Jump to content

Automobili

Nazzgul

Recommended Posts

Samo da napomenem da moj prijatelj nije manijak koji se seta okolo sa pistoljem za pojasom vec kad su mu javili da mu je majku i sestru unakazio pijani idiot normalno da je poneo pistolj sa sobom od kuce, to bih i ja uradio. Ja sam inace razumeo to sto nije odmah ubio lika, shvatao sam to kao pobedu mozga nad emocijama, nije zeleo da to uradi javno i ode u zatvor, ali sam ocekivao da ce ga lepo jednom sacekati u mraku, ubiti ga i lepo zakopati negde u shumu ili baciti u Dunav.

Pa imas par deonica gde mozes da nagazis i preko 150km/h, to je autoput od BG prema ZG na nekim delovima i prema Nishu neke deonioce, ali samo kad je cisto, nema guzve.... to razumem da neko tu malo nagazi, ali da neko divlja kroz grad, okrece pod rucnom u nepreglenoj krvini, kocka se sa svojim i tudjim zivotom.... e to je vec zajebano.

Imao je i moj stric pre par godina jednu scenu kada mu je lik vlicao iza da ubrza, nagazi, ali bilo je klizavo i stric nije hteo ni mogao, i lik ga obilje, pokaze ku tuki na staklu i odjuri onako uzivajuci u voznji i zivotu, a posle kilometqar dva na putu scena: auto na sred puta, covek pored cupa kosu sa glave i place, dete na travnjaku krvavo, polomljeno, okolo razbacano mleko i hleb koje je dete nosilo iz radnje.....znaci scena da samo places kao dete. I zamisli da ti tako neki ljubitelj brzine ubije dete? Ne zlim sad da opisujem sta bih mu sve radio

A inace ja nisam bas los vozac, imam dobar auto, ne tresem se od straha kad se ukljucvujem na glavni put, kada se ikljucujem na kruzni tok na Slaviji, umem da obidjem, da nagazim, uzivam u voznji, ali se trudim da niko ne ispasta zbog mene. To je za mene normalna voznja...

A zamisli ovu situaciju

Idemo ja moj sestric i jos neki ortaci na trke u Kraljevo. Tip u krivini pocinje da me pretice i ne da ja nemam dobar auto nego imam, pocnemo nekako da se trkamo. Pri tom njemu u susret nailazi autobus jer jos uvek bezuspesno pokusava da me pretekne i svira jer necu da ga pustim ispred sebe... Mesto da razmislja da pusti gas on jos uvek se nada da cu ga pustiti... Ajd nisam ja toliko zadrt covek i pustam ga... Izbgao je bus pukom srecom... Kasnije on meni na trkama prilazi i pocne da mi kenja kako je on u brzoj traci i svi su njemu podredjeni i tako to.... nasta sam ja otisao do kola nasao njegov auto i izlupao mu sve prozore i polomio soferku. Poceo sam da bijem i po kolima ali naidjose panduri pa sam morao da bezim... Sledeci put makar nece imati sta da vozi kada je kreten koji ne zna da gubi...

Imao sam jos puno ovakvih dogodovstina ali nemam vremena ni strpljena da pisem o njima!!!!

Zato sve ovo i pricam... Potrebna je staza za ovako nesto...

Tesko da neko od tih ljudi ima muda da puca!!! :violent: :violent: :violent:

na zavrshetku toshinog bunara,na ulasku u zemun,decko je iseko nekog lika.... ovaj ga je stigo, ukochio ispred njega i posle krace rasprave sasuo mu 3 metka...

imao je 20 god,preminuo pre dolaska hitne pomoci...

izvinjavam se samo jos ovo: jel' neko od vas citao zakon o bezbednosti u saobracaju? Jel neko zna sta tamo pise? Kao prvo taj sto je krenuo da te pretice je kriv 100% jer nije dobro procenio situaciju, pogotovo kad je video da ne moze da pretekne morao je da se vrati u svoju traku. Ali ipak ima i jedna stavka u zakonu koja kaze da kada vozilo krene da te obilazi ti si duzan da ne ubrzavas i omogucis mu bezbedno preticanje! E sad da je tu doslo do nesrece i da ste dali izjave policiji bojim se da bi obojica bili zestoko kaznjeni.

ja se inace grozim tih sujetnih likova kao mora da te obidje po svaku cenu i onda ugrozi i tebe i sebe. Meni nije frka da iscooliram ako me obidje neko ko ima brzi auto, ili ako ja ne uspem da obidjem neki auto. ali imas sujetnih kretena koji ce radije umreti nego dozvoliti da se bruka (verovatno pred cicom) kako ne moze da obidje auto. A najgori od najgorih su mi oni koji vozer totalne krseve poput zastave ili lade i imaju kompleks da obidju neki bolji auto pa da se posle hvali u kafani kako je danas istesterisao nekog golfa 4 :D

A najsmesnije mi je bilo kad je nas, koji smo se vozili u Mitsubishi Evo IX, krenuo da obilazi neki lik sa Fiat Bravo :D u stvari kad je pokusao da obidje :D E to je bila smehoteka :D

Da, da, kada te neko pretice ne smes da menjas svoju brzinu!! Medjutim ja obicno usporim, da ne bih namucio coveka - sto je takodje nepravilno.

Jednom sam se samo zainatio golfu jedinici. Peli smo se uzbrdo, i bile su 2 trake u nasem smeru. Lik nije mogao da me obidje, a ni ja nisam mogao njega da ostavim. Bio mi je zacepljen katalizator. Tako sam mucio masinu trecom, negde na 80km/h, sve do suzavanja puta, kada sam ga propustio.. TJ kada sam "izgubio". Jebi ga ludji pobedjuje..

Posle sam se osecao totalno bzvz.

To je isti onaj fazon kad navijes glasno muziku, da cuju svi u okolini, a kad je ugasis, osecas se kao najveci kreten!

Edited by Nazzgul

Treba im j*bati mater nacisticku!!!

Mislim, ko je on da na tebe poteze stoljp???

Nachi kalash da nosis sa sobom sledeci put i da ga nateras da pusi cev onako sadisticki :red:

To ti je moj savet. (jes da se nista ne deli lako kao saveti, al opet...) :)

:pivopije:

Mom drugaru su izleteli pijani likovi i njegova drugarica mu je pala u krilo,mislio je da je mrtva.Posle na suocenju u stanici mu je zveknuo pepeljaru u glavu i skroz ga je pocepao,ispred komandira :)

Inace ja sam cigane gadjao bejzbol palicom.Meni nije frka da se bijem sa bilo kim,ko je bar malo covek i da se bije 1 na 1 i to rukama.PIstolj i noz je za picke,i oni to znaju

Ma upravu si 100% al kad je neko onakav treba mu pokazati kakav je to njegov pristup (kurvinjski)

Zato: Da pushi pisstolj i da bude popisan po faci mamu mu klosarsku!

Ko da zivi u albaniji - ponekad pomislim da su ta govna bolja od nas i stidim se ovih nasih :(

Neka i izvadi pistolj,ako ne bude imao muda da puca to bi mu bilo zadnje sto je uradio.Ja ne volim nikad prvi da se kacim,niti trazim djavola ali ako dodje do frke hvala bogu imam neke ljude koji mi stoje iza ledja koji nisu za zajebanciju da neki lokalni klosar moze nesto da uradi :evotigana:

Edited by Steven Seagal

To je kao ona cuvena scena iz filma "Dobar, los, zao" kao Tuko kaze: "pucaj u Tuka, ali ako pucas, pucaj da ubijes dobro, jer ako ne ubijes Tuka dobro, onda si najebao".

E tako i sa tim frajerima koji se kurce sa pistoljima. Jebene picke, cim vide da iz auta izlazi dvometras sa 100kg odmah su u defanzivi i kad nemaju vise kud onda radi pistolj. Ali ako ga vadi bolje da ga upotrebi dobro jer inace.... :violent:

Znam ja jednog takvog lika,on je bas lud sto se toga tice.U autu nosi uvek sekiru ili machetu.Dosad je samo za saobracajne kazne platio 300 000 dinara,sad je na uslovnoj jer je u centru grada na pesackoj zoni jurio lika sekirom.

Oduzmu mu dozvolu a on izadje u grad sa Fergusonom,dileja da to ne moze da se opise.

Edited by Steven Seagal

O cemu vi pricate... gg... Ajde procitajte jos jednom vase postove.

Ne mogu da verujem da neko nosi "pribor" za tucu u kolima. Koji je to kretenizam! Debilizam! Sadizam! Nerealnost!!

Koji mentol uopste moze da poseduje oruzije, a ne da ga upotrebljava. Cemu brate?! Nije ni cudo sto nas na zapadu zovu najvecim divljacima.

Da li ste vi ikada culi za kuliranje?! Nirvana brate! Bitno je ono sta je u tvojoj glavi!

U moj glavi je mir boziji, i niko ne moze da mi ga poremeti. To sto mi neko svira ili mi se ubacuje na nepropisan nacin, .. to mene uopste ne tangira. Jebo te zar vi nikad ne napravite slicnu glupost, kada ste nervozni i zurite negde?! A?

Stvarno. Bolesno. I jos se dicite time sto je neko nekome razbio glavu pepeljarom, gadjao cigane palicom, razbio neciji auto kljucem, .. STRAVA I UZAS!!

Zgrozen sam. Gde ja to zivim jebo te?!

Edited by Nazzgul

O cemu vi pricate... gg... Ajde procitajte jos jednom vase postove.

Ne mogu da verujem da neko nosi "pribor" za tucu u kolima. Koji je to kretenizam! Debilizam! Sadizam! Nerealnost!!

Koji mentol uopste moze da poseduje oruzije, a ne da ga upotrebljava. Cemu brate?! Nije ni cudo sto nas na zapadu zovu najvecim divljacima.

Da li ste vi ikada culi za kuliranje?! Nirvana brate! Bitno je ono sta je u tvojoj glavi!

U moj glavi je mir boziji, i niko ne moze da mi ga poremeti. To sto mi neko svira ili mi se ubacuje na nepropisan nacin, .. to mene uopste ne tangira. Jebo te zar vi nikad ne napravite slicnu glupost, kada ste nervozni i zurite negde?! A?

Stvarno. Bolesno. I jos se dicite time sto je neko nekome razbio glavu pepeljarom, gadjao cigane palicom, razbio neciji auto kljucem, .. STRAVA I UZAS!!

Zgrozen sam. Gde ja to zivim jebo te?!

a ti samo cutish i primash ga?

E vidis koliko se razlikujemo..

Ti ga primis, svidi ti se, i onda i ti njega naguis.. Da li sad kapiras koliki si "gay" kad sve to radis?!

Odgonetka:

Covek koji nosi kondom - voli da se kara. ISta stvar sa oruzijem i batinama.

Za admine:

Mogla bi i da se zatvori tema, posto ovo nema smisla..

Edited by Nazzgul

Pa ja kontam da nije na mestu njegov komentar.Jbg,i sta izadje ti neka svinja od 300 kila a ti da se bijes rukama sa njim?Zajebi,takvih ima gomila.Pogotovo sto je pricao lik kada mu je kod Sava Centra izaso lik iz audija i krenuo nozem na njega zbog zakrcenog parkinga.Ja bi ga tacno navukao na sofersajbnu da tako krene na mene,tacnije vadili bi mu iz bulje ostatke niklovanog branika :)

Pa ja tebe ne kontam,ti bi iskulirao da ti neko izadje iz auta i pocne da kenja?Ono tresne mi dva samara i zamolim ga lepo za jos dva?

Pa desilo mi se jednom da je lik (ispred garaze Obilicev Venac) istrcao iz auta, otvorio vrata od mog i poceo da kenja.

Odgovorio sam mu: Uredu je brate, jel treba sad da se bijemo zbog toga?!

Lik je i dalje srao nesto i otisao.. verovatno misleci da me je napusio. A kasnije je sigurno ukapirao koliki je magarac ispao i koliko mene uopste nije tangiralo njegovo histerisanje.

Naravno, da sam ustao, doslo bi do zesce makljaze, medjutim mene je veoma tesko izbaciti iz koloseka.

Jbg, nirvana je savrsenstvo, ali malo ko moze da joj dosegne. Treba ubiti sve emocije, sve zelje , svu volju, tugu, svo kajanje, grizu savest, osecaj krivice, gubitka, poraza,.. Sve su to vrece kamenja koje mnogi od vas vuku na ledjima.

POSTO ZNAM DA ME NE RAZUMETE, necu vise da vas davim.

Nadam se da ce admini zatvoriti temu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...