Josif Visarionovič Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Meni nije jasno kako ljudi mogu da prave tako svinjarske automobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Menije Logan najogavniji auto koji sam u zivotu video pa mi je nekako templajt za poredjenje krsh automobila. Onome ko je to dizajnirao treba pucati u prepone da iskrvari i polako umire!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 meni daewoo tico Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Meni Fiat Multipla, sa onim šašavim žabarskim očima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 (edited) Danas u novinama izaslo kao Volkswagen na snizenju do 4000 evrica.. Brate uzmes peticu za 12 somica.. Haahhaa! Nerealno!! Verovatno su snizeni skuplji modeli.. Edited May 23, 2008 by Nazzgul Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 To sniženje valjda važi za Touareg ... onaj ogavni gradski tenk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Nikad u zivotu ne bih kupio gradski sminkerski dzip. Znaci ili pravi offroad dzip tipa Rendz rover ili nikakav. Tuareg mi se uopste ne svidja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Fiat Multipla Skleroza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 kad sam pricao sa likom koji je vozio tuarega kaze on meni 'brate onaj led,samo ja sam isao niko drugi nije' Nivu mu nisam ni spomenuo,sve mi je rekao svojom ogranicenoscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Ja stvarno ne znam da li sam video Touarega koji nije crne boje ... svi su CRNI, tek poneki sivkasto-srebrni. SUV k'o što Staljin reče za ograničene .... dodao bih još i napaljene & mlade džibere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Pričao ja sa burazom prije nekog vremena, neki njegov sa posla je kupio ženi tako neko vozilo red Tuarega, X5 ili slično - terenca koji to nije s objašnjenjem "ako dođe do sudara, da mi prežive žena i dijete". U redu, ali šta će da bude sa te dve tone gvožđa i onim jadnikom za drugim volanom... Mislim, meni je to loša ideja. Mada, moram priznati da sam se zaledio kad sam prvi put vidio Mercedesa R klasu. Crn je bio, i još u mraku, gledam kakav je to tenk parkiran, guma mu meni do pasa. Ali treba imati autoput za to, a ne guziti se po gradu. Nego, o veselijim temama... Nakon duuugo vremena Ferrari koji mi se sviđa: http://www.tportal.hr/automobili/autozona/...23/0153006.html http://www.evo.co.uk/news/evonews/222123/f...a-in-depth.html http://www.autounleashed.com/cars/v/ferrari_california/ Nekako su mi oni postali donji početkom '90-ih, kao posljednji model koji se meni sviđa kontam 355, a u međuvremenu, šta je sve bilo, 360, 430, 456, Enzo, F50, sve su mi to ogavni auti, izgledom, jel'te. Fiorano ima nešto, ali mu i fali nešto, a ovaj kabriolet mi se neobično sviđa, fakat ne znam zašto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Očito gotiviš roudstere ... ovaj beba ferari nosi naziv California - ko krojen za Švarcenegera. Tvrdi pokretni krov ... hmm, videćemo na šta će to ličiti, platnu sam oduvek davao prednost. A ovo je jedini Ferrari koji mi se zaista dopada: Edited May 24, 2008 by VooDoo SoloSouL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Ja stvarno ne znam da li sam video Touarega koji nije crne boje ... svi su CRNI, tek poneki sivkasto-srebrni. SUV k'o što Staljin reče za ograničene .... dodao bih još i napaljene & mlade džibere. ma daj bre,on ima kontrolu proklizavanja,4x4,elektronske blokade i reduktor,3 tone i unutra debila koji vozi...ultimate offroader Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Zaboravih u prošlom obraćanju (a ne volim da gomilam jednorečenične poruke na forumu), ali sad da upitam, da ne bih opet zaboravio: Kako vam se čini? Alfa Romeo 75, u vlasništvu jednog od članova foruma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Pazi, meni je maltene svaka Alfica prelepa - bilo da je dorađivana ili ne! Ovoj sedamdesetpetici je nabacio perverzno opasne felne i pragove - ja sam ovom slikom oduševljen. Sme li se znati u čijem forumaškom vlasništvu je ?! Skidam mu kapu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) O_O Edited May 25, 2008 by Josif Visarionovič Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Zaboravih u prošlom obraćanju (a ne volim da gomilam jednorečenične poruke na forumu), ali sad da upitam, da ne bih opet zaboravio: Kako vam se čini? Alfa Romeo 75, u vlasništvu jednog od članova foruma... Skoro sam video takvu, samo crvenu i ne nabudzenu, kod mene u kraju. Na prodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted May 25, 2008 Author Report Share Posted May 25, 2008 Svidja mi se kako izgleda (voli m kockaste karoserije). Lepo je i doterana. Nista preterano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Samo za Nazzgul-a Ovakav potpuno isti oranž, vozi komšijin prijatelj. Ovaj je neki naš gastarbajter M6-ica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 ova Korsa je garant zavrsila na Bubanj Potoku ili "Detroitu na Savi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted May 26, 2008 Author Report Share Posted May 26, 2008 (edited) @ VooDoo SoloSouL A ne lozim se ja toliko na petice. Nekako njih voze i zene i svaki seljak. Meni je Serija 3 u srcu. Tacnije BMW e46. Edited May 26, 2008 by Nazzgul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 nazgule za ovih 100 i kusur stranica ova ti je bila najbolja... mozda prvi put da se slazhem oko nechega sa tobom... haahahh Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Najbolja slika ili ... ? Đasvi se i meni e46-ica, jedan od najlepših BMW-a ikad. Nego, pošto voli ''kockice'' i bmw - rekoh da mu postujem one silne slike. A da je džiberaj limuzina, to stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Juce je tu bila druga slika, neki zuti nabudzeni BMW. Izgleda da je dinamicki url (ili stagod), pa se promenila slika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Juce je tu bila druga slika, neki zuti nabudzeni BMW. Izgleda da je dinamicki url (ili stagod), pa se promenila slika. xaxaxaxaxa! Vidi stvarno je editov'o post! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts