Nazzgul Posted December 7, 2010 Author Report Posted December 7, 2010 (edited) A Porche! Mnogo mi se svidja raspored instrument table i brojke na brojacu brzine Inace, danas sam bio u Auto Wag-u, da kupim sijalicu za prednji far. Morao je da rikne, kad palimo svetla po danu ko debili. Jbt to su uveli skandinavci, zato sto imaju malu kolicinu svetlosti preko dana. A nama se to ovde servira kao evropski standard. Kurac moj! U Nemackoj nije obavezno, u Francuskoj sam cuo da niko ne pali. Ali, ono sto me najvise pogodilo, jebo te, nova prva pomoc, po samo "srpskim standardima", kosta 2500 din!! Znas kad cu da je kupim?! Nikad! Covece, ako stranac iz EU, zaglavi u Srbiju, ladno mogu da ga kazne jer nema prvu pomoc po nasim propisima. Jebo te popusimo sve sto nam kazu. Edited December 7, 2010 by Nazzgul
Guest Шејтанов Чобан Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Имате сада акцију,Вреле Гуме поклањају нову прву помоћ бесплатно ако се претплатите на часопис годину дана. То кошта 2500.И није лоша понуда.
Routasydän Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Vrele gume forum mi je odlican, jako puno korisnih informacija, a casopis sam kupio dva puta i..... sta znam ... nije mi se nesto preterano svideo. A sto se tice prve pomoci, toliko su smorili sa tom Galenikom, forsiraju ih da bi uzeli pare. E pa ima da uzmem neki stari plavi neseser ili nesto sto ili na tu prvu pomoc, odstampam na njemu "Galenika"i sve sto uz to ide, a unutra ubacim ona govna iz aktuelne prve pomoci salim se, necu, kupicu to govno, ali ne sad, ide mi registracija, samo cekam koliko ce da me oglobe za noe tablice, skuplje osiguranje..... stoka lopovska! @Nazzgul: nadam se da ti nije crkla sijalilca sa vozacke strane od oborenog svetla, ja sam se ziv napatio dok sam je zamenio Jel neko od vas mozda koristi ono za mazanje kedera da ne zalepe kad je zima .... mislim da se zove glicerin ili tako nesto? Koliko kosta, jel to dobra stvar? I nemojte u Metrou da kupujete tecnost za vetrobrane. Ja kupio balon od 5 litara, pise kao ne mrzne do -20 kad u nedelju ja poprskam staklo kad ono led se hvata, a temperatura jedva da je u minusu!
Sisus Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Jeste glicerin i neće ti se smrzavati kederi kad ih namažeš. Moraću i ja to da odradim ovih dana.
Routasydän Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Hvala na informaciji, uradicu to ovih dana Inace, jel neko ovde vozi na auto gas? Vidim da je ludacki poskupeo, a ortak mi cak kaze da je pre neki dan morao da sipa za 80 dinara?!??!
Nazzgul Posted December 7, 2010 Author Report Posted December 7, 2010 (edited) Hahahhahaha!! :) Ma ko ih jebe. Nek mi drzava finansira novu prvu pomoc. Ne radim. Necu da kupim. Ako mi stvarno napisu kaznu zbog toga, onda moram da budem neki veliki nesrecnik. Jbt, nedavno me navatao murkan kako pricam telefonom, uzeo dokumenta i rekao mi da mora da mi pise ticket i da cu trebati da uplatim 5 000 din. Ja poceo da mu se umiljavam, dza bu, sve na finjaka i ponudim mu soma dinara.. On i dalje zapeo da pise.. i ja ga onda upitao tuzno da li cu uz to da dobijem i negativne bodove, a on mi rekao da hocu.. Tada se stvar prelomila. Samo sam ga posle pitao: "Pa zar morate da pisete"? I on se vec smilovao.. cak nije uzeo ni mito.. rekao mi da verovatno ni ja nemam kesa . . Covece. Nisam verovao. Mislio sam da to samo ribama polazi za rukom. Ustvari, oni su verovatno isfrustrirani ljudima koji ih mrze i koji se prave pametni i kenjaju im. Ako glumis naivnog lika, i priznas "zlocin", mnogo su popustljivi. Tako sam se jednom izvukao za prolazak na crveno svetlo. Neki lik ispred mene se raspravljao sa murkanom, u vezi istog problema, a meni murkan rekao posto si fin, i ne raspravljas se kao ovaj ispred necu da ti pisem.. (Mada mi je taj uzeo soma dinara), ali to je mnogo bolje nego 100 ili koliko god, po novom zakonu, evra, na sudu. E imao sam tih problema sa kederom na dvicini. Na cetvorci nemam. Inace ako te to jebe, bolje namazi. Sveca tako iscepala ceo keder.. . hhahhaha!! Sto se tice sijalice, bila je leva, znaci na vozacevoj strani, zamenio mi mehanicar komsija, za 2 min i castio sam ga 100 din. E za takve stvari su odlicni ti mehanicari, zamena ulja i slicno,.. Uradi ti za dzabe, odma si na redu, nema sta da sjebe, a ti ne uprljas ruke, sacuvas vreme i eventualno ga castis nesto sitno.. EDIT: Nisam freak koji vozi na crveno, samo sam nesto bio zamisljen i prosao za kolonom, nisam ni obratio paznju na signal. Verovatno je bilo zuto ili se tek upalilo crveno. Edited December 7, 2010 by Nazzgul
necko Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 ide mi registracija, samo cekam koliko ce da me oglobe za noe tablice, skuplje osiguranje..... stoka lopovska! uh, i meni, 11.1. mi ističe, jbm li ga koliko će da izađe, do sad mi je bilo oko 160-170e...
Nazzgul Posted December 7, 2010 Author Report Posted December 7, 2010 (edited) E ima li ko ideju kako ce da izgledaju te nove tablice?! Sa druge strane, kad udjemo u EU, onda ce opet da ih menjaju?! Koje sranje. Edited December 7, 2010 by Nazzgul
Sisus Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Sa druge strane, kad udjemo u EU, onda ce opet da ih menjaju?! Koje sranje. Nemoj da se brineš, promenićeš ti kola i kola dok mi uđemo u EU.
necko Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 (edited) dodaju se nova registraciona područja, a pominje se čak i da će svaka opština imati svoju oznaku... @Šejtanov Čoban: to je nezvanični predlog, u stvari rad nekog lika sa nekog foruma... mada se meni lično sviđa taj predlog, prvenstveno zbog britanskog fonta Edited December 7, 2010 by necko
Nazzgul Posted December 7, 2010 Author Report Posted December 7, 2010 (edited) @ Sisus Hahhahahaha!! @ Video sam i ja na netu gomilu predloga. Ove sto je stavio Sejtan izgledaju najbolje! Grb Srbije, Grb grada + datum isteka. Jedino jos da slova koja dolaze na kraju budu smislena (kad vec postoje). Znaci tipa, ako sam u Beogradu da imam grb srbije + grb grada beograda + slova koja oznacavaju moju opstinu Cukaricu. Tako da recimo znas, kad je neko iz neke zapizdine kao sto su: Obrenovac, Mladenovac, Sopot, Lazarevac, a vodi se sa BG tablama, jer ta opstina spada u BG. Inace u MNE, mozes da biras sta ce da ti pise na tablici, u ovoj sekciji gde su mesani (RANDOM) brojevi i slova. Znaci pojavilo se gomilu seljaka koji su stavljali svoja imena, nadimke i slicno . . Pa dobro, ne bi ni ovde bilo lose, znati, ko je seljak. EDIT: @ necko Te su ocajne. Nadam se da nece izabrati iste. Edited December 7, 2010 by Nazzgul
necko Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 (edited) biće i kod nas valjda moguć izbor, naravno, moraće da se doplati za to a slova koja dolaze na kraju su u funkciji povećanja broja kombinacija, tako da ne mogu da predstavljaju gradsku opštinu, već idu redom, od AA pa na dalje... edit: @Nazzgul: ni meni se ne sviđaju, ali očigledno su ih već izabrali... Edited December 7, 2010 by necko
Nazzgul Posted December 7, 2010 Author Report Posted December 7, 2010 Ozbiljno?! A to je zbog ove sekcije sa cirilicom I mogucnosti dorade, tj kad udjemo u EU, samo ce nam nasarati isprekidani beli krug iznad SRB. :P
necko Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 najbesmislenije pravilo kod novih tablica je to da imaju rok trajanja, to jest, da možeš da ih koristiš 7 godina i onda moraš da ih promeniš...
Sisus Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 biće i kod nas valjda moguć izbor, naravno, moraće da se doplati za to a slova koja dolaze na kraju su u funkciji povećanja broja kombinacija, tako da ne mogu da predstavljaju gradsku opštinu, već idu redom, od AA pa na dalje... Biće zanimljivo videti tablice sa kombinacijom "WC".
Routasydän Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 uh, i meni, 11.1. mi ističe, jbm li ga koliko će da izađe, do sad mi je bilo oko 160-170e... Ima pravo da produzis registraciju 30 dana pre isteka tako da bi ja to i uradio na tvom mestu i tako ces izbeci da placas nove tablice, skuplje osiguranje. Ja ocekujem da je meni oko 27.000 dinara .... je li Nazzgul, koliko je tebe izasla, mi imamo isti automobil
necko Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 ma neću to, sad nemam para tako da ću produžiti kad dođe vreme, tamo posle nove godine... taman ću biti među prvima sa novim tablicama
Nazzgul Posted December 7, 2010 Author Report Posted December 7, 2010 Nisam bas upmatio.. mislim da sam postovao cenu ovde letos. Bilo je tako nesto do 30 'ljada. Zasto da propusti sansu da uzme nove tablice? Bas su smekerske
Routasydän Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 Smekerskije mi izgleda 4000 dinara, koliko kostaju te tablice
necko Posted December 7, 2010 Report Posted December 7, 2010 a jbg, to ću svakako morati da platim nekad, tako da je bolje da završim odmah
Nazzgul Posted December 9, 2010 Author Report Posted December 9, 2010 (edited) Prelep auto! http://www.polovniautomobili.com/oglas801557/bmw_318_d/#11 Mogao sam i da se menjam, samo ne bih uzeo BMW sa ovako slabim motorom. Steta sto nije 330d sa 190KS AU! Evo ga moj san: 330 coupe dizel 204 KS! http://www.polovniautomobili.com/oglas758920/bmw_330_cd/#10 Samo 10 soma. Jebo te. Aaaaaaa. . EDIT: Prvo mesto: http://www.polovniautomobili.com/oglas733186/bmw_330_full/#7 Dizel, kupe, 330, 204 KS + automatski menjac + crna farba + felne koje obozavam (na zadnjoj slici) A sranje ovo nije kupe.. hahhaa! Edited December 9, 2010 by Nazzgul
Guest Шејтанов Чобан Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Велике кубикаже су јефтине јер вланици хоће што пре да их се отарасе. Регистрација убија кућни буџет.Радиш целе године да би регистровао ауто.
Nazzgul Posted December 9, 2010 Author Report Posted December 9, 2010 (edited) Brate, kao sto se ti ne bi brinuo za potrosnju tvog benzinca. Tako se ni ja ne bih brinuo za motor 3.0cm3. Jbt to je samo jednom godisnje. Inace ja za golfa dajem 800 evra sa kaskom. Sa druge strane, voziti kupe BMW 2.0, sa jedva 100 i nesto konja je smor. Edited December 9, 2010 by Nazzgul
Guest Шејтанов Чобан Posted December 9, 2010 Report Posted December 9, 2010 Па не спомињем ја тебе,већ људи који продају те аутомобиле или су продали кућу на селу и купили ауто да би комшија ноћу преко зида гледао шта то овај други вози.Е онда натегне за једну две регистрације и после прц. Зато их и продају. А што мислиш да је смор?Ја сам возио комшијин 318 бензинац,оно је лудило како иде.А имаш и 320 компресор од 170кс,то је тек лудило.Мада је бмв за зиму смрт.Јој да ми је нека јапанска или италијанска зујалица за зезање,где би ми био крај.
Recommended Posts