КЈО Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 ne znam zasto ali bas mi se svideo Одличан је :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 (edited) naravno da mozes osetiti brzinu veyrona ako ga posedujes, izadjes na auto put i zgazis ga malo... ne moras do 400 da ides da bi osetio brzinu, osetiti brzinu za mene znaci osetiti to nehumano ubrzanje koje moze da se parira samo sa najbrzim trkackim motorima... http://www.youtube.com/user/paradise1man vidite kako to covek iz Kuwait-a cini http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/miniSearch.html?isSearchRequest=true&minPrice=&maxPrice=&minFirstRegistrationDate=&maxFirstRegistrationDate=&minMileage=&maxMileage=&ambitCountry=&zipcode=&export=NO_EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=4350&makeModelVariant1.modelId=3&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&customerIdsAsString=&lang=en tu imas prvih 6 koji su ispod milion... Edited September 30, 2009 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Okachio si cene polovnjaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 reko si Nadji mi ko prodaje Veyron za milion dolara. Nadam se da pricamo o Bugatti Veyron 16.4. ja sam ti naso KO prodaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Pa i nije na tu kubikažu izađe tako, do 500 evra kasko. Samo dobro snimi osiguranja jer razlikuju se cene, i prouči smallprint u ugovorima jer ponegde su počeli da stavljaju glupave ograde tipa da ako imaš preko 3 incidenta godišnje četvrti ti ne pokrivaju i takve budalaštine... Osiguranja su se mnogo obezobrazila. Pa moracu da pogledam kod vise kuca, razume se, necu trcati kod prve... Majku mu, ne planiram imati toliko godisnje incidenata, ne planiram uopste incidente Ali naravno da cu pogledati Glupi papiri su iz BG poslati brzom postom danas za SU, ali do 4 popdne nisu stigli(ovi rade do 4) pa ce sutra stici valjda...pa sutra ili najverovatnije prekosutra, konacno da uzmem to cudo...bio bi red, valjda opet nece nesto zajebati, sa mnom uvek neke komplikacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 reko si ja sam ti naso KO prodaje... Mudar si. Ja sam pricao o cenama novih automobila mislio sam da je to jasno. Ocigledno nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Poenta je, da ako vec dajes tolke pare na automobil, uzmes pravu stvar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 KIA pro ceed je konacno kod mene! Uh, kako lepo ide, ne cuje se motor, milina! Ja sam sad zaljubljen covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Cestitam Neka te dobro i dugo sluzi KIA. Mislim da je to najbolji izbor od svih automobila koji si spominjao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Neka te sluzi bez problema,i nemoj odma da divljas Malo ga razradi,cini mi se prvih 6000 km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 (edited) Hvala ljudi Ja sam odusevljen, stvarno...naravno da ga necu odmah gaziti, isao sam iz Subotice prema kuci, 80 km na sat, nista vise...ma radi neverovatno...u ponedeljak idem da ga registrujem i onda se vozamo A idem i danas jos malo da se vozam, da razvijam ljubav mene i auta Edited October 2, 2009 by Feniks . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Pa naravno,nema veceg odusevljenja nego kad kupis auto,secam se u kakvom sam ja ludilu bio kad sam doterao dzipa,nisam izlazio iz njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Nisam danas stigao da obavim registraciju...a probne table dobio samo za danas...idem sad da spremim koji cd, pa malo u voznju, red je da mu posvetim malo paznje, osecam da me zove, da se volimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 e pa čestitam, neka je sa srećom i da te fino služi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 evo i ja se pridruzujem cestitkama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 @vegeta Nadji mi ko prodaje Veyron za milion dolara. Nadam se da pricamo o Bugatti Veyron 16.4. Нови Bugatti 16C Galibier са 800 кс кошта милион, Veyron са 1001 мора бити доста скупљи. Иначе, о Galiber-у: http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/2009/10/02/bugatti-16c-galibier-dobio-zeleno-svetlo-za-proizvodnju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 (edited) cestitam za KIA-u, odlican auto, mnogo mi se svidja, za te pare je definitivno best buy! Edited October 2, 2009 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 http://www.sajamautomobila-nis.rs/ idem danas baš da vidim na šta liči to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 cestitam za KIA-u, odlican auto, mnogo mi se svidja, za te pare je definitivno best buy! Hvala svima Juce sam se dosta vozio, ma bruka dobro ide, i unutra je odlican...prvi put da kupim nesto novo, i osecaj je...neopisiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Cestitam Mirko i daj neke fotke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Cestitam Mirko i daj neke fotke Hvala druze...uslikao sam fonom, ali fon mi nesto nece da salje slike, ne znam koji mu je sada...Kad ga sestra uslika aparatom, poslacu...ma izgleda bolje nego na slikama sa sajta, brutalno dobar, prezadovoljan sam... Da cujes zvuk motora, kao da je ugasen, ne mogu da verujem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 http://www.cartype.com/pics/7080/full/renault_clio_sport_4_09.jpg jedan od retkih malih automobila koje postujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Нови Bugatti 16C Galibier са 800 кс кошта милион, Veyron са 1001 мора бити доста скупљи. Иначе, о Galiber-у: http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/2009/10/02/bugatti-16c-galibier-dobio-zeleno-svetlo-za-proizvodnju По мом укусу. Седан, бугати, леп, стабилан брѕ. Ал што је скуп у пичку материну. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Unutra mi je preruzan... bas ne volim ove boje i ovaj retro fazon sa ovom drvenarijom. Snobizam i to ruzan. Novi Jaguar XJ ima recimo mnoogo dobru unutrasnjost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezlichni Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Unutra mi je preruzan... bas ne volim ove boje i ovaj retro fazon sa ovom drvenarijom. Snobizam i to ruzan. Боја се промени прике. Има вероватно у више варијанти боја интеријера. Дрвенарија и кожа у аутомобилу су увек права ствар. Посебно у ОВАКВОМ АУТОМОБИЛУ. Шта би ти, тркачка седишта и волан ко у трактору? Novi Jaguar XJ ima recimo mnoogo dobru unutrasnjost. Верујем да мислиш на онај што је изашао пре две године мислим. У принципу свака лимузина те класе, има супер интеријер. И ауди а8, и мечка с итд. И сваки јагуар хј наравно. Не само задњи и они старији исто. http://images.automotive.com/cob/factory_automotive/images/features/auto_shows/2005_LAAS/2005_Mercedes-Benz_S-class__interior.jpg Meчка С Интериор http://image.automobilemag.com/f/7016562/0709_z%2B2008_audi_a8%2Binterior.jpg Ауди осмица подједнако леп интеријер. jaguar слична прича http://www.cartype.com/pics/7080/full/renault_clio_sport_4_09.jpg jedan od retkih malih automobila koje postujem Јеботе који је крш тај клио. Мсм за по граду је ок ово оно завршава посо не троши пуно. Ал је јебено крш. како долази до стотке звучи ко баба која кења а нема пробавите да је извуче иу гована. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts