme. Edited August 2, 2009 by Double Fire
Josif Visarionovič Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Veruj mi ja imam i veci budzet od toga, pa nemam pojma sta bih uzeo.. Uopste nije vreme za kupovinu a ni za prodaju, s obzirom da nam ukidaju carine i vize za pola godine i da je kriza, ne? Ja bih uzeo nesto malo sto nije na glasu i nekosta puno i sto nije skupo za odrzavanje... E sad sta je to, nemam pojma. I ja bih voleo da mi neko pomogne. Clio,Corsa,Fabia...
Recommended Posts