Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stvarno je neverovatno kako se drugi vozaci ponasaju prema tebi kada si u razlilcitim vozilima. Evo recimo kada se ne poslu vozim u kecu svi sviraju, dobacuju, seku, kurce se. Kada sednem u moj auto retko kad mi neko svirne, samo ponekad neki baja sa besnom makinom. A kada se vozim sa drugom u novom Audiju A4 niko da pisne, mozes tri sata da gmilis ispred parkinga i razgledas, naravi se red iza a svi cute kao pickice. Valjda misle kada vozis dobar auto ti si lud i opak, a kada si u kecu ili yugu onda si niko i nista pa kao nemas muda da raspalis par sljagi nekom tatinom sinu u meckici ili bmw.

Inace samo jos da dodam, da ne bih samo spamovao, da mi se uzasno svidja najnovija Vectra koja ce biti uskoro predstavljena, a cujem da se sprema i Calibra. Ako je i blizu lepa kao Vectra onda ce biti veliki bum na trzistu.

A skoro sam citao neki intervju sa likom iz Zastave, kaze da su u pregovorima da uskoro se krene i sa prvo prodajom bez carine, a zatim i sklapanjem Opel Astre H. E ako ona bude nekih 12-13.000 eur to ce biti pun pogodak, uzasno mi se svidja taj auto, pogotovo sa 1.6 16v benzinskim motorom

Posted (edited)

89 godiste,vidis koliko je presao.Nema nigde rdje,jedino felne moraju na peskarenje jer je ker zapisavao pa uhvatila rdja.Inace najveci kvar koji je imao je pucanje sajle za gas.

Inace za voznju kao bog,motor tih,trosi 4.5 litre kad ga vozis 80/90.Doduse ja ni ne volim brze od toga da vozim tako da mi je sasvim ok.

Edited by Steven Seagal
Posted (edited)

Jel ti imas ventilaciju u garazi?! Ako je ne provetravas, lim strune ispod farbe.

Kada ugonis vrucu masinu u prostor bez svezeg vazduha, kondenzacija jebe keve.

Edit: Inace ne volim te igracke. Previse mali auto.

P.S. Sto se tice teme mogu odma da je zatvorim, jer sam je ja otvorio! Ajde isqliracu jos ovaj put, vidim da vam je stalo do iste.

Edited by Nazzgul
Posted

Promisljeno, nema sta!

:pivopije:

U skorije vreme FIAT uzo pokido...

Mislim- grande punto , novi braco, fica, pomozte mi, ima jos...

Posted (edited)

Mali jeste ali unutra ima vise mesta od Lade bar za 30%,od Dacije Logan,Corse cak i Punta keca.

Dobro Fiat ne puca na nesto visoku klasu,zbog toga mi se i svidjaju,mali potrosaci,tihi motori.Naravno i moj sledeci auto ce biti Fiat

Edited by Steven Seagal
Posted

Meni na golfu otisle prednje gume, zice im ispale, covece, mogao sam da nastradam.

Trebao bih da uzmem neke nove leto-zima, mislim da mi je to najpametnije..

Nisam se vozio u Daciji, ali mislim da nema sanse da je prostraniji od iste.

Posted

Ja sam se vozio,moj ortak ima i bas zbog toga i kazem.Napred kad sedim noge sabijem bukvalno u bradu i pored pomeranja sedista.A kad neko sedi nazad onda onome pricepim noge.U Fiatu je bolje napred iskoriscen prostor,znaci ja sam visok 1.82 i skroz mogu da pruzim noge,u Loganu se sav ukocim

Posted

Meni je lada sinoc bila u dvoristu,i upalila je jutros u pola 6 iz prve.A ujutru na mrazu bolje prvo palite na benzin ako vam nije drugacije podeseno jer hoce da smrzne tecnost u rasprsivacu pa dok se ne zagreje nece na plin da vuce.Meni se nije desavalo ali znam da se dosta ljudi zalilo na to

Posted (edited)

Ma kad god je zima nece da pali. Skoro smo ga upalili na vucu i cale ga palio na svakih 4-5 sati, otprilike. Prosli petak, kad ga je palio nocu, samo se ugasio i od tada ga vise nije upalio. Izgleda da se smrzlo gorivo. Jbg, stoji na dvoristu i to na promaji.

Edited by Sisus
Posted

Sipajte eurodizel i vozite VW dizelase i nema da vas boli glava :D

Moj SDI pali odlicno cak i kad je zaliven ledom, kao pre neki dan. Samo kvalitetno gorivo i vozi. Ja inace imam amfort kuci koji se greje, nikad mi auto nije osetio hladnocu, kisu i sneg na duze staze, unutra mu je toplo i suvo i cak ako uvece me zaveje sneg dok cirkam u pabu, samo ga uteram unutra i za pola sata on suv kao barut :D

Posted
Dodaj malo aditiva.Na pun rezervoar dizela moze 2 do 3 litre benzina ili kerozina i nema da smrzne.

Koliko ja znam, ide litar benzina na 10 litara dizela. Nisam siguran da je sipano. Bice opet da se vuce. Prosli put me vukao pogrebnik kombijem. :)

Mozda mi je to baksuz. :)

Sipajte eurodizel i vozite VW dizelase i nema da vas boli glava :D

Moj SDI pali odlicno cak i kad je zaliven ledom, kao pre neki dan. Samo kvalitetno gorivo i vozi. Ja inace imam amfort kuci koji se greje, nikad mi auto nije osetio hladnocu, kisu i sneg na duze staze, unutra mu je toplo i suvo i cak ako uvece me zaveje sneg dok cirkam u pabu, samo ga uteram unutra i za pola sata on suv kao barut :D

Gledao sam jednu emisiju SAT-a u kojoj rekose da nije preporucljivo sipati eurodizel u D2 masinu. Mada mislim da matori i sipa euro kad je hladno. Bar dosad je to praktikovao. :D

Jebeni kadet.

A ajnfort je banja. Nema da brines.

Sisuse, znacHi mnogo ti je jak awatar, pogadja pravo u metu!!! :)

Kao i ovo .>....

:pivopije:

Da, moje avatare svi vole. :)

Posted (edited)
P.S. Sto se tice teme mogu odma da je zatvorim, jer sam je ja otvorio! Ajde isqliracu jos ovaj put, vidim da vam je stalo do iste.

jel ga spaunjash nazgule?

evo jedne starije slichice...

dsc0054no1copy.jpg

sad nestrpljivo cheka vreme ko sa slike i ako bude kesha za nastavak sredjivanja mozda i 402m u bataji ili ladjevcima ako ne tada bice sigurno spreman za street race u rijeci ili mostaru.......

evo par reklama...

http://youtube.com/watch?v=XhdoEcoJmdA

http://youtube.com/watch?v=XhdoEcoJmdA

Edited by Hatebreeder
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...