Jump to content

Automobili

Nazzgul

Recommended Posts

kakvog tvog osmaka :ph34r:

najavili su novi Bugatti Galibier limuzina...

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2009/09/bugatti-galibier.jpg

http://www.gradientmagazine.com/wp-content/uploads/2009/09/bugatti-galibier-concept-car-01.jpg

http://www.themotorreport.com.au/wp-content/uploads/2009/09/bugatti_galibier_leak_01.jpg

meni se licno ne svidja ideja Bugatti-a sa front enginom, al ako mu spucaju motor kao u proslom onda :rockdevil:

Edited by vegeta

Morao sam da navratim, da vam pokazem:

ako niste videli..

Lol* Nemam reci.. Savrseno! Nerealno! Bruka!

Zaebo sam se sa cetvorkom. Trebao sam bembaru, pa makar e36 ;)

Zar nije najbolja fabrika?

Edited by Nazzgul

Danski monstrum Zenvo ST1 od sledece godine u "serijskoj" proizvodnji (15 komada godisnje).

81646d1229962287-koenigsegg-bugatti-watch-out-here-comes-zenvo-st1-zenvo-st1.jpg

V8/7,0/1104ks

Za tri sekunde do stotke odnosno do 200 za 8.9 sekundi. Kosta milion dolara... pa ako ga neko kupi neka javi kako ide. :haha:

@Feniks

Cestitam! U zdravlju da ga vozis, neistomisljenike da ne gazis! :haha::pivopije:

Edited by Sinstrel

Koja budala bi pored Bugattija kupila to :rolleyes: Bugatti ga dere po svakom pitanju! :rockdevil:

0–100 km/h (0.0–62.1 mph) 2.5 seconds

0–160 km/h (0.0–99.4 mph) 5.5 seconds

0–240 km/h (0.0–149.1 mph) 8.6 seconds

0–300 km/h (0.0–186.4 mph) 16.7 seconds

0–400 km/h (0.0–248.5 mph) 50 seconds

standing quarter-mile (402 m) 10.2 seconds at 230 km/h (142.9 mph)

kolko je para on? meni se taj auto mnogo svidja, i kolko sam video vredi tih 12-13 hiljada :rockdevil:

12.560...uz to sam dobio dva besplatna servisa...a posto sam bio i u Subotici i u NS, pa sam kao rezervisao na oba mesta, onda su se dva dilera malo upinjali da mi smanje cenu, pa sam dobio jos 300 evra popusta, uz dva servisa :D

@Feniks

Cestitam! U zdravlju da ga vozis, neistomisljenike da ne gazis! :haha::pivopije:

Jos je rano za cestitanje, dok ga ne preuzmem :D

Necu da gazim nikoga...dobro, mozda malo, po gasu da gazim, da vidim kako ide :D

Malko smarate sa tim Bugattijem. Sjajan je i meni se dopada i sve to ali sta sad? Ajde da se prestane za proizvodnjom super automobila jer eto ima Veyron sta ce nam bilo sta drugo. Po toj logici svi lideri u proizvodnji i razvoju sportnjaka treba da zatvore fabrike.

Druga stvar koja je bitna je cena. U ovom slucaju Bugatti je skoro duplo skuplji od ovog danca ali nije duplo i bolji.

Ja da imam mnogo para i da mogu da biram sigurno ne bih kupio Veyron jer ne vidim svrhu automobila koji moze da ide preko 400km/h a da ne mogu ni polovovinu njegove snage da iskoristim zbog propisa i uslova u saobracaju. Ja bih uzeo neki tezak luksuz i komfor da moze do 270km/h max i dosta mi je. Eh... :D

Edited by Sinstrel

@feniks

Ma isti djavo s tim sto je pro ceed lepshi.

;)

jeste lepsi...a i duza garancija(7 godina) a i motor je cini mi se nesto jaci...

Samo ti pokupi tu KIU i ne beri brigu...

I bice pescano sivi, nisam hteo da cekam dan dva da dovuku crni iz Nisa...a i video sam vec dva crna u svom gradicu, ovaj pescano sivi niko nema :D

Što nisi beli uzeo?

Nemaju! U celoj Srbiji trenutno imaju samo crni i taj pescano sivi...to je kao boja grafita, ta pescano siva, fina je...mnogi kazu da je crni lepsi ali sta znam, fin je i ovaj...a posto se sve komplikuje kod mene(banka i paire zajebala pa sam sve ponovo morao) nisam hteo da cekam jos koji dan, da iz Nisa doteraju taj crni...

Danas jos ovi iz Subotice javljaju kako im centrala u BG rekla da nema moje uplate, tu sam vec popizdeo...ali posle ipak ima, ma da poludis sa njima :lol:

Mada, dobro je na kraju ispalo, osim prvobitno obecana dva servisa besplatno, dobio sam jos i dodatnih 300 evra popusta pa ono, nema razloga da kukam...Ovaj na telefon mi rekao da kasko nije vise od 450 evra, videcemo, nisam proveravao...

Nemaju! U celoj Srbiji trenutno imaju samo crni i taj pescano sivi...to je kao boja grafita, ta pescano siva, fina je...mnogi kazu da je crni lepsi ali sta znam, fin je i ovaj...a posto se sve komplikuje kod mene(banka i paire zajebala pa sam sve ponovo morao) nisam hteo da cekam jos koji dan, da iz Nisa doteraju taj crni...

Danas jos ovi iz Subotice javljaju kako im centrala u BG rekla da nema moje uplate, tu sam vec popizdeo...ali posle ipak ima, ma da poludis sa njima :lol:

Mada, dobro je na kraju ispalo, osim prvobitno obecana dva servisa besplatno, dobio sam jos i dodatnih 300 evra popusta pa ono, nema razloga da kukam...Ovaj na telefon mi rekao da kasko nije vise od 450 evra, videcemo, nisam proveravao...

Pa i nije na tu kubikažu izađe tako, do 500 evra kasko. Samo dobro snimi osiguranja jer razlikuju se cene, i prouči smallprint :haha: u ugovorima jer ponegde su počeli da stavljaju glupave ograde tipa da ako imaš preko 3 incidenta godišnje četvrti ti ne pokrivaju i takve budalaštine... Osiguranja su se mnogo obezobrazila.

Brzi jeste ali tu brzinu vlasnici tih automobila skoro da nemaju gde da osete. Zato ne vidim poentu u prebrzim automobilima kada njihov potencijal mozes da osetish samo na trkachkim stazama. Zenvo ima 1104ks. Prichati o zavrsnoj obradi a da nismo videli ni jedan ni drugi automobil uzivo je glupo. Prestiz... prestiz je cim vozis automobil skuplji od 100000 eura.

Taman posla da ja tvrdim da je Zenvo bolji od Veyrona samo mislim da je mnogo glupo da se svaki drugi automobil shikanira u korist Veyrona.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...