AGGRESSOR55 Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 ja volim isto kad su kola fabricki nabudzena i stilizovana, a pogotovo kad to uradi alpina, amg, g-power, brabus ili neka druga renomirana fabrika, a ne komsija koji smatra da je mehanicar bmw alpina d3 biturbo coupe: http://www.topspeed.com/cars/alpina/-alpin...pe-ar53384.html zakon je. em je bmw 3 coupe, em ga alpina budzi, em je dizel. jedino je m3 scnitzer na gas bolji od njega (sto se tice nebenzinaca). postavio sam ga jer je sad aktuelna ta prica kako benzinci zagadjuju okolinu. inace, sad sve vise ljudi kupuje dizel
Dead Man Drinking Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 (edited) Није то због околине, већ због новца. Бензин овде за три дана иде преко стотке Edited March 5, 2008 by Dead Man Drinking
Josif Visarionovič Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Jel igrao neko igricu Bmw M3 Challenge?Ne da je zajebano da se vozi nego zlo...Toliko je realno da to nije normalno.Iskljucis ABS i TC i ne mozes ni da krenes,u krivinu uleti sa 60 i izleces sa piste...
AGGRESSOR55 Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 imam ja tu igru. nivo realnosti je na zavidnom nivou. sad sam terao moj bmw 190 po auto putu, pa kako naidje blaga krivina, odvuce me u desno. sreca da sam vozio u levoj traci i da nikog nije bilo, inace bih nastradao. inace, kod nas je danas padao sneg, pa je malo klizavo bilo.
Josif Visarionovič Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Zajebano je to,zamisli pri toj brzini naletis na baru...Ja sam sa 100 naleteo pa je Lada pocela da 'igra' po putu i tu sam se presekao.Pogotovo sto je to visoko vozilo pa je odziv volana katastrofalan.Kao i kod svih terenaca i suv vozila. Ono kapiram ja da trziste tako zahteva,ali praviti suv koji ide 280 km/h je suludo...To se izvrce 3 puta lakse od automobila
Hatebreeder Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Upravo to, grozote su neopevane ( naročito ovaj prvi pešovanski) 206-ica siva ispod njega i nije tako loše odrađena, ako ih poredimo sa ostalim prezentiranim...ima tu kol'ko tol'ko ukusa. care to sam napravio poredjenje kako ne treba i kako treba... @agressor55 oz supertourismo je po mnogima najbolja felna koja se pravi... a bbs su po meni vishe za nemachka kola... ja obozavam ove bbs sa shto vecom jotazom...
Nazzgul Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 (edited) A ovo? Ili ovo (keva!) moze i ovako, mada ne volim crna stakla: Edited March 6, 2008 by Nazzgul
Nazzgul Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 Ne svidja se meni to! Ja volim ostre, napadne linije! Ovo ti je nekako fensi, gay :)
Josif Visarionovič Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Ja ne volim kockaste automobile kad se budze.Budzeni Fiat Uno mi je katastrofa,Punto je vec druga prica jer je zaobljen...
Nazzgul Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 (edited) Ukusi su razliiti.. jbg. Uno moze extra da se nabudzi bas kao i dvicina (Zato sto je kockast ). Baci pogled: Evo jedan seljacki :) Edit: Mada sad kad gledam sve ovo zajedno i ne svidja mi se.. Uno je ruzan automobil. Edited March 6, 2008 by Nazzgul
Josif Visarionovič Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Video sam malopre juga koral in,ima neke besne felne al me mrzelo da stajem da slikam.bg table plav
Hatebreeder Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 @nazzgul pola ovih slika(golfova) je photoshop...
Josif Visarionovič Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Btw evo i Dacia Logan Dracula izdanje,cena je 44.000 evra :):)
AGGRESSOR55 Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 danas sam prolazio pored dodgeove garaze i videh startech starster/. to je u osnovi dodge avenger, ali nabudzen od strane startecha, nemacke firme koja od americkih cudovista pravi zmajeve. inace ovaj starster ima 2.4 cetvorocilindricni turbo motor sa po cetri ventila po cilindru sa pojedinacnom kontrolom ventila. dostize snagu od 340 konja na 6.400 obrtaja i obrtni moment od 400 Nm na 3.600 obrtaja. ubrzava od nule do sto za 5,6 sekundi iz mesta, a ide do 265km/h. ako vas interesuje kako tjuniraju ostale automobile, posetite www.startech.de
vudun Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Btw evo i Dacia Logan Dracula izdanje,cena je 44.000 evra :):) Jeb'o te pa ova kanta košta k'o BMW petica! Stani malo, koji motor je u pitanju BTW. Za ljubitelje Alfica:
Josif Visarionovič Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Nemam pojma koji motor ima,sve u svemu sranje.Pre bi uzeo bmw m3 za te pare nego ovo govno Jbt sto sam video neku besnu Alfu veceras,jos ima proba tablice.Videcu da je slikam ako je jos u gradu jer veceras nisam stigao.Au jbt kakva je,zlo
Routasydän Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Ne znam da li se do sad pricalo na ovu temu ali hajde da pokrenem pricu. Naime, koji vam je najruzniji auto? Meni je ubedljivo prvo mesto Ford Ka, zatim gorepomenuta Dacija Logan a trece esto mi je onaj Renault Velsatis
Routasydän Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Meni Daewoo Tico Jbt ovo kao da su deca iz zajebancije pravila na casovima tehnicog vaspitanja
Josif Visarionovič Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Ma uzasan je.Sedite vas dvojica od 90 kg i ima da vas nema Jebem ti ja fabriku koja pod istim imenom pravi pegle miksere i automobile
Routasydän Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Pa ja i moja dva ortaka imamo svaki izmedju 100 i 110kg i izmedju 194 i 197cm i cisto sumnjam da bi uopste i stali unutra
vudun Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Jbt sto sam video neku besnu Alfu veceras,jos ima proba tablice.Videcu da je slikam ako je jos u gradu jer veceras nisam stigao.Au jbt kakva je,zlo Тrk natrag u grad! Ne znam da li se do sad pricalo na ovu temu ali hajde da pokrenem pricu. Naime, koji vam je najruzniji auto? Meni je ubedljivo prvo mesto Ford Ka, zatim gorepomenuta Dacija Logan a trece esto mi je onaj Renault Velsatis Slažem se za usrani Fordić Ka ( bruka & sramota za fabriku ), Logan mi je takođe ogavan...hmmm, zatim Hyundai Getz, Chevrolet Spark, Renault Twingo, Fiat Multipla, Mercedes A i E klase, Nissan Primera, Seat Altea... ovako nešto (od novijih modela).
Josif Visarionovič Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Vecu nosivost ima onaj mali Fiat Cikvecento,jebem ga ne znam kako se pise.Znam da je njih 9 stalo jednom unutra haha.Neki lik vozio sa svirke i svi se potrpali
Recommended Posts