Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma uzeo bih i ja benzinca, samo da je mladji i da nije kicerica. To stoji. A zaista je preskup. Evo malo poredjenje: videli ste onu VEctru sto je sestra uzela, znaci 4 godine mladja, dizel sa 101ks, sva moguca oprema ukljucujuci i prelepe alu felne i 5 glanc novih Michelin guma ...... za soma evra manje nego ovaj Passat. Iako je Passat bolji auto, ipak je ova Vectramnogo bolje resenje za mnogo manje para.

Posted

^ ahahah :)

elem, ja vozio popodne i večeras ćaletovog clia dvojku, 2001, 1.2, 43kW, mrzi me da računam koliko je to konja...

jbt, prvo sam se pogubio jer se sedi relativno visoko u odnosu na moj auto, drugo jaaako je spor i nije startan :)

udoban jeste, ali celokupan osećaj je da nije to to :D

jbg, navikao sam se na hondu i sad mi je sve drugo bzvz :)

Posted (edited)

Inace i ja volem Forda, jako mi se svidja. A ovaj prvi model Mondea koji si postavio mi se ne svidja samo iz razloga sto posle njega ima jos dve generacije. Inace opremami je nebitna, vazno samo da ima servo, ABS, klimu i podizace, nista vise mi ne treba.

Ovaj drugi , to jest mk3 mi se svidja, ali englez ne dolazi u obzir.

Inace sinoc sam bas gledao neke Fordove i evo sta im je zapalo za oko, prelep je!!!!!!

http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Ford/Focus_1.6tdci/176142

e da mi ovo ponudi u zamenu ne bih se sekunda dvoumio :D

ili ovaj, jos bolje :wub:

http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Ford/Focus_1.8_TDCi/181460

A znam, sranje sto je englez, zato je i jeftin.

Meni je do jaja kad ima tako dobru opremu za male pare.

Al jebiga 2 generacije posle.

al da je jeben jeben je.

Ja fokusa manje volem. Al viidm ti voles manje automobile.

Jadan mi je Ford, ocajan!!

idi ti vozi golfa, ja cu da cekam da me usere neki noviji mondeo. ;)

jebiga srpski kompleks automobila. :>

Samo nemci a? A mozda i japanac. Ali ipak nemci. lolchina

jbg, navikao sam se na hondu i sad mi je sve drugo bzvzp

De te boli kurac imas civic.

Ja sa njom rokam po NEED FOR SPEED audi tt xD

Doduse tjuningovanom xD

I golfa takodze xD

Clio je dobar za po gradu i tako.. al brate u odnosu na hondu je qraTj

Ma uzeo bih i ja benzinca,

Ne razumem ljude koji vole Dizelase, meni je benzin mama. xD

Kupi havarisanog i stranca pa napravi kombinaciju xD

Uuu ova alfica je puckica xD

Jebo im sve dizajnersko, da je kupis i da je gledas, ne mora ni da vozis!

Nadji vezu da ovo registrujes i bog da te vidi.. Joj kako je dobar mamicu mu!!! ::::: http://www.polovniau..._Porsche/188284 :::::

Neisplativo. Jebali bi ti majku sa carinom. Platio bi carinu, registraciju i porez vise nego auto. Lol

Edited by Elitista u Povoju.
Posted

@Elitista: ma voleo bih i ja benzin kad bih imao ko da mi ga placa. Nisam ja sad ljubitelj dizela zato sto se lozim nanjega, vec mi je ekonomican. Mada mozda to ima i veze sa godinama, kada sam bio kllinac i ja sam se lozio samo na benzince, da je sto jaci, sto brzi, a sad su mi druge stvari bitnije.

A sto se tice opreme to mi je manje bitno. A i oram da razbijem jednu zabludu: svi seru kako VW nema nista od opreme. E pa pogledajte sta Golf ima u osnovnoj opremi i sta ima jedna Korola pa pricajte. Znaci sasvim dovoljno.

Ja nemam predrasude tipa da samo VW ili Audi valjaju, sve ostalo je sranje. Svuda ima dobrih automobila, cak i na dalekom istoku, a svuda ima i sranja. Ja volim VW i Audi bas zbog tog konzervativnog, hladnog dizajna (neko bi rekao dosadnog) i ne volim da auto ima "sharm" i tako to. Stvar ukusa. Volim jako, teske automobile jednostavnog dizajna. Ista stvar i sa motorima, najvise volim choppere i taj vintage izgled i zvuk.

Najbolji pokazatelj kvaliteta nekog vozila u vremenu je trziste. A kad kaem trziste ne mislim samo na Srbiju, nego globalno. To ima veze sa markom automobila, tipom vozila, ali ima i recimo za koje trziste je radjen automobil, tako da jedan Pezo koji se radi za CH trziste nije ni izgliza istog kvaliteta kao Pezo za Srpsko trziste. Kada se nakacite na neki sajt tipa autoscout i prelistate ponudu nekog segnemta, tacno se moze videti koliko je koja marka zastupljena, koliko drzi cenu, koliko je trazena, a to je odlican parametar kvaliteta.

I meni zaista oprema nije vazna, jeste verovatno nekome ko je prepun para i ne placa cak ni svoje racune, a meni je najvaznija ekonomicnost, bezbedznost. VW i Audi su jako kao tenk! To mi treba. Kad pogledam stubove na nekom francuskom automobilu ne mogu da verujem koliko je sve to tanko i krhko u poredjenju sa doticnim modelima. To mi je vazno - bezbednost. A kad vec pricamo o opremi, moj Golf je iz 1998. godine i svi su Golfovi iz te godineimali po 4 airbaga, a recimo Toyota je u to vreme u osnovnoj opremi isporucivala samo jedan airbag.

Ekonomicnost VW motora je zapanjujuca, TDI i SDI trose prosek 5,5 litara, sto je sigurno za litar bolje od konkurencije. To mi je takodjer jako vazno jer naglasavam ja placam svoje racune. A automobil odlicno ide, snage mu ne fali.

Nikad ne bih rekao Ford je sranje, VW je zakon ili obratno, svi oni imaju svoje KVALITETE i CILJNU GRUPU a ja ih sve volem ;)

Posted
@Elitista: ma voleo bih i ja benzin kad bih imao ko da mi ga placa. Nisam ja sad ljubitelj dizela zato sto se lozim nanjega, vec mi je ekonomican. Mada mozda to ima i veze sa godinama, kada sam bio kllinac i ja sam se lozio samo na benzince, da je sto jaci, sto brzi, a sad su mi druge stvari bitnije.

Oce to sa godinama.

A sto se tice opreme to mi je manje bitno. A i oram da razbijem jednu zabludu: svi seru kako VW nema nista od opreme. E pa pogledajte sta Golf ima u osnovnoj opremi i sta ima jedna Korola pa pricajte. Znaci sasvim dovoljno.

Ma kakva oprema. Mislim, neki likovi ocenjuju automobile po tome koji ima kozna sedista? WTF?

Lepo je to al nije presudno.

Najbolje da ima udobno sediste + kontrola kocenja, traction control ( ili kako se vec pise ) i ta cudesa.

Eventualno klima i elektronski podizaci - ostalo je irelevatno.

Mada da budem iskren ja volim drvenariju u automobilu. :wub:

Ja nemam predrasude tipa da samo VW ili Audi valjaju, sve ostalo je sranje. Svuda ima dobrih automobila, cak i na dalekom istoku, a svuda ima i sranja. Ja volim VW i Audi bas zbog tog konzervativnog, hladnog dizajna (neko bi rekao dosadnog) i ne volim da auto ima "sharm" i tako to. Stvar ukusa. Volim jako, teske automobile jednostavnog dizajna. Ista stvar i sa motorima, najvise volim choppere i taj vintage izgled i zvuk.

Svi sem bmw-a!

dobro serem ja malo bmw ima dobre automobile, ali je jebeno paradoksalan i zato ga ne gotivim.

Najbolji pokazatelj kvaliteta nekog vozila u vremenu je trziste.

Ne slazem se bash da je najbolji pokazitelj kvaliteta trziste.

ali jedan od glavnih definitivno!

Nikad ne bih rekao Ford je sranje, VW je zakon ili obratno, svi oni imaju svoje KVALITETE i CILJNU GRUPU a ja ih sve volem

Ciljna grupa zavisi od modela. Nije wv sranje. To niko nije reko.

Posted

@ Josif

Au...ta komandna tabla kao u borbenom avionu

@ Routasydan

Za tebe bi pravi automobil bio Saab 9-3. Bezbedan je, "konzervativan" dizajn (bar tako svi govore, meni je onaj dizajn mnogo dobar). Ili mozda Volvo S40. E sad mislim da su oni preskupi na trzistu polovnih automobila jbg-a. Ali se ja npr. ne bih bunio da vozim tako nesto, naravno kad bih imao pare.

:pivopije:

Posted

Ja sam prosle nedelje u NS gledao novu KIU,prelepa je...kosta 12.190 sa klimom(bela) a 12560 u ostalim bojama...i bio sam cvrsto odlucio da to uzmem...

Ali pre par dana, kod mene u komsiluku, odem u Opelov salon, imaju Astru, stari model, nova u crvenoj boji je 10.160! Ima manuelnu klimu, abs...bla bla...

Ne mogu da verujem da je tolika cena, i najverovatbije kupujem ovih dana...Mislim, KIA izgleda lepse, ali Astra je duza, a i nije za baciti 2.400 evra...

Mada, KIA daje garanciju na 7 godina a ovi na 2 godine, ali kontam da ce i ovo cudo dobro da ide...

A koga je briga da li je novi ili stari model, meni se ova crvena jako svidela, sestra i ja se odusevili...A isto je motor 1,4, benzinac, kao i kod KIE...

Ima dizelas za 12.000 ali kontam da uzmem benzinca...

Da cujem manijaci za auta, sta vi mislite:D

Posted

ja ne podnosim opel tako da bih ti rekao da uzmeš kiu :D

Zahvaljujem na misljenju :D

Ma KIA izgleda toliko dobro, uh...prelep auto, ima i nesto bolju opremu, koliko sam zapamtio...i duzu garanciju...

Astra je veca, isto lepo izgleda...a i jevtinija je, sto nije zanemarljivo...

Hm, sad gledam na netu, Mazda 2, sportski, samo ne mogu da skinem cenovnik, glupi komp...zna neko koliko kosta?

Posted

Ja bih definitivno pre uzeo C'eed... 2400 evra razlike i nije toliko, kad uzmeš u obzir da je ovo bar 7 godina mlađi model, da dobijaš 5 god. dužu garanciju, da nećeš biti usred preseka proseka srpskog vozača :) i još ako i imaš subjektivno veću naklonost KIAinom dizajnu, nema govora... naravno, ako se ima dovoljno papira...

Posted

I ja se slazem sa momcima, i ja bih pre uzeo KIA jer ta Astra je vec sad stari model, za mesec dana debituje nova Astra, znaci ovaj model ce biti do kraja godine bas ono, istorija. E sad, ima odlican motor, taj 1.4 twinport je dobar, ali zavrsna obrada, enterijer .... je grozna. Ej covece, ja sam se shokirao kad sam video da kad podignes haubu na toj Astri ti moras da stavis onu shipku :( Plastika je na nivou one iz Yuga, izduvna grana je uzasna, dizajn star.

garancija za Ceed je odlicna, moderan automobil dizajniran od strane coveka koji je radio i aktuelni Audi A3. Ali ipak vazno je sta se tebi svidja, ako ti vise odgovara opel onda uzminjega, siguran sam da ti se nece kvariti i tako to.

@Josif: 1.4 u Golfu Vi NIJE slab motor. 160 KS batice!!!! :D Da im i Japanci pozavide iz koje kubikaze su to izvukli, doduse sa turbinom :D

http://www.b92.net/automobili/vozili_smo.php?yyyy=2009&mm=08&nav_id=377901

A ja sam nesto smekao ovaj model, to jest moj matori se lozi na ovo

http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Audi/A3_1.9_tdi/187935

Posted

Ma mene ne interesuje nesto puno sto je to stari model, ne patim za tim, to je ono kao mobilni, ako ces biti rob tehnologije, svakih par meseci bi morao prodavati svoje i kupovati novo...

Posto nisam bas neki strucnjak, pitam se da li je KIA mnogo bolji izbor, s obzirom na cenu? Ja sam seo u tu KIU, kao svemirski brod, nema sta, bruka je dobra...

Mada, i Astra mi ne izgleda ni malo lose...Sad, haubu nisam otvarao ni KIU ni Astru :D

Posted

Pa mi ti svi pominjemo tu cinjenicu da se star model upravo zbog vrednosti vozila u momentu kad budes prodavao. Ako ga budes vozio 5-6 godina tada ce posle ovog modela biti 3 a mozda i 4 generacije Astre i neces moci da je prodas, ili ces moci za sitne pare. To je poenta price

Posted (edited)

Ma znam, samo ja kontam, kad uzmem novo, ne mislim prodavati bar 8-9 godina...a da li cu tada dobiti za njega 1000-2000 evra, jebes to...do tada cu ionako biti multimilioner :)

Ja znam, ako ponovo odem da vidim onu KIU, dozivim odmah orgazam i kupovina ima da padne :)

A onda Rout ima zadatak da sedne sa mnom u probnu voznju...povescu i neke devojcice, da ne ispadnemo pederi :)

Edited by Feniks .
Posted

hehhehe, dogovoreno, samo onda cemo devojcice i ja da pijemo jer ti ne zmes kao vozac :D

Pa to je to, ti najbolje znas za sta ti treba, koliko ces da ga vozis i sta ti je bitno od automobila. Ako ces zaista da ga vozis toliko dugo i ako ti nije bitno sto je stariji model, onda je to sasvim ok, po mom misljenju

Ali za sta god da se odlucis neka ti je sa srecom i da sto vise dobrih picica opalis u kokpitu makine :pivopije:

Posted

Cekaj cekaj,ti pricas o 1.4 TSI motoru,G VI u osnovnoj ponudi nudi obican 1.4 benzinac koji je trenutno na popustu.Evo pa pogledaj

Beograd, - Od 10. avgusta u svim Volkswagen salonima počinje prodaja Golfa VI po novim cenama i sa novim paketima opreme. Ova specijalna ponuda je orjentisana ka 1.4 benzinskim motorima i 1.6 dizel motorima. Oprema je izuzetno bogata i sadrži: automatsku klimu sa dve odvojeno kontrolisane zone, petoro vrata sa zadnjim elektropodizačima prozora, retrovizore i ručke u boji vozila, prednja svetla za maglu sa hromiranim prstenovima uključujući svetlo za skretanje, radio CD MP3 sa osam zvučnika i AUX utičnicom, centralni naslon za ruke sa pretincem i metalik boju.

Cena Golfa VI 1.4 sa benzinskim motorom i navedenom opremom je 17 555 eura, dok Golf VI 1.6 sa Common rail dizel motorom i istom opremom košta 20 779 eura, ljubitelji aluminijumskih felni, kožnog volana i ostalih sportskih detalja bi trebalo da izdvoje 21 479 eura za ovaj model.

Pazi kao dodali su opremu,a bez pola toga je kostao 20 000 benzinac.Kao dobro se prodaje,pa ne znam samo ko je lud da da za auto 20 000 sa takvom kubikazom i sa nulom od opreme.Ajde iskreno,ti koji kazes da ti oprema nije bitna dal bi dao tolike pare za ovaj auto?

Posted (edited)

@ Feniks

I ja bih ti preporucio KIA-u C'eed. Prednost velika je sto ima 7 godina garancije. A i bogami lepse dosta izgleda.

U svakom slucaju neka je sa srecom sta god da kupis od toga :pivopije:

Iskreno da ti kazem ne bih. Za te pare bih uzeo Hondu Accord 2.0 ili Audi A3

Honda Accord :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

A3 je mnogo skup

Edited by triad1
Posted

@ Feniks

I ja bih ti preporucio KIA-u C'eed. Prednost velika je sto ima 7 godina garancije. A i bogami lepse dosta izgleda.

U svakom slucaju neka je sa srecom sta god da kupis od toga :pivopije:

Hvala :pivopije:

I ja nesto razmisljam opet, mnogo je lepsi, garancija duza...video sam metalik sivu boju, u taj sam seo, fantastican je...Zet je video beli, kaze da je fenomenalan u beloj boji, ja belu ne volim nesto, ali na slici, izgleda strava i bela, jer ima zatamnjena stakla i jos neke crne forice, pa razmisljam i da belu mozda uzmem...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...