Josif Visarionovič Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 (edited) Dosao sam na ideju da prodam Nivu i za smesnu doplatu uzmem ovo preko caletovog prijatelja Blindirana vrata Ili ovo,mogu da biram,ali sve je za sad samo ideja.Inace za stvarno smesnu doplatu bi mogao da uzmem Edited March 1, 2008 by Steven Seagal
AGGRESSOR55 Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 pre bih uzeo audi. ali i mercedes je dobar.
vudun Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Jebeš Audi, Mercedes je Mercedes + blindirana vrata k'o za diplomate. Ovaj A6 jeste nešto lepši i noviji - ali ima očajan imidž ( krimosi, dilerčići, tatini sinovi ). Da mi nude ovakav jedan A6 za moju Alfu 164, pristao bih - NIKAD, pa čak ni tad!
Josif Visarionovič Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Ja sam pre za Mercedes.Inace to je 500 SLE,takozvani Slon
Metal_Heart Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 (edited) Audi je mnogo bolji izbor. Koji ce ti auto sa bliniranim vratima!!?? Volis da dajes vishe para za gorivo ili da pricas kako ima blindirana vrata? Taj slon trosi kao nenormalan. Iako je on bas kvalitetno odradjen, godine ga stizu... I meni je na prvi pogled on bolji, ali samo na prvi pogled. Moj ti je savet da se presaberes, vidis koliki ce ti troskovi biti i za odrzavanje i za gorivo... ne znam u stvari ni koliko su presli... Slicnu dilemu je imao moj otac kada je morao da odluci izmedju cadillaca sts 4.6 i volvoa s80 2.4... ja sam naravno vise bio za prvi, ali mnogo je pametnije sto je uzeo volvo. @nesa: a mercedes sa blindiranim vratima nema krimoski imidz? ako ovaj audi voze tatini sinovi, onda ovu mecku voze tate tih sinova... Edited March 2, 2008 by Metal_Heart
Triad_1 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 moj izbor bi bio audi. ne volim mercedes nikako!
Bejbe Kompajler Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 кхм... едно питањце: Јел има неко овди искуства са новом Пандом? Какав је аутић... ускоро полажем, па гледам шта да наручим..
Josif Visarionovič Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 To je super autic za gradsku voznju,mali,okretan,startan plus ima 4x4 tj. pogon na sva 4 tocka.Nije veliki potrosac,a moze da ti posluzi od porodicnog autica do soft 'terenca' Da napomenem da je Panda jedini auto koji se bez zimske opreme popeo na Mon Blan.Jbt gledao sam sta radi po snegu,ko bi rekao
Bejbe Kompajler Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 фазон, неки лик из Италије ми је рекао да га тамо зову Фиат ЗБАНДА (илити лако се крши са њим)... па ми је сад неки дрекавац у глави да ли да узимам то или не
Josif Visarionovič Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Ako ne umes da vozis nijedan auto ti nece biti privlacan
Bejbe Kompajler Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 ддд... возим ја... али ми је лик рекао да је Панда сомхау незграпна и да се најчешће она скрљава по путу..
Josif Visarionovič Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Ne znam,ja imam Fiata i ne zalim se.Mada bih ti pre preporucio stariju Pandu,motori su izdrzljiviji a i sam auto je kvalitetniji.Fiat ima lep dizajn ali ove novije serije su mi nekako kich
Bejbe Kompajler Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Панда или Пунто, питање је сад... :) :)
Josif Visarionovič Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Eh,sad to sve zavisi od tvojih afiniteta.
Bejbe Kompajler Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 ех, ако ћемо према мојим афинитетима, лепо би ми легла Мечка СЛК.. иде ми уз коврџаву косицу и МЈЕТАЛ
Routasydän Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Ja ne mogu da udjem kako treba u Punto, a mogu misliti tek u Pandu
Bejbe Kompajler Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 испробаћемо, не брини.... угураћемо те некако
Routasydän Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 испробаћемо, не брини.... угураћемо те некако Izvadicemo prednja sedista
Feniks . Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Meni je voznje preko glave, hocu da mene voze...da budem pravi direktor
Bejbe Kompajler Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 а како ја да те возам ако извадимо предња седишта, нисам ја грмаљ као ти... е мој, роута..
Routasydän Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 а како ја да те возам ако извадимо предња седишта, нисам ја грмаљ као ти... е мој, роута.. Pa smislicemo nesto
Bejbe Kompajler Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Роута, за тебе ћемо набавити приколицу, па се ти шири позади
Recommended Posts