Jump to content

Recommended Posts

Posted

hehe, moj je vec crn, ima bez unutrasnjost, samo sto nije kozha, a priznajem da bi mu bas lepo legle neke alu felne, samo sto ja ne volem mnogo da ulazem u polovnjaka. Neka se kotrlja jos 3 godine, pa onda na Bubanj Potok, a ja po novu makinu :)

• Downvote 1
Posted (edited)

E jbg, ja volim da mi je auto tip top, da izvucem maximum iz njega. Lozim se na ovaj kulturni styling. Koza, zajebane felne i lepi farovi.

Jbg, ne isplati mi se da prodajem, sto znaci da je bolje da ga malo nalickam. .

Mada racunao sam nesto sa ortakom, ovakve dobre alu felne 18 ", izadju oko 200 jura po komadu, a mishelin niskoprofilne gume za iste felne izadju 300 evra po komadu. Znaci 500 evra po tocku = 2000 EUR. To je bas veliki kes. Ali je fazon sto bih te tockove, mogao da prebacim i na sledeci auto xD

Edited by Nazzgul
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Шејтанов Чобан
Posted

Купио сам југића за 600е да имам да се возикам док не купим нормалан ауто.

Која лудара од аута,у коју год брзину да убацим мењач стоји као да је у леру :haha:

• Upvote 1
Posted

Meni je od uvek yelja da kupim neki peyejac, ili onu staru Ladu, pa onda da se malo provoyam po onimi ulicama gde cobani parkiraju na sred trake, tipa 27. merta, pa da ih oyuljam sve redom, a posle jos i poyovem muriju i trayim odstetu jer mi je auto ostecen ybog njihovog nepropisnog parkiranja. Dobro, ovo ya muriju ne treba, ali ima toliko mnogo ulica gde cobani sa malo truda mogu naci parking mesto, ali ne, lakse je parkirati na sred ulice

Guest Шејтанов Чобан
Posted

Ти изгледа не читаш или се правиш луд.Морао сам да купим ауто било који како се не би јебавао пешака за неке нужне ствари.Ауто од 20-ак хиљада еура се не купује преко ноћи.

Posted

Pa dobro je sto se ne zaleces pri kupovini tog automobila od 20 soma. To stvarno cenim, ja ne bih mogao da razmisljam danima da imam toliki kes na racunu, ali i dalje mislim da je bzvz kupiti YUGO za prvu pomoc. Zadace ti vise problema nego pomoci. Uostalom tu je taxi. Zamisli samo koliko si tura mogao da napravis sa istim, za tih 600 jura.

A ono sto je najbitnije, mislim da taj auto ne vredi tih para. Kao sto ljudi i dalje prodaju audi 80 i dvicine za 2000 evra. Hahhaha! Koja je to prevara. Ne bih dao ni 200 evra za te kante. Taki automobili ti svaki dan izvlace pare iz dzepa.

Inace, imati dva ili vise automobila je pravi pogodak. Uvek sam to zeleo. Prodas jedan - vozis drugi, pokvari ti se jedan - vozis drugi, dosadi ti jedan - imas drugi, itd. . To je prava perverzija.

• Downvote 1
Guest Шејтанов Чобан
Posted

А шта да купим,пеглицу с обзиром да сам висок 198 и имам 115 кила.

Возићу га док не купим нешто нормално,а то неће да траје месецима па да ми југо прави проблеме.јебига добар ми је за сад од тачке а до тачке б.

ајфон 4 сам платио 640 евра па сад ти види где је тај југо

• Upvote 1
Posted

Znas kako, da bi igrao prvu ligu prvo moras da igras opstinsku. I moj prvi automobil je bio stojadin. Njega sam drndao godinu dana, izlupao, iscukao, skupio malo para za bolji i kupio. I onda tako svakih par godina upgradeovao makinu :)

Posted (edited)

Uostalom tu je taxi. Zamisli samo koliko si tura mogao da napravis sa istim, za tih 600 jura.

A ono sto je najbitnije, mislim da taj auto ne vredi tih para.

taj jugo verovatno vrlo lako moze da se proda za 600e i samim tim dobije svoje pare nazad.sigurno ga jeftinije izadje da sipa gorivo u njega i da se voza nego da placa taksi.narocito ako je u bg-u.po meni je takvo nesto najbolje.te pare koje su date za auto se mogu vratiti u dzep,imas sta da vozis par dana ili nedelja dok ne kupis automobil koji zelis i ne moras da zavisis od rodbine,prijatelja,taksi sluzbi i ostalih sto se tice prevoza.jeste da nije nesto na oko al' opet radi posao za kratko vreme :haha:

Znas kako, da bi igrao prvu ligu prvo moras da igras opstinsku. I moj prvi automobil je bio stojadin. Njega sam drndao godinu dana, izlupao, iscukao, skupio malo para za bolji i kupio. I onda tako svakih par godina upgradeovao makinu :)

po meni to je najbolja stvar za pocetnike.yugo ili stojadin pa ako se i iscukaju i nije neka veca steta,a i ne znam za ostale meni je mnogo bolji osecaj kada se napreduje od losijeg ka boljem automobilu.uvek se otkrije neka nova stvar pa se odusevis i skupljas pare kao manijak ne bi li kupio bolji auto :haha:

Edited by dimmu1
Posted

Apsolutno se slazem. Kupis nesto jeftinije, ispraksas se i posle kad si siguran da dobro vozis, kupis nesto valjano. Ista stvar kao i sa muzickim instrumentima, ali i ribama :D

Evo jedna slika iz kokpita, prilaz garazi

ispredgaraze.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Registracija uzasno skupa + to se kvari kao riba. bas sam citao na nekom forumu, kaze lik nasao povoljno mladu Alfu, cena OK, ima servisnu knjizicu, garancija na kilometrazu. A onda kad je pogledao unutra u knjizicu ... kaze nije mogao da veruje sta je sve menjano u garantnom roku, odnosno sta je sve riknjavalo. Posle pogledao jos jednu i odustao.

Alfa je egzotika, za prave ljubitelje, ali koji imaju para da uloze i kojima nije zao da daju pare za nju, koji bi mogli da je istrpe za sve njene hirove.

• Downvote 1
Posted

Ali priznaj da izgleda exta, dizajn je bas odlican (barem napred). Tkodje u pitanju je relativno sitan kes za tako mlad automobil. Verovatno ja nikad ne bih kupio alfu, zato sto je italijanska i zato sto nemam poverenja u njih, ali stvarno nisam verovao kada sam danas pogledao cene 159ki.. Jebo te pre godinu ili dve ti automobili su bili oko 16 soma, a bmw E46 10 soma, otprilike. A sada im je cena poravnata. Da ne verujes..

Inace, gledao sam i 156ice. Stvarno lep auto, za sitan kes.

Posted

Prelep auto, vozne karakteristike bruka! Ali, zamisli kad mu je za to vreme toliko pala cena, za koliko bi mogao da ga prodas za par godina, to jest koliko bi pukao em na ceni, em na odrzavanje.

Voleo bih da je provozam par dana, ali recimo rentiranu. Izivim se par dana i to je to :)

Posted (edited)

Pa realno, priznajem da SUV vozilima ne stoje niskoprofilne, ali nekako se mora naci kompromis. Mislim ja ih volim i morao bih da nakacim ovakve neke za leto..

Meni je felna, pola auta. A ove nisu KIC. Nisu zatvorene, ali mozda su malcice, previse otvorene.. Kapiram da ima i boljih resenja.

Edited by Nazzgul
Posted

Sto je poceo da mi se dja ovaj auto. Nerealno.. Danas videh jednog belog accorda sa zajebanim felnama i crnim zatamnjenim staklima. Prelep.

HONDA-2.88131911_std.JPG

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...