Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pročitah ova dva štura članka i ne bih znao dati odgovor.

Oba su 599 GTB ... hmmm, moguće da je izašla feler serija sa određenim greškama u instalacijama.

Posted

Nije li prelep A3?! Covece danasnji 2.0 TDI ima samo 145 KS, mada mu je to sasvim dovoljno :P~ Taj sa 224, ne verujem da ce trositi 5.5l. :D

Posted
Inace nisam iskomentarisao Logan, jer stvarno ne vidim sta je to novo na njemu..

ahaha

oni krenuli zastavinim koracima...

20 godina ti treba da bi na juga samo stavio plastichne branike...

ahhahahaha

uzaaaaaas!

Posted

Najveci hit na sajmu automobila over godine, za mene, je najnoviji model stojadina :D znaci dobio je retrovizore sa punta i instrument tablu sa plavo crvenim pozadinskim svetlom :D Odavno se nisam onako smejao :D

Posted (edited)

To ti je pravi offroad,e sad zaglavljuju se jerbo su to uglavnom fabricka vozila i kao takva nemaju mnogo mogucnosti po takvim terenima.Aj jos malo da vas smaram,evo malo iz Loznice

3523.jpg

3495.jpg

Mravojed

3-2.jpg

2-2.jpg

1-2.jpg

2.jpg

7.jpg

6.jpg

8.jpg

4-1.jpg

Edited by Josif Visarionovič
Posted

Vjerovatno Spark.

Ja sam u njemu išao na časove i polagao vozački... Ponekad sam imao osjećaj kao da sam u lopti koju će neki košarkaš uzeti u ruke i početi da titra. :)

Ali zato je sasvim logično zašto ga je ovaj instruktor kupio kad skontaš koliko mu treba prostora treba za polukružno okretanje.

Usput, baš juče gledam Chevrolet Aveo parkiran blizu kuće. Kompletna evropska linija Chevroleta je tako jadnog dizajna, ne shvatam baš GM poteze.

A od onog sportskog A3 mi se bljuje.

Posted

taj shevi nije video americhki ni preko tva...

za mene ce to i dalje biti daewoo...

a porediti ga sa dachijom je smeshno...

svetlosnu godinu je ispred dachije...

ovaj sa slike iznad nije uopshte ruzhan...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...