Metal_Heart Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 koliko moze da pretaba motor kilometara bez cestih kvarova 100 000-150 000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 Ja Vas napustam.. vidimo se na ibarskoj Moze koliko hoces!!! Zapad pravi aute da rade 3 godine bez opravki, a ruska auta rade i po 10+ godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) Aha,pa pazi motori su dosta izdrzljivi,sad jedino zavisi gde planiras da je ganjas.Sve zavisi od serije,bila je jedna serija gde su ventili produvali na 38 000 km,doduse motor moze da rikne i posle 500 000 km.Jedino sto ces menjati su kocnice,eventualno lamelu druk lezaj i korpu kvacila. Jos jedna stvar,desava se da imas problema sa menjacem,tj da crkne sinhron za prvu pa kad kreces izbacuje ti iz brzine. U sustini ne treba da se brines mnogo jer je komplet druk lezaj lamela korpa kvacila original rusko 6000 dinara. Uglavnom taj potrosan materijal.Znaci svi ti kvarovi su sitni,pukne ti sajla za gas,kvacilo itd.Sansa da ti rikne pumpa za gorivo je minimalna,osim ako ne sipas sljunak sa benzinom u rezervoar. A imas verziju 1.7 i 1.7 i.Moja je sa direktnim ubrizgavanjem,dosta je tisi motor i startnija je. @Nazzgul Zapad nikad nece napraviti takvog terenca,s obzirom da je za njih kvacilo misaona imenica a kamoli reduktor i blokada diferencijala... Edited May 31, 2007 by Death_Cult_Legion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Aha pa super... Ja bih je ganjao na Kopaoniku, ali bi mi odgovarala ta 1.7i i za otvoren put. Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Uzmi onda neke optimalne kramponke,nemoj one najostrije inace ces trap da centriras na svakih mesec dana... Ja imam one najobicnije 'plastikanere' pa se popnem kroz pola metra snega na uspon od 45 stepeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Reci mi gde se ti trkas na novom?! Sta je sa semaforima?! Kapiram da je noc, ali moze neko da se zadesi ne ima mesto,de ne ide saobracaj.... pametni ljudi dolaze tamo da povale neshto, mi da se trkamo... eeeee prosto vam ponekad zavadim... ja sa mojim autom ne mogu da udjem ni u javnu garzu,a da ne udarim branik... a parkiranje,ivaichnjake i ostalo sam vec zaboravio... jugo je visok 9,10cm,a karter 8 cm od zemlje... dok je mi je fiat malo nizi chak... Edited June 1, 2007 by Hatebreeder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ja koliko znam za trke je oko 8 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Zato kod mene karter ima zastitu od 3 cm gvozdenog branika,i posle toga ceo sklop gde je zadnji diferencijal ima ogromnu plocu kao zastitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 ne ima mesto,de ne ide saobracaj.... pametni ljudi dolaze tamo da povale neshto, mi da se trkamo... eeeee prosto vam ponekad zavadim... ja sa mojim autom ne mogu da udjem ni u javnu garzu,a da ne udarim branik... a parkiranje,ivaichnjake i ostalo sam vec zaboravio... jugo je visok 9,10cm,a karter 8 cm od zemlje... dok je mi je fiat malo nizi chak... Svraticu.. samo da se vratim kucu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Nazzgul главни шофер yumetal-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ja koliko znam za trke je oko 8 cm pa da jugic ima trkachki setup... Svraticu.. samo da se vratim kucu :) :confused: :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Da li samo ja imam osecaj da bi ovaj thread trebalo razdvojiti u dve teme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Немаш, хтео сам то јуче да урадим, али сам се надао да ће престати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Немаш, хтео сам то јуче да урадим, али сам се надао да ће престати... Dobro si ovo izveo!!! keve mi! Imas dva bambija! Nazzgul главни шофер yumetal-a. A ti kako si?!?! :confused: :confused: Studiram u Crnoj Gori, mogo si da provalis iz cele price :) Edited June 1, 2007 by Nazzgul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Putujes svaki dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Царска фора! реци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Ahahahaha, zar Jugova konstrukcija moze da izdrzi ovo?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Osim ako ne veruješ svojim očima... I ja sam bio skeptičan,al.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Putujes svaki dan? Ma kakvi, pa u jednom smeru mi treba prosecno 9-10 sati da stignem.. Uostalom to kosta sine. Idem kuci jednom mesecno ili redje. Jbg... Lako je Metal Heart-u :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Ahahahaha, zar Jugova konstrukcija moze da izdrzi ovo?!? custom je shasija...pa su samo slagani delovi juga... a iz lichnog iskustva znam da stock yugo ne moze da izdrzi ni 70ks.... tj ako ocesh vishe,mora da se ojachava,vari,podupire i sl... Edited June 1, 2007 by Hatebreeder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Sad but true...najslabija šasija na svetu...jeb1ga... nego nešto sve mislim da su oni old school kečevi sa okruglimfarovima bili do jaja automobili...još uvek ima dosta njih u upotrebi... zlatno doba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ROCK ON!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Brate: Imas nesto da kazes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axeanosilas Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Баталите качење фотографија. Остављајте линкове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Imas nesto da kazes? imam ja. ;-) http://www.geocities.com/inff/gargamel/profill2.PNG http://www.geocities.com/inff/gargamel/profill.PNG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts