Jump to content

Automobili

Nazzgul

Recommended Posts

Nego, sta ce mu jaris ako ce a5 da uzme, kao drugi auto jel?

Veruj mi da nemam pojma,ponekad ga stvarno ne razumem.Cale mi nesto rece da je to kupio za dedu,e sad ko zna...Ima Suzuki Swift novi,Mazdu 6,Golf 1 koji je ekstra sredjen,stajling kao za trke...Yugo Coral In,Yamaha R6,Kawasaki ne znam model,ima 900 cm3.

Prsne tako nekad i kupuje sve i svasta,sad je otisao u Lisabon na 'odmor'

E sad videcu i za taj A5,moguce da se predomisli 30 puta...

Znas ono,ima se moze se pa od para ne zna sta ce pre,valjda i sam oseca bes sto ne moze da se fokusira na jednu stvar.Sve bi odjednom pa nista ne ide

Pa treba da provozas vise cica, a ne samo jednu.. :) :)

Hm ..... i to sto kazes .... ali zato kupis neku lumuzinu pa ih sve potrpas :D Ili kupis dzip da ne udaraju gore glavom kada skacu na ..... :D

Mogu 3 cice komotno da se strpaju u Carrera-u. Jedna napred, dve pozadi (osim ako nisu neke visoke ribe u pitanju onda mora limuzina ili dzip) :D

:pivopije:

Porsche 911 GT3:

2007-Porsche-911-GT3-Front-And-Driver-Side-Speed-1024x768.jpg

lepo im stoji i bela boja.Video sam proslo leto (mozda cak i pre 2 god. nisam siguran) na drinskoj regati u Bajinoj Basti beli Carrera turbo sa crnim felnama. Opak automobil!

Edited by triad1

Veruj mi da nemam pojma,ponekad ga stvarno ne razumem.Cale mi nesto rece da je to kupio za dedu,e sad ko zna...Ima Suzuki Swift novi,Mazdu 6,Golf 1 koji je ekstra sredjen,stajling kao za trke...Yugo Coral In,Yamaha R6,Kawasaki ne znam model,ima 900 cm3.

Prsne tako nekad i kupuje sve i svasta,sad je otisao u Lisabon na 'odmor'

E sad videcu i za taj A5,moguce da se predomisli 30 puta...

Znas ono,ima se moze se pa od para ne zna sta ce pre,valjda i sam oseca bes sto ne moze da se fokusira na jednu stvar.Sve bi odjednom pa nista ne ide

Ne valja imati toliko mnogo para da ne znas sta ces da radis sa sobom. Razmazen lik!

Ja bih bez razmisljanja da sam na njegovom mestu uzeo Audi A5 ili BMW 330i Coupe Cabrio. Samo bih probao oba automobila da vidim koji mi najvise lezi tj. u kome se najbolje osecam itd.

Mozda bi i mogle sa nekim kepecom.. Ja imam 2 metra.. :) :) :) Uostalom ne verujem da je zadnja klupa tako udobna, da odma ovlaze .. :) :)

:lol:

Edited by triad1

Pala je probna voznja najnovijeg Mondea.Brutalno,nema sta.6 brzina,enterijer vrh,leti kad mu pritisnes gas,200 ko iz picke,mogao jos lagano!

Unutra mesta kolo moz' da igras.

Nachi dobar kazes.

Pa nije ni bilo sumnje, al kad je iz prve ruke, jos bolje!

:pivopije:

@ Nazz

Sala jbt, sala ;)

A koji motor je bio u pitanju, 1.8 16v benzinac, ili 2.0 tdci? I ja sam dvometras tako da meni odgovara veliki i jak auto, mada volim niske cice tako da plafon ne mora da bude previse visok ............ pozadi :lol:

I sta fali ribama koje vole ponekad da se kresnu u kolima, malo adrenalin proradi, bas je cool ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...