Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lol**

I ja sad trazim auto za 7 soma! Jednom se zivi!! NEcu da mi se smeju za Pandu.. hhahahah! Koja je ono sklopocija.. Ccccc!

Posted (edited)

Ova bela iz Kraljeva mi se mnogo svidja!! Uvoz iz Belgije. Servisna Knjizica. Kaze cika realna kilometraza. Jebem li ga.

Problem je samo kako tamo dovesti majstora u Kraljevo :(

Edited by Nazzgul
Posted

pa sa djuntom :D Sednes sa njim u kola, odes tamo i pogledas. Mada i ovo u Pazovi je blizu a nije losa makina, ali vredi se i iscimati do Kraljeva, Valjeva .... isti kurac :D

Posted (edited)

Bas ce neko da se vozi 3 sata do Kraljeva.

Jedino da nadjem tamo neki servis, nekog majstora..

Ali stvarno vlazim na tu belu cetvorku. Prlepa. I CRVENO, 110KS, extra alu felne, troje vrata. Bas je jebacka!!

http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla..._1.9_tdi/137285

MMMMMmmmmmm!!

Ovo u Pazovi bih pogledao, ali nesto mi mnogo jeftino, i mala kilometraza. Videcemo.

Edited by Nazzgul
Posted

I to je dobro. Mozda da ga nisi poveo bi kupio taj automobil. Ovako bolje da si bacio 100 jura nego da ga nisi poveo pa kupio sranje. Ali brate imas po Beogradu i blizoj okolini na hiljade Golfova, nemas potrebe da se cimas daleko. Ovde mozes naci bruka dobar Golf za solidne pare. A i ne moras majstora toliko da darivas jer je ide u pickince da pogleda kola :D A kad kupis auto dobrano ga pocastis :D

Posted
FCKN CADILLAC !!!

SAmo 100 E !!!

Mozda ga kupim od sledece plate !!!

jes' sve ce te cekati.ja poslah poruku,mada znam da je ili greska ili zajebancija.vjerovatno je 10000.jebem ti kredit da fino zovnem co'eka.

Posted

pa vidi,ako je 100 ili 1000 e vec je prodat,tj. prodat je 10 min posto je postavio oglas.a taj neko ko ga je kupio ad ce da ga prodaje za dvaput-triput vecu sumu,itd,itd...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...