Josif Visarionovič Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 (edited) [quote name='Elitista u Povoju.' date='2. 8. 2009, 22:15' post='2017724je. Sednes ti dole na kurac za te madjarsko rumunske fazone. I ti sa njim. E vidis sa takvima kao ti ne vredi se raspravljati,zato postoji dugme report pa ces se opametiti valjda Edited August 3, 2009 by Josif Visarionovič
bezlichni Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 (edited) E vidis sa takvima kao ti ne vredi se raspravljati,zato postoji dugme report pa ces se opametiti valjda Tako znaci vi madjari radite? Dodjete dole u srbiju da kenjate pa vam smeta kad vam kazu da poglajbate kobas? E pa prike ne ide to tako. Svi ce' se opametimo kad-tad. Edited August 3, 2009 by Elitista u Povoju.
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 http://www.maplandia.com/serbia-and-monten...ali-siljegovac/ zapizdina jeste Alo glupanderu govnarski to selo je starije od tvog grada ako si vec tolko retardiran da ne znas svoju zemlju budi makar kulturan pa postuj nesto u zivotu...
BLAGOJE Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Sta je ovo koji kurac!? Msm lepo izgleda al ne prepoznajem auto. kvltni Vauxhall VXR8.
kuruz Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 @ Routa Golf 2 i Lada, svi iz Bosne to voze.
Routasydän Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 I ja sam prvo mislio da oni svi voze dvojke jer nemaju para za bolje, ali sam u HN upoznao nekog preprodavca automobila iz Trebinja i covek mi kaze da se u Bosni ljudi loze jos uvek na dvojku i da je smatraju za najbolji automobil i da bi j vecina sad kupila da ima nova da se kupi. Kaze da se pogotovo Sarajlije loze na nju, kune se covek da je prosle godine u Sarajevu na pijaci prodao dvojku iz 1991. godine (doduse malo sredjenu sa nekim branicima i zajebancijama) za 7.000km?!?! Kaze neki lik ga smarao i on lupi cenu 7 soma i ovaj pristane. Ja ne mogu da verujem da neko moze da plati toliko para za tako star automobil. Ali jbg, ljudi vole. Na zalost ima i jako mnogo onih drugih koji mozda nisu ljubitelji, ali ne mogu da priuste bolje. Ali to govori i jednu drugu stvar: kupis Golfa i brate vozis ga vecno. Ne kvari se mnogo, a i kad se pokvari jeftini su delovi.
BLAGOJE Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 zaboravljate jednu jako bitnu stvar vezano za 2ku a to je sam motor i potrosnja.u 90% sluajeva se drze nenormalno,1400 i 1600 nikad ne predju 8-10 l,sto je u momentima preskupog goriva jako bitna stvar.a i dan danas tvrdim da su dizel motori kod 2ki najpouzdaniji ikad napavljeni.imaju samo jednu manu zimskog paljenja,i to je to.
kuruz Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Routa, ima li još uvek ovih lepotica? U mom selu ih svi Bosanci voze, jedna svetlo plava mi se najviše dopada.
Josif Visarionovič Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 (edited) Tako znaci vi madjari radite? Dodjete dole u srbiju da kenjate pa vam smeta kad vam kazu da poglajbate kobas? E pa prike ne ide to tako. Svi ce' se opametimo kad-tad. Alo glupanderu govnarski to selo je starije od tvog grada ako si vec tolko retardiran da ne znas svoju zemlju budi makar kulturan pa postuj nesto u zivotu... Nema razlike A kad smo vec kod lade Edited August 3, 2009 by Josif Visarionovič
Routasydän Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 @svi: e aj dosta sa tim prepucavanjem, vratimo se onom e sto svi volemo - djuntama Inace Golf dvojka je svojevremeno bio zaista vrhunski automobil. Ja sam moj kupio u Kotoru 2000. godine, bio je 1.6 benzinac, ali sam mu posle dve godine ugradio plin. Na otvorenom je trosio oko 7 litara dok je u gradu picio oko 9-10 litara. Taj automobil nije sad u mom vlasnistvu, ali i dalje ide, ne trosi grama ulja, zaista zahvalan automobil. Nisam nesto mnogo vidjao Lade u Bosni, mada ih ima, ali nisam ih mnogo video.
рогозуб Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Tata Motors uskoro predstavlja auto za 1735 evra . . . . Tata Nano je inače dugačak samo 310 cm, širok 150 cm, a visok 160 cm. U Nano je ugrađen maleni (623 kubika) dvocilindrični aluminijumski benzinac sa 33KS (smešten pozadi), koji pokreće zadnje točkove. Nano postiže maksimalnu brzinu od 60 milja na sat (96 km/h), a potrošnja je manja od 5 litara na 100 km (u planu je i dizel verzija).
рогозуб Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 jeste, nego je to prvi naslov na koji sam naishao, pa sam to kopirao, chisto da pishe cena.
Josif Visarionovič Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Ovo ce biti dobar auto za indijske gradove,tamo su i onako guzve bez ikakvog reda,ovi autici ce svuda da se provuku
рогозуб Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 kad su vec napravili ovako smesan auto, mogli su da iskopiraju motor lupa pa da trosi manje od 3 litre, bilo bi bolje..
vudun Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Захваљујући овом моделу фабрика има и имаће огроман профит. Нема после разлога за чуђење када видимо да држе један Јагуар. Британски понос.
Josif Visarionovič Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Pa i Rovera su kupili koliko znam?
Nazzgul Posted August 3, 2009 Author Report Posted August 3, 2009 (edited) Onda im ti reci sledece: sve sto nemac napravi je odlicno, nemacki hladno ali precizno i pouzdano, japanski takodjer iako nemaju bas nekog smeka, ali su radilice, bukvalnoi nema sanse da stanu. Engleski automobili su aristokratski, gospodski, italijanski smekerica, ali ne mozes bas da se pouzdas u njih, francuski imaju sarm ali su sranje, bas kao i sami francuzi. Americki automobili su megalomanski, ali raspadnu se dok si rekao piksla, veliki spolja, truli iznutra, bas kao i amerikanci Ruski automobili su kao i rusi, piju mnogo, spori su, ali i po najgoroj zimi ce se pentrati po planini Tata Motors uskoro predstavlja auto za 1735 evra Tata Nano je inače dugačak samo 310 cm, širok 150 cm, a visok 160 cm. U Nano je ugrađen maleni (623 kubika) dvocilindrični aluminijumski benzinac sa 33KS (smešten pozadi), koji pokreće zadnje točkove. Nano postiže maksimalnu brzinu od 60 milja na sat (96 km/h), a potrošnja je manja od 5 litara na 100 km (u planu je i dizel verzija). Alo. Kako da kupim ovo?!? @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Inace, jurim dobru Fiat Pandu 2002-2003 god. do dva soma evra!! Ne mogu vise bez auta, jebem mu kevu!! Ae, ako neko zna za nesto da mi javi!! Plizzzz! Edited August 3, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Na koju foru se covek od dva metra smesti u Pandu????
Nazzgul Posted August 3, 2009 Author Report Posted August 3, 2009 (edited) Hahhahaha!! Pomocu trika! Edited August 3, 2009 by Nazzgul
kuruz Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Na koju foru se covek od dva metra smesti u Pandu???? Све се може кад се хоће.
Nazzgul Posted August 3, 2009 Author Report Posted August 3, 2009 Smart je prostran do jaja! Porbao sam ga ja na sajmu.. Sednem opusteno u njega. Smart je stvarno keva i rado bih ga kupio da je malo jeftiniji. Recimo 7 soma - NOV.
Routasydän Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 Bojane, moj matori se primio na Audi A3 i zapeo da to kupim, kaze dodace mi para koliko treba, on nasao neki 2001 godiste TDI za 6.800 eur i zapeo da odemo da vidimo. Inace malopre me startovao brat mog ortaka, inace drzi auto skolu, kaze da hoce da pregovara samnom oko Golfa, da mu kazem cenu ... ne znam da li me zeza, ali ako je ozbiljan evo mu ga za 5.100 i neka tera. A njemu je SDI idealan za skolu, nije jak, nema sve te zajebancije koje mu i ne trebaju za skolarce
Nazzgul Posted August 3, 2009 Author Report Posted August 3, 2009 (edited) To je stari A3? Sta znam, meni je lepsa cetvorka, ali audi je audi! Lepa masina, lepe godine ALi nemoj da se zaleces!! Prodaj golfa odma, samo trazi malo vise barem 5.5, da bi dobio tih 5.3 - 5.2 koliko planiras Idemo u januaru za DEU po auto. Edited August 3, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted August 3, 2009 Report Posted August 3, 2009 hehehe, taj rad Meni se svidja taj A3 ali i meni je Golf 4 lepsi, ali Bora mi je jos lepsa od Golfa jer ima onaj gepek .... videcemo, samo da ja utopim moj auto
Recommended Posts