Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uzmi MIchelin alpin A4 195/65 R 15 (sto uze zimske gume to bolje), sa brzinskim indeksom T (zimske gume sigurno neces voziti preko 190 km/h) a cena je oko 7100 dinara u Kemoimpexu

Michelin je kvalitet, neces se pokajati

Posted (edited)

Kako kad su mi felne 16 cola i na njma letnji miselin 205/55 ? Mislis da to moze?

Zimske Michelin Alpin A4 195/65 R15 T 7 176,47 DIN

to bi stvarno bilo povoljno, ako moze.

Edited by Nazzgul
Posted

@Ozziris: to su ubedljivo najgore gume koje mozes kupiti

@Nazzgul: e jbg, nisam znao da imas 16" :( Jbg, ja imam 15" pa nije tako skupa guma, ti moras 16" ali gledaj da uzmes 195/65 R16

Posted (edited)

Zimske Michelin Primacy Alpin A3 195/55 R16 H 17 985,86 DIN

Jbt kako dobar a+kumulat+o+r!!!

Evo na -6 pali na dodir. Hahahhaa! Pa tako nije palio ni prosl godine sa NOVIM Black Horsom kad je veliki minus!!

Au nije mi zao ni dinara.

BOSCH ZAKON! :)

Edited by Nazzgul
Posted

@Ozziris: to su ubedljivo najgore gume koje mozes kupiti

@Nazzgul: e jbg, nisam znao da imas 16" :( Jbg, ja imam 15" pa nije tako skupa guma, ti moras 16" ali gledaj da uzmes 195/65 R16

ozbiljno? Jel to iz iskustva znas ili price? Cale mi rece da mu potrazim al ga ne pitah na ciju preporuku..do sad je vozio miselinke.

Posted

Barum su gume koje voze samo oni koji kupe Skodu pa dobiju te fabricke gume. Moj prijatelj ih je dobio na Octaviji A5 i jedva ceka da ih se otarasi. Jesu jeftine gume, ali ja bih ti preporucio da ipak pogledas nesto drugo, Michelin je vrhunski, ali isto tako i Good Year, Pirelli, Continental (ako gledas Pirell nemoj samo P6000 jer je to turska verzija gume P6)

Posted (edited)

Neki lik mi okacio vizit kartu na auto, na kojoj pise da mu se javim ukoliko zelim da prodam auto i da placa najbolje.

Je l imate iskustva sa istim?

Edited by Nazzgul
Posted

Neki lik mi okacio vizit kartu na auto, na kojoj pise da mu se javim ukoliko zelim da prodam auto i da placa najbolje.

Je l imate iskustva sa istim?

Kod mene u Zemunu po celom parkingu, a i na Novom BG na koleginog keca stalno neko to stavlja ... preprodavci ... jbg

Posted

Šta mi dajete pluseve, nisam radi zajebavanja čoveka napisao da se zove Rade. :D Meni je pre neki dan isto tako lik ostavio vizit kartu da hoće da kupi moja kola, piše da se zove Rade.

Posted (edited)

Preprodavac?! Pa to sam i mislio :) :) Sigurno nudi mali kes. . Eh da imam sad neki stek od 10 soma odma bih mu dao moju cetvorku za 5, i kubio bih sebi ovu lepoticu :

lancer_sedan_spolja_4.jpg

Lancer 1.6 Invite 117KS, samo 16 soma.

http://inoto.rs/images/stories/vozila/cenovnik-LANCER.pdf

Steta sto nije 1.8 sa 150KS, ali opet mislim da je ovo najbolja ponuda za taj kes. Najvise opreme, odlican dizajn, solidan motor, i sto je dosta bitno - nije jebeni hecbek.

Bas je lozana, tinejdzerski, sportski, limuzina.. a zamisli, nije BMW a nije ni Nemac. Ali ako imam u nekog poverenja, osim Nemaca, to su Dzepanerosi.

@ Marko Bulat

Ako ti Niva treba za off road, onda je odlicna, ide kozijim stazama! U protivnom auto je ocajan. Malo cudno zvuci, ali je tako. . Inace, moje iskreno misljenje, cak i kad bih kupovao nesto za zezanje van asvalta, ne bih izabrao Nivu, zato sto mi je odvratna. Jbt 100 godina ima isti dizajn/opremu. Totalni je OUT.

Edited by Nazzgul
Guest Шејтанов Чобан
Posted

Зависи за шта ти треба.Ако је за терен,ту је свакако један од најбољих теренаца.

Јефтино одржавање,мада троши као и сваки руски ауто.Аи за те паре боље возило нме можеш наћи.Имаш по тјубу па гледај куда пролази све,а остали остају иза ње,много скупљи и беснији теренци.

Guest Шејтанов Чобан
Posted

4500-5000.

У добром стању.Све испод тога су кршеви вероватно по истим и вожени.

Posted

Ja volem Mitsubishi Lancer, pogotovo u izvedbi Evolution X a ova crvena boja mu stoji bas jebacki. I pravo da ti kazem, i meni su malo dosadili ovi hedzbeci, ipak je limuzina zakon

Posted (edited)

Jesi ti video koju opremu dobijes sa njim?! :)

Znaci svi moguci airbag-ovi, cak i za kolena, automatska klima, alu felne 16 cola, ABS, EDB, BA, ASC, TCL, elektricni podizaci za sva stakla, elektricno podesivi retrovizori, maglenke, muzika, zvucna izolacija, naslon za ruke, sedista podesiva po visini, senzori za paljenje svetala - brisaca, . ..

Stvarno je perverzija. Sve to za 16 soma! Jedino sto bih trazio dodatno je da mi stave zadnje farobe od Evolution-a

Mitsubishi-Lancer-EVO-X-GSR-Premium-3.jpg

Edited by Nazzgul
Posted (edited)

@ Routasydan

Ovako treba da sredimo cetvorke! :) Samo bih jos unutrasnjost presvukao sa krem kozom.

R32_003.sized.jpg

Ja cu da krenem od zadnjih farova, to me za pocetak najvise nervira. Ovakvo neki mi se djaju, sa belim migavcima:

RV02rc.jpg

Ne verujem, koliko bi mi lepse izgledao auto.

Edited by Nazzgul
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...