Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Sabac je poznat po tome sto mozes da kupis novu seriju 530d za 10 000 evra Ja licno video i smejao sam se dok me nisu ubedili... Pa ima toga, opgotovo posle nekih poplava po Evropi ili drugih elementarnih nepogoda. Evo jedan moj poznanik kupio VW Bora star godinu i pol za neke smesne pare, auto je bio potopljen u nekoj poplavi, u jezeru, jebem li ga, posle je zamenio bord kompjuter i jos par zajebancija, motor, osusio ga i prodao zestoko ispod cene i opet do jaja zaradio, a novi srecni vlasnik nije ni svestan sta je uzeo ........ sve dok jednog dana ne nadje ribicu u tapacirungu
Nazzgul Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 (edited) uzimaj ovo ako boga znash... vidi se nije shminkan,takav je, kakav je... josh je sa 4 cilindra,manje pucash za reg,a ide o shestak 2.0... a josh i kupe ako crkne pravac shabac na bmw kliniku, ima motora ko pleve(za sitne pare)... E kad mi ti kazes da uzmem, onda nema dileme.. :) Povoljnost je jos i to sto mi ga prodaje covek koji mi dodje neki rod.. On skida te automobile sa carine. Valjda mene ne bi zajebao, a i moze da me saceka mesec dana za 1000 e :) Inace, ima neki lik, mislim da ga zovu Roki, iz Mladenovca, koji rasklapa bmw strance. Kazu da kod njega mogu da se nadju delovi, jako povoljno.. Edited March 17, 2008 by Nazzgul
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 E kad mi ti kazes da uzmem, onda nema dileme.. :) Povoljnost je jos i to sto mi ga prodaje covek koji mi dodje neki rod.. On skida te automobile sa carine. Valjda mene ne bi zajebao, a i moze da me saceka mesec dana za 1000 e :) Inace, ima neki lik, mislim da ga zovu Roki, iz Mladenovca, koji rasklapa bmw strance. Kazu da kod njega mogu da se nadju delovi, jako povoljno.. Ako ti je rodjak onda je to dobitna kombinacija, pogotovo ako moze da te ceka za kintu. Taj auto moze tako lepo se se sredi, stavis neke jebacke alu felne, muziku, spredis enterijes, ispoliras ... ma pravi magnet za picke
Nazzgul Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 (edited) Hehehehhe!! Malo sminkerisanja nije na odmet. Jos uvek sam mlad.. :) Evo kako su mi odgovorili na bmw forumu: samo polako ima da izadje dobra vozilica samo kad budes lakirao opalis mu neku mocnu farbicu kakvu perlu i ima da bljesti He he, pa ljudi ulazu silne pare u jos starije automobile a ti se brines za BMW, ako volis BMW sredi ga po svom ukusu i mogucnostima i uzivaj u njemu, asto se tice motora, pa sta je ta kilometraza za BMW, samo napred. Edited March 17, 2008 by Nazzgul
Mustang Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Kad budes svracao na karaburmu sa benkicom, dodji do stare okretnice i ako vidis korpulentnog momka u crnoj koznoj diler lookin dizel jasi osisanog na kratko, mogao bih da me provozas po kraju, nisam sponzorka keve mi. Casticu te pivo
Nazzgul Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 Polako covece, prvo da ga ja kupim i sredim.. Lako cemo za voznju.. :) Imam na Karaburmi jednog ortaka u Vlasickoj ulici, tako da nije problem. Navracam u te krajeve..
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ako budes prolazio kroz junacku Vojvodinu i vidis jebacki crimson crveni Golf 4 i frajera unutra sa dve plavuse .... znaj da sam to ja pa nemoj biti lenj vec mahni
Sisus Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 I nemojte mene da pogazite kad budem isao biciklom na probu.
Nazzgul Posted March 17, 2008 Author Report Posted March 17, 2008 (edited) Ti znash!! :) Lako je vama.. ja ne znam kako da izbijem ovaj automobil iz glave.. Inace, obicno kad sam mnogo zagrejan, ne bude nista od kombinacije... Edited March 17, 2008 by Nazzgul
Mustang Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Ako budes prolazio kroz junacku Vojvodinu i vidis jebacki crimson crveni Golf 4 i frajera unutra sa dve plavuse .... znaj da sam to ja pa nemoj biti lenj vec mahni Matori ------------------------------------------------------------------- @Nazzgul Nego, znas li neku mladju metal postavu sa Karaburme??? Ja sam ortak s ovim Resister - ovcima...
Routasydän Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 Ja sam moju prvu bass gitaru kupio na Karaburmi, na fotroli je pisalo cini mi se "Strumfovi" ili tako nesto, pretpostavljam naziv benda ..... inace gitara je bila teski krsh ... Jolana Iris bass
Mustang Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Kod nas jedino prvoklasan dop mos da uzmes... ostalo kod cigojnera, molicu!!! Salim se, mada nije mnogo daleko od istine, moze i lep paradajz da se uzme na pijac i ostale djakonije... I ima dobar burek u Rashi... Al video sam cak i stanga iz 71 ako se ne varam... Mada taj covek zivi u Visnjici, not so far away.
Routasydän Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Ljudi, evo da ubacimo malo humora na stranicu posvecenu automobilima http://www.b92.net/automobili/bgcarshow.php?nav_id=289654 :D
Metal_Heart Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Ljudi, evo da ubacimo malo humora na stranicu posvecenu automobilima http://www.b92.net/automobili/bgcarshow.php?nav_id=289654 :D Hahhaa sta stavili su novo ovo za tablicu?
Nazzgul Posted March 20, 2008 Author Report Posted March 20, 2008 (edited) Kako ih vise nije sramota, da prave jedne iste automobile.. Edited March 20, 2008 by Nazzgul
Nazzgul Posted March 21, 2008 Author Report Posted March 21, 2008 To cu znati tek pocetkom aprila, dok se automobil sredi, a i ja pribavim kintu :)
Routasydän Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Ja sam gledao nekog plavog mondea mk3 2.0 tdci i jednog 2.0 tddi ...covece kakav auto, ono je jaca limuzina od passata a uopste nije skupo, ne krade se ......
Mustang Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Evo i jednog carskog ostvarenja od saleen-a.
Hatebreeder Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 meni je ciganska ova boja.... ne volim to... inache danas sam pazario reshetku (gril) za fiata, bez znaka...okachicu slike...
Recommended Posts