Routasydän Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 5.audi quattro s1 Audi :wub: Ovo za C5 si apsolutno u pravu :D Pravi pederski auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Rekoh već da mi je poslednji na lestvici , ali zašto pešovanski? Samo zato što je Sitroen? Po meni, novi C5 ( samo što se pojavio ) puca od prelepog dizajna. BTW. Kapiram Hejtbidera što je metnuo Deltu Evoluzione, a ne Evolucione II. Zato što nikada nije učestvovala u reliju je l' ? Evo Lanče za 2009 god - zverka od autića! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Lancie su do jaja za trke,svojevremeno su peglale stari M3 koji im je tada bio konkurent.Naravno u istoj klasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 integralka i kvatro s1 su najbolji reli automobili svih vremena... ah ta grupa B Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ne razumem, pa ja bih voleo da vozim taj c5 jer je do jaja auto, a ne zato sto neko misli da je to auto za pedere i stiliste... Ja sebi ne licim na pedera, a i ne glasam bas za ldp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 joj znam... felne ko moje...ahhahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Ja sebi ne licim na pedera, a i ne glasam bas za ldp Normalno ... Liga Drogiranih Pedera Evo vam neke sličke tjuning Oktavije: - Skoro istu ovakvu crvenu vozi moj ortak, babaroga mu je auto! Edited May 16, 2008 by VooDoo SoloSouL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Vidjao sam onu ladu sa staljin felnama.... Dobra je, ima napred grill kao kod chardgera, sve hrom preko cele maske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Ova Samara ide 215 Juce sam vozio Fiat Doblo,iznenadio sam se kako ide,bolje nego sto sam ocekivao pre nego sto sam seo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Gde je bio skup??? Nisam verovao da lada ima toliko poklonika kod nas, al eto i to se menja, i donosi dosta toga dobrog i zanimljivog na tunning estradi. Posebno ova CCCP verzija, odusevila me svaki put kad sam je video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 U Vrscu prosle godine.Ima jos slika,okacicu samo da nadjem vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 Normalno ... Liga Drogiranih Pedera Evo vam neke sličke tjuning Oktavije: - Skoro istu ovakvu crvenu vozi moj ortak, babaroga mu je auto! Ruzan automobil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 oKTAVIJA - MOZDA, PO MOM MISLJENJU NE, A C5 PRELEP AUTO, PRAVI DIREKTORSKI. Ko kaze da je pederski stvarno il se ne razume u stil il je glup do jaja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ma da ti nisi malo butty-boy? joj kako su ruzne one lade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) Ruzan automobil. Ma da. Zato je bmw kec najlepši bmw svih vremena. - pogledaj malo bolje zadnju sliku crvene oktavije. Edited May 17, 2008 by VooDoo SoloSouL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 C5 je ruzan kao vojni poziv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 C6 205 konja,230 km/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustang Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ma da ti nisi malo butty-boy? joj kako su ruzne one lade... Jesam, pa je ovo jedini nacin da ti se nabacim Vozim c5 i friziram Boska Jakovljevica, al jedan mi nije dovoljan Salu na stranu, ukusi su ukusiiii a supermen je ja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 (edited) Ma da. Zato je bmw kec najlepši bmw svih vremena. - pogledaj malo bolje zadnju sliku crvene oktavije. Nemam sta da gledam te skode. Odvratne su.. Dizajn je nikakav. Takvi automobili su se pravili `41. :P Skoda: Felicia, Fabia, Octavia, Superb,.. Ja ne znam, kome to moze da se dja.. Lepsa je moja dvicina!! BMW kec nije najlepsi BMW, ali je za moj standard vise nego odlican automobil. Edited May 17, 2008 by Nazzgul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Skodilaci mi se ne svidjaju.Deca nose pidzame Supermena,a Supermen nosi pidzamu Chuck Norrisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 malo ljudi zna kome je ceca posvetila pesmu "ja te volim chuck i kad si u parizu"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ford Kuga,ozbiljan offroader,isto kao i Opel Antara.Tako kaze SAT emisija Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Šta znam, ne sviđa mi se ... mnogo podseća na Mondeo spreda. Mondeo ja volim, ali očekivao sam veću dozu originalnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 http://www.tportal.hr/automobili/autovijes...19/0143006.html Majku mu. A na toj stranici ima link do vijesti sa još jednim istim slučajem. Vlasnici obilato koriste grijanje ili šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts