BLAGOJE Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 meni.tocio bih samo kad bi dolazila kakva grajndova namontirana pevaljka u lokalnu kafanu.
Nazzgul Posted August 4, 2009 Author Report Posted August 4, 2009 @@@@ KADILAK E da zvao sam ja odma coveka! On ga je platio 3.5 soma u Svajcarskoj, ovde mu traze oko 3 soma za carinu.. Tako da kaze da ga ne bi dao ispod 7.5 - 8 soma. @@@ ROUTASYDAN Veceras sam gledao jednu cetvorku. Tamno plava, metalik 1.9 TDI(crveno), 110KS, 2002 godiste, uzov iz Italije. Ima servisnu knjigu, ima 150 000km na satu. Kupe je. Alu felne. Jao, odlicna je! ;) Dobijam je jako povoljno za 5.8 soma. Probao sam je. Jede asvalt, koci ko luda. Dizao sam poklopac od ulja, ne baca nista gore.. ozim vazduh.. Nazad ne dimi. Limarija deluje odlicna koliko sam video. Sutra je vozim u servis, na dijagnostiku i merenje kompresije. Ako prodje sve ok. Uzimam!!! Jedino me brine malo ta cena, nekako mi deluje dosta jeftino.. Ali covek se ne buni da je vozim u servis, tako da je valjda sve u redu. Ae uzdravlje!
Routasydän Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ako je auto iz Italije onda je cena na mestu jer su tamo malo jeftiniji automobili. A jako dobra stvar je to sto ima knjigu i sto ne baca dim. Pogledaj, testiraj pa ako uzmes da zalijemo to lepo Pa cetvorka ima odlicne kocnice, napred samoventilirajuci diskovi a nazad diskovi, onaj ko nije navikao na tako jake kocnice treba mu vremena da dobije osecaj. Kada sam prvi put seo u taj auto pri svakom skretanju kada bih pritisnuo kocnicu ukopao bih auto Do jaja koci A taj dizel od 110ks je najbolji i videces, prosecna potrosnja je nekih 5.3l a ide kao mecava SRECNO
Nazzgul Posted August 4, 2009 Author Report Posted August 4, 2009 HVALA LJUDI! POSLE NA PIVO, al da me vozite kuci ;)
Mustang Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ja cu Pazite ovo stvarno nenormalan auto : http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...T_4.6_V8/178533
Nazzgul Posted August 4, 2009 Author Report Posted August 4, 2009 (edited) @ Mustang AZDAJA!! Ali ovo kupis kad zivis u USA. Kod nas se stvarno ne isplati, osim ako nisi bas bas punisic! P.S. Loze li se cice na cetvorku? Edited August 4, 2009 by Nazzgul
bezlichni Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 P.S. Loze li se cice na cetvorku? Da, al' audi
BLAGOJE Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 @ Mustang AZDAJA!! Ali ovo kupis kad zivis u USA. Kod nas se stvarno ne isplati, osim ako nisi bas bas punisic! P.S. Loze li se cice na cetvorku? neznam koliko zelis da imas posla sa onim koje se loze.
Routasydän Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ma jebes takve fukse, kome to treba. Ja volim da iamam dobar automobil da bih ja uzivao u njemu, boli me djoka da li se neko drugi lozi na njega, vazno da je meni lepo
Triad_1 Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 @ Nazzgul Neka je sa srecom kupovina te cetvorka. Zvuci odlicno iz tvog opisa. Ma jebes takve fukse, kome to treba. Ja volim da iamam dobar automobil da bih ja uzivao u njemu, boli me djoka da li se neko drugi lozi na njega, vazno da je meni lepo Upravo tako
BLAGOJE Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Ma jebes takve fukse, kome to treba. Ja volim da iamam dobar automobil da bih ja uzivao u njemu, boli me djoka da li se neko drugi lozi na njega, vazno da je meni lepo i ja kazem,evo npr ovaj kadilak,rolas 30 na sat kakvom neosvetljenom cestom,ted nudzent u kastofonu,namontirana plavusa sa silikonama na suvozacevom mjestu,les u gepeku. to je uzivanje.
Josif Visarionovič Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 P.S. Loze li se cice na cetvorku? Moz' da imas i Ferrari ako nemas neku harizmu dzaba ti auto i sve Uzimaj to i uzivaj,to je stvarno dobar auto,i po meni poslednji kvalitetan Golf
bezlichni Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Moz' da imas i Ferrari ako nemas neku harizmu dzaba ti auto i sve Uzimaj to i uzivaj,to je stvarno dobar auto,i po meni poslednji kvalitetan Golf kakva harizma. Ako imas ferari dobijas gratis paket harizme uz njega.
Nazzgul Posted August 5, 2009 Author Report Posted August 5, 2009 (edited) KUPLJENO!!! EVO GA JOS UVEK OGLAS: http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...fortline/174457 Ajde da ga registrujem sutra, da nabacim nove gume i uradim veliki servis, pa vas zovem sve, za ovaj ili sledeci vikend na pice. Taman mozemo da napravimo malo okupljanje, nas, sa teme Automobili Edited August 5, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 CESTITAM I NEKA JE SA SRECOM :pivopije:
Nazzgul Posted August 5, 2009 Author Report Posted August 5, 2009 @ ROUTASYDAN Ne znam, ti ga mozda i ne bi uzeo. Malo je iskrzan volan. Ne radi centralna brava i gume su celave, moram odma sve 4 nove da uzmem. Ostalo je sve ok. A sto je najvaznije limarija je zdrava i motor je odlican!!
imaginos Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 cestitam nazgule! (i pazljivo da ga testiras. ;-) :))
Routasydän Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Znaci bio si u Banovcima .... ima 6 brzina, to je odlicno..... ma jebes gume, to je najmanji problem, za 300 jura imas 4 nove gume. Centralna je takodjer najmanji problem, imas dobrog kljucara/bravara u Zemunu, covek ti to namesto ocas posla. vazno da je motor dobar i da je limarijski u dobrom stanju. Lepe felne
Triad_1 Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 (edited) @Nazzgul CESTITAM NA NOVOJ MASINI :pivopije: :pivopije: :pivopije: Neka te dobro sluzi. Javi utiske nakon prvog ozbiljnijeg testiranja Edit: Sad tek videh slike golfa. Odlicno izgleda, deluje do jaja ocuvano na fotkama. Edited August 5, 2009 by triad1
Nazzgul Posted August 5, 2009 Author Report Posted August 5, 2009 (edited) @@@@ HVALA SVIMA! @@@@@ @ ROUTASYDAN E ok. Kontaktiracu te za tog majstora. Samo da nabacim table Nema 6 brzina. To imaju oni sa 115 KS. LOL** COvece pise da ima 6 brzina, na sajtu?! Ahahahaa! Nisam to ni video lol. Vozio sam ga dans petom 120km. Nabije ko iz picke. EDIT: Da ima 6. ZNam kad sam hteo u rikverc, krenuo sam da ubacujem u sestu. Navika iz Fiat-a. A pa on bi trebao da izvuce 200km/h Edited August 5, 2009 by Nazzgul
Routasydän Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Dobar automobil, ta varijanta od 110KS je odlicna. Ide kao metak, a trosi smesno malo, prosek mozda oko 5,5 litara .... odlican izbor
necko Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 čestitam, nek je sa srećom i da te lepo služi
Recommended Posts