Jump to content

Recommended Posts

Posted
Роута, за тебе ћемо набавити приколицу, па се ти шири позади :)

:)

Ja sam sa jednomg koncerta u pik apu, nazad povezao dvojicu drugara, mrzli se 200km, ima snimak kad izlaze napolje :)

Posted

добро, де, добро.. не мораш да ми скачеш по МСНу.. Дакле, молим вас, немојте зајебавати Роута због овога... стиди се човек што је душица.. :)

Posted
добро, де, добро.. не мораш да ми скачеш по МСНу.. Дакле, молим вас, немојте зајебавати Роута због овога... стиди се човек што је душица.. :)

:D :D :D

Sacekaj da izvadimo sedista pa ces videti ko je dusica :evotigana:

Posted

ajd malo da se pridrzavamo teme

iako ne volim bas golfove, planiram da kupim jedan golf III vr6, cisto za zajebanciju. sta mislite o tome?

Posted
Феникс, стоко бре једна, срам те било!!!!!!!!! :) ко је спомињао секс!!!! :)

Kako mozes reci da sam stoka, ja sam fin decak, valjda znas :D

Ne znam zasto mi je sex pao na pamet, ja ne znam sta to znaci :)

Posted
ajd malo da se pridrzavamo teme

iako ne volim bas golfove, planiram da kupim jedan golf III vr6, cisto za zajebanciju. sta mislite o tome?

Kupi Golf IV, veruj mi mnogo je bolji, znam iz iskustva

@Fenix - objavicemo "the best of" kompilaciju snimaka :D

Posted

ma ja hocu samo jedan za jurnjavu. a ovde su vr6 oko 5.000 eura. solidna cena za 200 konja. jos ja kakav sam, slupao bih ga za mesec dana.

a koliko ja znam, IV ne postoji u vr6 verziji

Posted
ma ja hocu samo jedan za jurnjavu. a ovde su vr6 oko 5.000 eura. solidna cena za 200 konja. jos ja kakav sam, slupao bih ga za mesec dana.

a koliko ja znam, IV ne postoji u vr6 verziji

Imar r32 :D

A mnogo je bezbedniji, za slucaj da se slupas ....

Posted

Феникс бре... чил аут :)

Агрессор55, која је поента јурњаве? Зар није лепше возати се 60 на сат, лаганица, да видиш и да те виде.. :)

Posted
Imar r32 :D

A mnogo je bezbedniji, za slucaj da se slupas ....

a i skuplji... bmw mi nije bas za jurnjavu, ipak dizel je to. sad ide mnogo bolje sa novim turbom. a i ceo fahrwerk (ne znam kako se kaze na srpskom) sam mu promenio. imam ''moog'' spone, nove amortizere i oscilaciona ramena

Posted
Агрессор55, која је поента јурњаве? Зар није лепше возати се 60 на сат, лаганица, да видиш и да те виде.. :)

jel si nekad vozila brze od 60 na sat?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...