Sisus Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Starac. Treba da razmisljas o zenidbi, a ne o kolima.
Routasydän Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Starac. Treba da razmisljas o zenidbi, a ne o kolima. Prvo kola pa zenidba Ako ides obrnutim redom prvo dobijes krsh zenu a posle ti ostane samo para za krsh kola
Sale B.C. Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 da nije tih kola od 4l i više bilo bi nafte za x godina, ovako, biće jebeno uskoro
Nazzgul Posted March 11, 2008 Author Report Posted March 11, 2008 (edited) da nije tih kola od 4l i više bilo bi nafte za x godina, ovako, biće jebeno uskoro Brate tu je: tecni vodonik, struja, solarna energija, gorive celije i sto drugih kuraca. Automobili na iste pogone uopste ne emituju misije zagadjenja. Sta je problem i zasto se tek sad pomalo prica o svemu tome?! Najveci problem je sto su 'naftasi' jedni od najbogatiji ljudi i samim tim vladaju automobilskom industrijom. A drugi dosta veliki problem je "smena". Medjutim, evo pojavljuju se neki ljudi koji bi da produze vek nasoj zemlji, pa smo samimim tim dosli na pricu o novim pogonima Inace, Nikola Tesla je imao projekat automobila koji se kretao pomcu energije koju je sakupljao iz svoje okoline.. Da li se radilo o solarnoj ili nekoj drugoj energiji , ne zna se, jer je covek unistio sve nacrte o istom. Prvo kola pa zenidba Ako ides obrnutim redom prvo dobijes krsh zenu a posle ti ostane samo para za krsh kola E tako je moj ortak odlagao svadbu da bi kupio auto i na kraju je dobio auto, ali i vanbracno dete.. Edited March 11, 2008 by Nazzgul
Josif Visarionovič Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Ja razumem sportak od 4000 cm3 i 500 ks kog ne moze da kupi bilo ko.Ali oni americki sifonjeri od 7000 cm3 i 250 ks pa to vec nije normalno.Bmw od 5000 cm3 trosi 3 puta manje od bilo kog americkog sranja iste kubikaze.
Nazzgul Posted March 11, 2008 Author Report Posted March 11, 2008 Zato amercki "sifonjeri" prelaze i po par miliona km. A koliko znas imaju kuda i da se voze..
Josif Visarionovič Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 (edited) Sve je to ok,ima i Evropa svoje adute sto se tice velikih kilometraza.Volvo,Saab,pa i Mercedesi mogu mnogo da predju,a opet imaju neki stil i lepo izgledaju.Kao sto vidis Evropa i Daleki Istok sve vise zamenjuju te njihove limuzine.Cena goriva im tamo nenormalno skace,nije kao pre 10-20 godina... Mada je Lexus bogami na Americkom trzistu dobro saterao Mercedesa u cosak Edited March 11, 2008 by Steven Seagal
Nazzgul Posted March 11, 2008 Author Report Posted March 11, 2008 (edited) Ne vidim sta fali ovom buick-u, i zasto bi neki ruzni mercedes ili drugo evropsko auto bilo lepse?!?! Secam se jos kao klinac da mi je Mercedes 123 bio najodvratniji auto. Isti mogu sad da izbace i CLS i ovo i ono. Kod mene su zauvek stvorili odbojnost (ostali ruzni). BRUKA!!! Brate Yugo Koral je lepsi automobil!! Povraca mi se.. Nikad nisam mogao da ih gledam.. Edited March 11, 2008 by Nazzgul
Routasydän Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Sigal, posto znam da volis Ladu evo jedan video za tebe
Sisus Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Ne vidim sta fali ovom buick-u, i zasto bi neki ruzni mercedes ili drugo evropsko auto bilo lepse?!?! Secam se jos kao klinac da mi je Mercedes 123 bio najodvratniji auto. Isti mogu sad da izbace i CLS i ovo i ono. Kod mene su zauvek stvorili odbojnost (ostali ruzni). BRUKA!!! Brate Yugo Koral je lepsi automobil!! Povraca mi se.. Nikad nisam mogao da ih gledam.. Yugo nema nišan.
Hatebreeder Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Pa ja vise i nisam tako mlad, jebote za mesec dana punim 29 godina au.. onda je za tebe golf sdi dushu dao...
Routasydän Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 au.. onda je za tebe golf sdi dushu dao... Pa to ti kazem Kada je trebalo da se vozi divljacki imao sam sportsku Mazdu 323f (ona sa farovima na uvlacenje) i vozio kao manijak, sad sam se smirio, sad kao pravi covek koga drma kriza sredjih godina volim Golfa 4 kornjacu zvanog Samo Da Ide (SDI), uvalim se u njegova kozna sedista i ako imam srece neka ce starija tinejdzerka da zalepi svoju golu guzu za zadnje kozno sediste ... ili prednje isti qrac ... Jbg, sad sam starav Vlada od 29 leta Siegal, kako ti se svidja onaj klip sa Youtube?
Josif Visarionovič Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 E znam za to,gledao sam jos ranije.Jbt koji pacijenti haha
Nazzgul Posted March 13, 2008 Author Report Posted March 13, 2008 (edited) A koga drugog` mozes staviti u pesmu?! Moskvica?! Trabanta?! :) Moze i Mercedes W123. Pravi seljacki automobil. Ne nosi dzabe nadimak: "ciganski"... Edited March 13, 2008 by Nazzgul
Hatebreeder Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 m5 g-power bla bla truc... ja sam zanemeo... 730ks... http://www.youtube.com/watch?v=ttRMJ0FYZ34
Nazzgul Posted March 13, 2008 Author Report Posted March 13, 2008 (edited) m5 g-power bla bla truc... ja sam zanemeo... 730ks... http://www.youtube.com/watch?v=ttRMJ0FYZ34 Nije mu nesto ubrzanje. Treba mu 4,2 sekunde da ubrza do 100km/h. Dodge, Porche i drugi postizu to sa mnogo manje konjskih snaga.. Reci da ga ne bi probao.. Covece lik ga vozi 330km/h opusteno, jos prica u kameru.. Lol* Edited March 13, 2008 by Nazzgul
AGGRESSOR55 Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 (edited) m5 g-power bla bla truc... ja sam zanemeo... 730ks... http://www.youtube.com/watch?v=ttRMJ0FYZ34 360 km/h. JEBO TE! pravi protivnik za brabus cls rocket nego, jel neko video novu trojku tii? izaci ce 2012, trolitarsko turbo od 355 konja, aerodinamicni kit, pojacane m3 kocnice, facelift, duplo kvacilo... jednom recju: perfekcija uzivajte Edited March 13, 2008 by AGGRESSOR55
Josif Visarionovič Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 m5 g-power bla bla truc... ja sam zanemeo... 730ks... http://www.youtube.com/watch?v=ttRMJ0FYZ34 Okacio sam ga ja par stranica nazad.Btw za tu snagu ubrzanje mu je smesno.Italijani bi sa takvim motorom za 2.5 sekunde izvukli stotku.
Hatebreeder Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 jbte ste normalni?! ubrzanje smeshno?! pa ovo family salon car... mnogo je tezi,robusniji od porshea i ostalih...
Josif Visarionovič Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Ipak su cistokrvni sportaci zakon.A ne tamo neke oznake AMG,Brabus,Kranze itd. Zamisli kako ide tek Murcielago GT-R...
Nazzgul Posted March 13, 2008 Author Report Posted March 13, 2008 Zakon je ono sto ispunjava tvoje kriterijume :)
Mustang Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Nazzgul, svaka cast, objasnio si s onim "Šifonjerom", ne znam za druge, al meni su ta njihova kola do jaja. Razlikuješ se od drugih, jednostavno. I ako slučajno zakačiš banderu, opušteno
Recommended Posts