Routasydän Posted January 17, 2008 Report Posted January 17, 2008 Za ove pare, burazer ce verovatno ponovo da skine nesto sa carine, vozi, upotrebljava i preproda za vise Biznis jbt. Ako bude neki Passat, VW Bora ili neki dobar Golf TDI ja sam zainteresovan
TurboBoy Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 kude ti se denula slika nissana GTRa? chitao sam da je ostavio iza sebe na nirburgringu par ferrarija,porshea i joshe neke bmw emke... s'obzirom da kazu da ce koshtati maje od 50 000 jura,mislim da ce oduvati konkurenciju... inache njegov prethodnik skyline GTR je moj omiljeni auto i kad bi ga napravili sa volanom na levoj strani,sve bi prodao i kupio ga... Vredece svaku paru koju ulozis u njega iako ja ne bih imao nista protiv ni starog GTR R34 modela iako je samo pravljen sa desnim volanom ali zato je zver neprevazidjena... Jos jedino ga u nirburingu Ferrari 430 sisa... Ali nadajmo se da ce se i to uskoro promeniti... Skini neku od emisija Best Motoring i vidi kako taj Nissan kida konkurenciju evropsku naravno.... Ako hoces da imas pouzdan auto koji uzasno malo trosi u obzid dolazi samo VW, po mogucstvu Golf 4 ili 5 Ako hoces auto koji mozes lako da prodas onda je to stvarno najbolji izbor... Ali da on najmanje trosi to jednostavno nije istina... Pogledaj malo bolje netom i krstari vise i siguran sam da ces naci mnogo ekonomicnije automobile... A i pouzdanost ovih automobila ne mogu da se zakunem, iako ponovo kazem ne poricem da jesu dosta pouzdani... ali mislim da ima i pouzdanijih... Manekenski sminkerski automobili za trziste debelih amerikanaca i jos debljih njihovih guzica, koje qrcem mrzi da mrdnu, a kamoli prstom da pomere rucicu... Utopija depresivnih, sta da ti kazem... Ili mozda imaju neku lepu saputnicu pored njih, pa je svako mrdanje osim njene glave gore- dole suvisno... a kamoli obracanje na voznju / put... Tome u prilog idu i podaci da je BMW vec osmislio auto pilot... Evo ja se svaki dan bar 5 puta manuelno vozim stepenicama na 4. sprat i nista mi ne fali... cak ni noge u teretani ne radim, a nisu lose I da... smart , nofi fica je car za gradske autice... Mislim to sto bildujes noge na stepenicama ima samo jedan razlog to je da cvrsce stisnes gas!!!!!! PEDAL TO THE METAL>>>>>
Routasydän Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Imperija uzvraca udarac http://www.b92.net/automobili/vesti.php?nav_id=280387
Mustang Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Ima tu smisla Ovo je link za nissan...
Josif Visarionovič Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 (edited) @Steven Seagal: Мислим да би ово чудо од аута (Мицубиши Пађеро) са којим сам био у петак на Дивчибарама, могло да се такмичи раме уз раме са Нивом по свим могућим гудурама и гудурицама. Једино што пије безоловни к`о смук, чорба нас је коштала 3000 до тамо и назад. Ал` вреди, тако да знате шта вам је куповати, кад дођете до славе и пара! http://selektor209.fotopic.net/p47852120.html http://selektor209.fotopic.net/p47852119.html http://selektor209.fotopic.net/p47852122.html http://selektor209.fotopic.net/p47852121.html О томе колико је добар, писаћу вам сутра ... Mozda,ali ja mogu da ti navedem nekoliko cinjenica za koje ja znam da ne bi mogao,a ti ako hoces prihvati ako neces nastavicemo diskusiju. Ovako,Pajero je dobar terenac,ali za ono gde se voze Nive je u vecoj meri neupotrebljiv.Elektronska blokada diferencijala na terence nekako nije logicno resenje.Vece medjuosovinsko rastojanje,samim tim veci gabariti i veca masa.Znaci Pajero moze na offroad,ali tipa soft. Pajero koji moze da se meri sa Nivom je ovaj,opet mana mu je prevelika masa. Znaci po meni,u jednu grupu fabrickih terenaca za ekstremne uslove strpao bih UAZ,Nivu,Jeep Wrangler,Toyota Land Cruiser stari,Suzuki Samuraj,Mercedes G klase,Land Rover Defender,neko je spomenuo Puch?To je takodje odlican terenac ali ga nema u civilnoj upotrebi. Mislim da je dovoljan dokaz to sto kad god pogleda neki offroad vec znas unapred sta ce da se vozi. Evo pogledajte ovaj klip,mislim da ce vam biti jasno da ovde vecini terenaca nije mesto.Ovo je potpuno Fabricki UAZ A da tezina terenca igra bitnu ulogu evo pogledajte I evo malo David protiv Golijata Mislim smesno je gde se zaglavljuju ovakvi dzipovi Edited January 18, 2008 by Steven Seagal
Mustang Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 (edited) Nije losa vi ova frontera.. Kapiram da mije baš iz jame, al, opet kladim se , bolje nego mnogi renomirani suv- ovi iz strahinjića bana... Edited January 19, 2008 by Mustang
Mustang Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Gle ovo: Mečka zakazala nešto na crashtestu (kočnice valjda), pa im se žalili kupci na S klasu najnoviju... Obratite pažnju na broj registarskih tablica kad ovaj matori zvaničnik priča (iza njega na crnoj mečki). 03:40
Josif Visarionovič Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Dobra je Frontera ali ona kraca,dugacki terenci su dobri za terene sa velikim kamenjem i tim zajebancijama dok su za bocne nagibe,uske blatnjave puteve bolji ovi kraci.Znaci ne mozes jedno vozilo da izaberes za sve terene ali trudili su se ljudi da naprave nesto sto ce biti siroko upotrebljivo. Pogadjajte sta je ovo,nije sminker,terenac je iako izgleda kao za pozerisanje
Селектор Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Mercedes G класе ти је заправо преуређени Puch! Да, слажем се да је Пађеру тежина највећи проблем, али зато има 3000 кубика и редуктор и не бих га тако лако отписао. Уосталом, зна наша "интервентна" шта ваља,све се њима возе! Не могу да верујем каквих све возача има код нас. На овом нашем Пађеру ситне табле, затамљена стакла позади, а по Ибарској брдо кретена који су се залетали и на дуплој пуној само да би нас претекли. Запита се човек коме се такве будале доказују? Ми смо ишли константно 70, па на крају стигли кад и они ако не и пре, али зато су они својим идиотским претицањима, доводили безбедност у питање. А ко за инат све неки кршеви, када би не дај Боже, дошло до несреће, сатима би секли лим да их изваде. Дошло ми да упалим ротацију и све их испостројавам, сунце ли им кретенско. А ова сличица подсећа на стари Land Cruiser!
Mustang Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 (edited) Ček ček prijatelju, pa ti si u nekom državnom svojstvu / funkciji??? Pa što već nisi ako si mogo Shame, šteta, baš bih voleo da gledam te glupe zatucane slinave face kako snishodljivo gledaju... Sise! Edited January 19, 2008 by Mustang
Mustang Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Stevane, koji je ono džip, ubi me radoznalost... Ja tipujem na Machindru... Tako mi deluje linija... ti samo reci jeste / nije
Josif Visarionovič Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 (edited) UAZ Patriot @Selektor Jacina motora kod terenske voznje ne igra nikakvu ulogu,apsolutno.To mozes da pitas bilo koga ko vozi malo vise po terenu.Znaci Pajero je dobar,ali policija ga kupuje jer je pouzdan,nece da ti se pokvari tako lako,odvesce te kuda hoces. Znaci Suzuki Samuraj ima 1600 kubika pa pogledaj kako ore po terenima.Znaci kod terenaca je najbitniji odnos tezine vozila podeljen sa konjskim snagama.Znaci po kilogramu vozila kad to podelis dobijes odredjen broj konjskih snaga. Mene idiot ubedjuje da Niva ne moze da se meri sa H1.Zasto.Pazite sad objasnjenje "H1 ima jako veliki motor i jako veliki obrtni momenat i zbog toga niko ne moze da se meri sa njim" :):):) Hm,H1 ima veliki obrtni momenat ali pri 3800 obrtaja.Dok Niva ima veci obrtni momenat na 1500 obrtaja sto rezultira da moze da ga povuce u nadvlacenju.Isti slucaj i kod Samuraja,jer ima idealan raspored.E u tome lezi sva filozofija terenskih vozila,a ne kako vecina misli kubikaza i konjske snage... Ovde kod nas na carini voze Nissan Patrol a po gradu voze Nive sa 5 vrata. Edited January 20, 2008 by Steven Seagal
Josif Visarionovič Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Ovo ja zovem pravim offroadom http://www.youtube.com/watch?v=Vhl71KK7AmA
Селектор Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Pajero je dobar,ali policija ga kupuje jer je pouzdan,nece da ti se pokvari tako lako,odvesce te kuda hoces.Драго ми је да се слажемо! Пађеро је барем дупло тежи од Ниве,али зато Јапанац није жалио када је снага у питању и све лепо укомпоновао. Вероватно постоји око 5-10% ситуација у којима Пађеро не би могао да испрати Ниву,јбг ипак је Нива најбоља,али све у свему мој закључак је да је Пађеро мнооого добар теренац!
Josif Visarionovič Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Po meni je od Nive bolji jedino UAZ,jer gde on prodje ne znam dal moze jos neki.Osim sto na rastresitom terenu UAZ ima problema jer je malo tezi nego sto bi trebalo.Tu su dobri mali Japanci
Mustang Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Dobar je ovaj patriot.. Robustan nekako... Svidja mi se , nekako je bash macho... Na stranu sto moze da preveza 12 ljudi + ok izgleda..
Josif Visarionovič Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Nije on toliko veliki Mene podseca na Freelander
Mustang Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 podseca svakako, al me maska podseca malo na stari grand cherokie (farovi), a linija na toyotu..
Josif Visarionovič Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 2.7i,bogami ima veliki klirens
Селектор Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Па ово је "fuckin` submarine"!!! Кад су стигли до пола реке, тек чујеш возача:"Ко то није затворио прозор, јебем ли вам сунце?" :)
Josif Visarionovič Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Podmornica?Onda nisi video ovo Sve je regularno,samo je snorkel i izduvna grana izvucena iznad krova
Recommended Posts