Hatebreeder Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 naravno da je abarth i josh je dodatno radjen motor... a oratku reci da se malo zajebo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Ma pola dana sam se prepucavao sa njim,zapeo ko pijan za plot.Inace Stilo sa 3 vrata je fantastican,sa 5 mi je katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Ma pola dana sam se prepucavao sa njim,zapeo ko pijan za plot.Inace Stilo sa 3 vrata je fantastican,sa 5 mi je katastrofa Slazem se Ja cam mislim da i ne postoji Abarth sa 5 vrata, mislim ko jos pravi sportsku masinu sa 5 vrata...mada mozda gresim.... ali u svakom slucaju ovaj sa troje je prelep a onaj sa troje je uzasan, a karavan jos ruzniji. Inace Heartbreeder, vidim preko puta tebe uvek parkiran Focus II, prelep auto, a lik ga izgleda gazda bas slabo vozi stalno je parkiran, A inace kod njega, a i kod one Impreze kraj njega, zaprepastilo me je i uzasnulo to sto vidim da nazad imaju dobose PA to su automobili noviji i moderniji od moga, a opet ja imam napred samoventilirajuce a nazad obicne diskove, a ova dva modela dobose kao na Yugu A inace jedva cekam da sad izadje Focus III pa da dvojci padne cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 Lep,lep, nema sta! Udri mu neke spojlere, obrvice i to... Mada kad pogledas, i ne mora, dobar je i ovako... Mozda neka tamnija stakla za nijansu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 kako mi se svidja ovaj Mondeo, Ford (Evropski) je napravio cudo u poslednjih 7-8 godina http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?nav_id=279815 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 (edited) mondeo je prelep i tu nema shta puno da se mrsi.... Lep,lep, nema sta! Udri mu neke spojlere, obrvice i to... Mada kad pogledas, i ne mora, dobar je i ovako... Mozda neka tamnija stakla za nijansu.. on vec ima abarth branike,koji su malo dublji od standarnih,sajtne abarhth takodje... a shto se tiche spojlera i obrvica to je neshto shto najvishe mrzim... ja ne dajem dinar na to... a folije tesho da cu stavljati tamnije od ovih poshto ni to ne volim... za razliku od ove slike,auto je patosiran,i branik je malo chuknut ... naruchio sam neshto preko e bay-a za jako smeshne pare.... Edited January 10, 2008 by Hatebreeder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted January 10, 2008 Author Report Share Posted January 10, 2008 @ Sisus, Tebi je nesto otislo, cim ti ne pali. Kod dizelasa su to uglavnom grejaci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted January 10, 2008 Report Share Posted January 10, 2008 privremeno se zatvara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ...i otvara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Novi Dodge Ram,planiran za 2009 I Nissan GT-R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 @ Sisus, Tebi je nesto otislo, cim ti ne pali. Kod dizelasa su to uglavnom grejaci.. Upalio je juce. Nisu grejaci, jer da su grejaci, ne bi palio uopste. Kad je ovakva temperatura, nema problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 dodge ram je extra udoban, jako popularan medju farmerima/gradjevincima, ali sto troooosiiiii.. strahota.. definitvno najljepse izgleda u odnosu na ostale kamione. vozikala sam se u par modela, stvarno je ok - ali ne bi smjela s njim na autoput.. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Sto bi rekao jedan lik koji zivi u Visconsinu da je to terensko vozilo To je pick-up.I da,trosi nenormalno kao i vecina Americkih vozila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 dodge ram je extra udoban, jako popularan medju farmerima/gradjevincima, ali sto troooosiiiii.. strahota.. definitvno najljepse izgleda u odnosu na ostale kamione. vozikala sam se u par modela, stvarno je ok - ali ne bi smjela s njim na autoput.. : ) Meni je ubedljivo najruzniji... Svaki dodge mi je odvratan osim vipera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ih znas i ti sta valja nemoj zezati, stealth nije los.. auta manje vise (kalibar, durango i sl. sranja), ali kamioni su im pravljeni bas onako za globalno zagrijavanje. : ) i za rat u iraku. i nego sta nego terensko vozilo, samo sto su njima tereni - autoputevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 (edited) kude ti se denula slika nissana GTRa? chitao sam da je ostavio iza sebe na nirburgringu par ferrarija,porshea i joshe neke bmw emke... s'obzirom da kazu da ce koshtati maje od 50 000 jura,mislim da ce oduvati konkurenciju... inache njegov prethodnik skyline GTR je moj omiljeni auto i kad bi ga napravili sa volanom na levoj strani,sve bi prodao i kupio ga... Edited January 12, 2008 by Hatebreeder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 i nego sta nego terensko vozilo, samo sto su njima tereni - autoputevi Ja sam Hiluxa pre neki dan bas maltretirao po Kopaoniku i mogu vam reci da je izuzetno dobar na terenu. Cak sam se i na stazu peo. Nisam naravno stigao do vrha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Daj bre neke snimke da vidimo to cudo. Si za neki offroad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Ima samo burazer od tetke snimak na telefonu sa nekog parkinga na Kopu kada smo driftovali malo. Bilo je do jaja. Ako ga nahvatam, prebacicu na komp. Tada je naravno samo zadnja vuca radila A za offroad cemo tesko da se iskombinujemo posto je u hilux u cacku a ja u bgu. Jedino ako budes u februaru planirao da ides na kopaonik, tada cu biti tamo... ili tek posle junskog roka... tada cu moci da ga uzmem na duze vreme. Taj burazer od tetke ima nivu i trebalo bi da dodje na kop u februaru tako da ce biti zanimljivo... Jebem ti x5 kad ne moze onuda da prodje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Nazzgul, sta bi sa onim Grend Cirokijem sto je tvoj brat pazario, jel ga prodao ili ga vozi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 Zasto bi ga prodao?! Stavio mu je samo nove gume i to je to! Inace, u medjuvremenu je kupio Alfu 75-icu, plinasa, tako da Jeep-a manje vozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Cak sam se i na stazu peo. Nisam naravno stigao do vrha... Znas kad je lik isao sa Ladom na Kopaonik i sad bilo sve zavejano.BIla je kolona jer su se delili lanci za vozila i tip sa Ladom obidje celu kolonu na usponu i onako iz zajebancije ga pita 'jel i meni trebaju lanci?' Posle se napravio pametan i isterao Ladu do kraja staze pa su ga prijavili A inace prva serija Chirokija je koristila donje pogonske sklopove od Lade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Zezaš ?!? Viš to nisam znao... Što bi sad Ameri uzimali tehnologiju od Ruja, kad je sve to "low tec" i kad ih toliko vole??? Pogledaj npr avione(sorry for off) Avionics (avio-electronics) je neprejebiva u amera, ali zato ruje u svojim avionima imaju mehaniku ko svajcarski satovi... Pogodite koji ce bolje da pretrpi udar groma??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Jbg,Ruski putnicki avioni ne znam kakvi su,ali vojni su definitivno najbolji na svetu.Ne znam dal znas ono kad su Ruski bombarderi bili uoceni tek kad su stigli do Engleske... Sto se tice terenaca,pazi to lose se definitivno bolje pokaze od ovog sa elektronikom.Jbt danas gledam Porse Cayen na bukvalno ravnom ne moze da krene jer ima elektronsku redukciju i blokadu. Mislim da je to posredstvom mehanike mnogo upotrebljivije.Imas rucicu,pomeris je unapred i kraj,a ovu za blokadu povuces nazad i bog da te vidi. Evo snimka Mislim,kenjaju ljudi-lose gume.Kurac,ako mu za ovo trebaju gume za teren onda je svaka diskusija o njegovoj prohodnosti suvisna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 Morate da shvatite da su ovo fensi auti, a ne terenci.. Koliko ljudi uopste koristi off road?! Verujem da 90% tih "terenaca" nikad nije sislo sa asvalta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts