Metal_Heart Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 To je super autic za gradsku voznju,mali,okretan,startan plus ima 4x4 tj. pogon na sva 4 tocka.Nije veliki potrosac,a moze da ti posluzi od porodicnog autica do soft 'terenca' Da napomenem da je Panda jedini auto koji se bez zimske opreme popeo na Mon Blan.Jbt gledao sam sta radi po snegu,ko bi rekao E stvarno je super za grad, samo mi je malo vremena trebalo da se naviknem na voznju bez abs-a... 2 puta sam mogao da poginem na Krfu Ej ali nema svaki 4x4, ta verzija je dosta skuplja koliko ja znam. Mislim da nije ispod 13000
Triad_1 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Fahrwerk (ne znam kako se kaze na srpskom) Stajni trap E stvarno je super za grad, samo mi je malo vremena trebalo da se naviknem na voznju bez abs-a... 2 puta sam mogao da poginem na Krfu Ej ali nema svaki 4x4, ta verzija je dosta skuplja koliko ja znam. Mislim da nije ispod 13000 da, skupe su te Pandice koje imaju 4x4. ove sto nemaju su oko 9000 jura. nasao sam na netu polovnu pandu 4x4, cena mala je sitnica: 13 800
Routasydän Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Jebes Pandu, to je za decu, zajebancija. Koji ozbiljan muskarac moze da stane u to sranje
Sisus Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Nisam se nikada vozio u Pandi, ali sam se jako iznenadio koliko mesta ima mala Fiesta.
Bejbe Kompajler Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 (edited) стаћеш, Роута, не брини!!!!!!! стара песма - У, фиеста, фиеста, има ли за мене мало места..... Edited March 2, 2008 by ЛемурДијете
Triad_1 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Jebes Pandu, to je za decu, zajebancija. Koji ozbiljan muskarac moze da stane u to sranje meni je od tih malih automobila ubedljivo najbolji Renault Clio Sport. Ono je genijalan malisan! Nisam neki ljubitelj VW-a, ali ovo izgleda sasvim solidno. Novi Scirocco (nema veze sa starim, sada vise izgleda kao kupe verzija Golfa ali je opet nekako dobro):
Routasydän Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 E ovo je vec ozbiljan auto ... a ne ona gore pomenuta kutija od shibica VW je jos jednom pokazao ko je tata
Bejbe Kompajler Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 а шта мислите о овом малиши? отприлике 10.000€
Triad_1 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 lep je i novi fica, ali je preskup. vise mi je za devojke. kao sto vec rekoh od tih malisana su mi najbolji Renault Clio Sport i Mini Cooper S John Cooper Works. to su brutalni malisani
Nazzgul Posted March 2, 2008 Author Report Posted March 2, 2008 (edited) Fica je igracka.. Edited March 2, 2008 by Nazzgul
Routasydän Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Kupi bre normalan auto, sto si bre zapela za te fikuse i slicna ima sranja
Hatebreeder Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 ortakinja sa faxa vozi... panda sa 100ks...nema brzeg od semafora do semafora....
vudun Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Nisam neki ljubitelj VW-a, ali ovo izgleda sasvim solidno. Novi Scirocco (nema veze sa starim, sada vise izgleda kao kupe verzija Golfa ali je opet nekako dobro): Jeb'o te i VW je počeo praviti lepe automobile. Najpre Passat CC pa sad i ovaj scirocco ... Ko im je trenutno šef dizajnerskog tima? Očigledno menjaju strategiju iz korena, videćemo na šta će ličiti glavni proizvod fabrike - golf šestak. Ja lično, sam počeo sanjati Alficu 169 - nagledao sam se svakakvih fotogragija što u časopisima, što na netu. Najavljuju je već godinu dana za 2009-u i ne znam na kraju na šta će ličiti. Samo je sigurno da će deliti platformu sa Maseratijem Kvatroporte - jedva čekam da misterija bude napokon otklonjena!
Josif Visarionovič Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Suzuki Swift novi ima 90 ks i 1300 kubika.Isto cupa kao nenormalan.Ima ga moj ortak,samo sto je premali.Zadnji prozori su kao zatvorski...Pre bih se odlucio za Pandu.Inace,novi Fica kosta 12 000 eura,najjaca verzija od 140 ks kosta 17 000.Bio je parkiran u Delta City-u na ulazu.Imam i slike al me mrzi da postavljam
Triad_1 Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 novi scirocco je lep, samo nemojte da ga uporedjujete sa francuskim sranjima, molim vas. francuska vozila su pederska govna nisam ga ni uporedjivao (ako si ovo meni uputio uopste). spomenuo sam renault clio sport nevezano za scirocco! pogledajte ovo cudo. ovo je pravi auto
Josif Visarionovič Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Pa rekao sam da lici,to verujem nema neke veze sa kvalitetom zar ne?
Warner Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Jebale te ogranicenje brzina i prekoracavanje istih! Na:
Nazzgul Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 Je li ovo slika iz muzeja automobila u ulici Majke Jevrosime?!
Nazzgul Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 @ Steven Seagal Napokon da i oni izbace lep automobil :)
Josif Visarionovič Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Mada ovo je kao 'terenac' a klirens mu je 130 mm...Sta su tim hteli da postignu ne znam
Recommended Posts