Jump to content

Automobili

Nazzgul

Recommended Posts

i ja mislim na sedan varijantu, samo ne znam iskreno koja je razlika izmedju evropskog i americkog. u svakom slucaju, kakve veze ima sto je porodicni, pa SUV (koji oces brend, model) je pravljen za porodice, pa ga klinci vozikaju od skole do kuce.

inace, lijepo izgleda :da: .. ali se ne smatra bog zna kakvim autom.

dobro je.. :da:

bas onako graficki, ali poucno - bar se nadam. kako mala sitnica moze izazvati uzasne posljedice..

i onda kad cujes kurcenje po fazonu - `ma ja ga nagazim kad nema nikoga..`

brate, kako znas da nema nikoga.. :no:

Lep klip, al ne vidim smisao. Ljudi to gldaju svaki dan i prozivljavaju (sto je najgore), pa nista.

Ortak je prevrnuo auto na krov, i rekao da nikad vise nece voziti preko 60km/h. Naravno da nece. Samo koliko ga je to drzalo?! 2 Meseca.

Jbg to je strast. jednom se zivi. So what?!!

Ionako cemo svi pod onu plocu.

Neki opet kazu: sudbina. Jjebem li ga..

P.S. Opasni su ti dzukci na ulici, mnogi zele da ih izbegnu da ne bi napravili malu havariju, a onda ih zadesi velika..

http://youtube.com/watch?v=kGHnxMp6teY&feature=related

Edited by Nazzgul

dA LI TI ISTA ZNACI TIH 40 GODINA?!!?

Poceces mnogo bolje da zivis, kada skapiras da ovaj zivot nema smisla..

Inace, nije fora u vremenu za koje stignes. Upitanju je strast / ljubav prema brzini :)

Edited by Nazzgul

Da,cija je cena nekada preskupa

Jbg, ljudima je uvek zanimljivo ono sto je opasno, zabranjeno, stetno, itd..

Sta da radis?!

Da pokupe ne znam koliko vozackih dozvola, opet ce biti ljudi koji ce da stisnu masinu:) Ljudi ce voziti bez dozvola..

Nema leka brate.

Jedini savet je: Opreznost!

Onaj kome se ne zivi ima jednostavno resenje: neka lepo ode u neku shumu, i onda lepo izabere sredstvo i lepo okonca sebi zivot, ako vec nema smisla, a ne da ubija na putevima neduzne ljude. Ako se njemu ne zivi, zivi se drugima. Tako je jedan manijak ubio majku mog majboljeg druga a od sestre napravio invalida.......tome liku bih tako rado uslisio zelju da ga lisim ovozemaljskog zivota, ako mu se vec toliko ne zivi

Onaj kome se ne zivi ima jednostavno resenje: neka lepo ode u neku shumu, i onda lepo izabere sredstvo i lepo okonca sebi zivot, ako vec nema smisla, a ne da ubija na putevima neduzne ljude. Ako se njemu ne zivi, zivi se drugima.

E, ovo sam upravo hteo da kazem. Ako ti se ne zivi, upucaj se, nemoj ubijati druge.

Onaj kome se ne zivi ima jednostavno resenje: neka lepo ode u neku shumu, i onda lepo izabere sredstvo i lepo okonca sebi zivot, ako vec nema smisla, a ne da ubija na putevima neduzne ljude. Ako se njemu ne zivi, zivi se drugima. Tako je jedan manijak ubio majku mog majboljeg druga a od sestre napravio invalida.......tome liku bih tako rado uslisio zelju da ga lisim ovozemaljskog zivota, ako mu se vec toliko ne zivi

aaaa, nemoj tako, pa on je covjek koji ZIVI ZIVOT, on zna sta je brzina, uzbudjenje, ma ZIVOT, ma jednom se zivi..

kakve veze ima sto je nekog ubio a nekog ucinio invalidom, i prakticno unistio zivote cijeloj familiji, ipak je on osjetio tu brzinu na cijelih par minuta, ipak je on zivio zivot, on je saznao mnogo vise kroz tu jednu IDIOTIJU, neko one jadne sto su vodile mirne, normalne zivote.

ma taj kreten je blago receno - ucitelj mudrosti. :rockdevil:

kamo srece da je u svijetu vise takvih idiota, a manje dosadnih policajaca i normalnih ljudi. kako bi onda kupili crijeva po ulici, i radovali se brzini... eeee zivote, kako si tako nepravedan.. ccc..

pa ako je spam, i ti spamujes :)

a totalno nije spam, totalno je ozbiljna tema, jedan od vecih problema kad su u pitanju automobili.

naravno da tema ne treba da ide samo u tom pravcu, ali ako nemas sta da poseres, nemoj ni da se natezes (ovo sam upravo smislila) :)

Apsolutno dobro kapiram da plavusa ne moze da ukapira sta je spam, pa cu joj nacrtati.

Onaj kome se ne zivi ima jednostavno resenje: neka lepo ode u neku shumu, i onda lepo izabere sredstvo i lepo okonca sebi zivot, ako vec nema smisla, a ne da ubija na putevima neduzne ljude. Ako se njemu ne zivi, zivi se drugima.

Da li ovo ima veze sa automobilima ili sa psihom nekog coveka?! Ako vam se prica o bolesnim ljudima koji smisljaju kako ce okoncati svoj zivot, otvorite novu temu!!

Ja sam samo dao komentar, da ovakvi klipovi ne mogu da pomognu, jer svi mi to prozivljavamo svaki dan, pa se nismo dozvali pameti. Da li postoji covek koji nikad nije prekrsio saobracajno ili neko drugo pravilo?! Naravno da ne. Nismo roboti!!

Aj sad cao!!

Pa zar ti nisi prvi spomenuo te bolesne likove kojima zivot nista ne predstavlja, nije im zao da poginu pa zato tako voze kako voze? Zato sam ja i dao takav odgovor i naveo jedan primer posledica takvog razmisljanja i ponasao, a naravno posle sam ponudio tim suiciderima jednostavnije resenje kako da okoncaju zivot i svima nama tako olaksaju :violent:

Lep klip, al ne vidim smisao. Ljudi to gldaju svaki dan i prozivljavaju (sto je najgore), pa nista.

Ortak je prevrnuo auto na krov, i rekao da nikad vise nece voziti preko 60km/h. Naravno da nece. Samo koliko ga je to drzalo?! 2 Meseca.

Jbg to je strast. jednom se zivi. So what?!!

Ionako cemo svi pod onu plocu.

Neki opet kazu: sudbina. Jjebem li ga..

P.S. Opasni su ti dzukci na ulici, mnogi zele da ih izbegnu da ne bi napravili malu havariju, a onda ih zadesi velika..

http://youtube.com/watch?v=kGHnxMp6teY&feature=related

Da bez obzira na to koliko brzo vozili sudbina vam je negde ispisana... Zato uzivaj makar dok mozes... Ja sam licno pre zgranut ljudi koji voze sporo i ne gledaju nista od onih koji voze brzo i prate razvoj situacije...

Moj ortak ima filozofiju da ako on vozi sporo nikakav udes ga nece ubiti, i sve bi to bilo tacno dok ga nije zveknuo kamion koji je prolazio glavnim putem jer se on presporo ukljucivao na isti... Ne vidim svrhu plasenja ljudi ovakvim snimcima, ko se plasi auta nek ide busom... tada neki drugi kreten odgovara za tebe... Ili mozda taxi...

Bolje pola sata kasnije nego 40 godina ranije...

Bolje pola sata ko car nego 40 godina ko rob....

dA LI TI ISTA ZNACI TIH 40 GODINA?!!?

Poceces mnogo bolje da zivis, kada skapiras da ovaj zivot nema smisla..

Inace, nije fora u vremenu za koje stignes. Upitanju je strast / ljubav prema brzini :)

Poptpuno se slazem!!! Podrzavam te u svakom slucaju...

Niko ne tebe ne tera da putujes putevima gde se manijacki vozi... Stoga se drzi svoje devize i izbegavaj saobracaj vec idi po prirodi i setaj poljima i mirisi cvece... Ja cu vec naci zadovoljstvo u udisanju dima tockova i ispustnim gasovima goriva...

Tema ode u suprotnom smeru.. Molicu Vas da ne-spamujete vise. Ne bih voleo da se zatvori.

Hvala!

@ Steven

Za ovakve klipove imas temu: "bezbednost u saobracaju"

Ne bih ni ja voleo da se tema zatvori iako se zove AUTOMOBILI TUNING I STYLING ako se ne varam...

pa ako je spam, i ti spamujes :)

a totalno nije spam, totalno je ozbiljna tema, jedan od vecih problema kad su u pitanju automobili.

naravno da tema ne treba da ide samo u tom pravcu, ali ako nemas sta da poseres, nemoj ni da se natezes (ovo sam upravo smislila) :)

Otvori novu temu beybednost u saobracaju ili cek vec je ima otvorena... Zato prebaci se na nju i postuj tamo sta god hoces... Mislim da jednom pasioniranom zaljubljeniku u brzinu nikad ovime neces promeniti misljenje...

Pa zar ti nisi prvi spomenuo te bolesne likove kojima zivot nista ne predstavlja, nije im zao da poginu pa zato tako voze kako voze? Zato sam ja i dao takav odgovor i naveo jedan primer posledica takvog razmisljanja i ponasao, a naravno posle sam ponudio tim suiciderima jednostavnije resenje kako da okoncaju zivot i svima nama tako olaksaju :violent:

Kao sto i rekoh u prethodnom postu ne postuj to ovde ima tema za to... Mislio sam da smo svi ovde razumni ljudi koji razmenjuju misljenja o pomenutoj temi a ne o BEZBEDNOSTI iste...

Apsolutno dobro kapiram da plavusa ne moze da ukapira sta je spam, pa cu joj nacrtati.

Da li ovo ima veze sa automobilima ili sa psihom nekog coveka?! Ako vam se prica o bolesnim ljudima koji smisljaju kako ce okoncati svoj zivot, otvorite novu temu!!

Ja sam samo dao komentar, da ovakvi klipovi ne mogu da pomognu, jer svi mi to prozivljavamo svaki dan, pa se nismo dozvali pameti. Da li postoji covek koji nikad nije prekrsio saobracajno ili neko drugo pravilo?! Naravno da ne. Nismo roboti!!

Aj sad cao!!

Cak i da ne krsis pravila nesrece se dogadjaju!! To nema nikakve veze sa onim sto oni pokusavaju da nam kazu... Na ulicama se voze poprilicno stari automobili, na ulici i u kolima su sludjeni ljudi i zato imamo ovoliko nesreca!!! Jednostavno postoji skup problema koje covek ima i koji se jednostavno skupe tako da on ne obraca paznju.. Neobracanje paznje je samo jos jedna potencijalna nezgoda... Nedostatak razumevanja za ljude koji vole da se dokazuju brzinom je jos jedan od problema, lakse bi nam svima bilo kada bi svoje ljubimce ganjali negde po stazi sa jos par stotina slicnih zaljubljenika... I problemi idu u nedogled i ne vidi se kraj njima... Ali svako da psihicka stanja budala koji se ubijaju za volanom nee stoje u naslovu ove teme iako na neki nacin pricamo o tome...

dok svi kupuju neke gume za zimu,sneg i ostala sranja,ja vec mislim na leto,pa sam se malo otvorio i kupio neshto...

ovo sam sam sebe chastio za bozic.... :D

gume1fa4.jpg

Cool covece dok svi mislimo kako da prezivimo zimu ti si vec u letnjem fazonu, vrh ce ti stojati na Stilu...

Izvini brate ali ti ides bas u krajnosti! Ti delis puteve na one kojima se luldacki vozi i one kojima voze penszioneri. Vozace delis na one koji luduju i zive punim plucima i one koji se frapiraju kad ugledaju auto, krv iz se sledi u zilama od straha. Imas i nas koji vozimo9 normalno, kada treba prestici stisnemo gas, kad treba polako voziti vozimo polako, a kad nam naidje da se izivimo malo odemo na neki put gde je to izvodljivo i gde necu nikoga ubiti. Znaci nije sve u krajnostima, kao ni sve u zivotu.

Pomenuo sam druga kome su majka i sestra stradale zbog jednog momcine koji voli llud zivot i bolje 40min uzivanja nego 40god zivota...e pa samo da dodam ako, ne daj Boze, neki slican obozavatelj brzine uradji nesto slicno nekom mom clanu porodice, evo ja mu se ovim putem zvanicno zaklinjem da cu mu pomoci da sto pre okonca svoj zivot! I neshvatljivo mi je kako moj drug to isto nije ucinio, imao je pistolj zapojasom, gledao je ubicu svoje majke kako se ravnodusno setka kraj krvi, olupina i nista nije uradio!!!!

I samo da dodam da sudbina postoji, ali je ne treba bas izazivati i igrati se sa njom. Mada sto se mene tice ti svaki dan lepo uzmi revolver, ubaci tri metka, zarotiraj burence pa proveri da li ti je taj dan sudnji, jebiga ako ti je to sudbina umreces

I neshvatljivo mi je kako moj drug to isto nije ucinio, imao je pistolj zapojasom

ja se vishe plashim tih ljudi shto nose pishtolje...

jednommi se desilo da se zakachim sa likom,na semaforu...

on iza mene u nekom golfu i trubi mi da prodjem na crveno...

ja vec po navici izlazim iz kola da se 'objasnimo'...

lik je samo pokazao prangiju kroz staklo i tu se pricha zavrshila... :D

aj razumem da se pobijesh sa nekim u saobracaju,al da potezesh psihtolj :( ...

Izvini brate ali ti ides bas u krajnosti! Ti delis puteve na one kojima se luldacki vozi i one kojima voze penszioneri. Vozace delis na one koji luduju i zive punim plucima i one koji se frapiraju kad ugledaju auto, krv iz se sledi u zilama od straha. Imas i nas koji vozimo9 normalno, kada treba prestici stisnemo gas, kad treba polako voziti vozimo polako, a kad nam naidje da se izivimo malo odemo na neki put gde je to izvodljivo i gde necu nikoga ubiti. Znaci nije sve u krajnostima, kao ni sve u zivotu.

Kao prvo znam da ima normalnih vozaca ali pominjao si krajnosti stoga sam ti se i ja obratio u krajnostima ipak vise volim brzo nego sporo... Ne znam za te delove puta na kojima se mozes iziveti ali sta da radim valjda se tim putevima nisam vozio... Jedino sto mogu reci i dodati na sve ovo je da ipak ovo nije tema na koju se ti pozivas...

I samo da dodam da sudbina postoji, ali je ne treba bas izazivati i igrati se sa njom. Mada sto se mene tice ti svaki dan lepo uzmi revolver, ubaci tri metka, zarotiraj burence pa proveri da li ti je taj dan sudnji, jebiga ako ti je to sudbina umreces

Necu nikad da uzmem revolver... Smrt jednostavno tada nije dostojna... Inace imao sam ui takav trip... samo sa dva metka. Volim da vozim brzo ali samo sam i na zatvorenom putu inace o sebi za 12 god. voznje ima samo jednu kaznu za brzu voznju i to sa pocetka karijere iako vozim jedno 5 god. duze od toga jer sam nekad vozio bez dozvole... Ako neko zeli da jos sa mnom raspravlja o psihickom stanju ljudi koji voze automobile neka otvorii temu PSIHOLOSKA STANJA LJUDI U KOLIMA I VAN NJIH

Toliko!!!

PS to sto tvoj ortak nije spucao tog idiota je samo dokaz da covek ipak voli svoj zivot jer bi ga u busenju tog idiota ugasio!!!! Porodice mu nema pa nema to sto bi nekog izbusio mu nista ne znaci, samo mala satisfakcija...

ja se vishe plashim tih ljudi shto nose pishtolje...

jednommi se desilo da se zakachim sa likom,na semaforu...

on iza mene u nekom golfu i trubi mi da prodjem na crveno...

ja vec po navici izlazim iz kola da se 'objasnimo'...

lik je samo pokazao prangiju kroz staklo i tu se pricha zavrshila... :D

aj razumem da se pobijesh sa nekim u saobracaju,al da potezesh psihtolj :( ...

Jebi ga zivimo u takvom vremenu da je ovo sasvim normalno... Inace imam ja lek i za takve likove udri ga kljucem pa nek on okrene prangiju kada ja udarim 22 u celo....

Samo da napomenem da moj prijatelj nije manijak koji se seta okolo sa pistoljem za pojasom vec kad su mu javili da mu je majku i sestru unakazio pijani idiot normalno da je poneo pistolj sa sobom od kuce, to bih i ja uradio. Ja sam inace razumeo to sto nije odmah ubio lika, shvatao sam to kao pobedu mozga nad emocijama, nije zeleo da to uradi javno i ode u zatvor, ali sam ocekivao da ce ga lepo jednom sacekati u mraku, ubiti ga i lepo zakopati negde u shumu ili baciti u Dunav.

Pa imas par deonica gde mozes da nagazis i preko 150km/h, to je autoput od BG prema ZG na nekim delovima i prema Nishu neke deonioce, ali samo kad je cisto, nema guzve.... to razumem da neko tu malo nagazi, ali da neko divlja kroz grad, okrece pod rucnom u nepreglenoj krvini, kocka se sa svojim i tudjim zivotom.... e to je vec zajebano.

Imao je i moj stric pre par godina jednu scenu kada mu je lik vlicao iza da ubrza, nagazi, ali bilo je klizavo i stric nije hteo ni mogao, i lik ga obilje, pokaze ku tuki na staklu i odjuri onako uzivajuci u voznji i zivotu, a posle kilometqar dva na putu scena: auto na sred puta, covek pored cupa kosu sa glave i place, dete na travnjaku krvavo, polomljeno, okolo razbacano mleko i hleb koje je dete nosilo iz radnje.....znaci scena da samo places kao dete. I zamisli da ti tako neki ljubitelj brzine ubije dete? Ne zlim sad da opisujem sta bih mu sve radio

A inace ja nisam bas los vozac, imam dobar auto, ne tresem se od straha kad se ukljucvujem na glavni put, kada se ikljucujem na kruzni tok na Slaviji, umem da obidjem, da nagazim, uzivam u voznji, ali se trudim da niko ne ispasta zbog mene. To je za mene normalna voznja...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...