Geozee Posted October 29, 2007 Author Report Posted October 29, 2007 Kod mene u kraju ima nas 4oro koji se skoro svaki dan bavimo bagmintonom.u medjuvremenu sam krenuo i na muski pilates.Znas kako sam se zategao od toga. :) A od saha? Ne moze se zategnuti od toga?
SATAN-iz Batajnice Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Кад сам видео да је Сатан гостовао на овој теми мислио сам да ћу видети нешто у стилу "Спорт је геј". :) Иначе, каже се бадминтон. Fudbal je gay :) A od saha? Ne moze se zategnuti od toga? mozak
CrimsonGhost Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 ...sta ja znam , uvek sam kontao da je badminton nekako za zaljubljene parove..gay , zaljubljene parove ...fudbal i samo fudbal...
Селектор Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Фудбал ми је у крви,без фудбала не могу 15 дана да издржим! А бадминтон сам играо,могу да набројим на прсте једне руке у животу и баш због тога ми је интересантан.А не може да буде геј спорт ако желиш да га играш против даме.Чак штавише,то је добар начин да мушкарац покаже колики је шмекер,када поред свих мачо спортова којима се иначе бави,одлучи да се заједно са супротним полом превија јурећи корпицу. Геј је онај који би помислио да ту може бити нечег геј!
Josif Visarionovič Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 (edited) Vratio sam se Dzudou i pored toga ucim Aikido ali nista ozbiljno.Neke osnovne zajebancije,odbrana sa brzim napadom i mogu da kazem da sam dobar deo savladao,sto je u petak rezultiralo kada sam ortaku demonstrirao odbranu od pesnice i patosirao ga Edited December 3, 2007 by Steven Seagal
Koma_ Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Obožavam stoni tenis, po celu noć pikam sa burazom i ćalom. Krenuo sam sa bodibildingom, ću da bidnem stijena.
CrimsonGhost Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Фудбал ми је у крви,без фудбала не могу 15 дана да издржим! А бадминтон сам играо,могу да набројим на прсте једне руке у животу и баш због тога ми је интересантан.А не може да буде геј спорт ако желиш да га играш против даме.Чак штавише,то је добар начин да мушкарац покаже колики је шмекер,када поред свих мачо спортова којима се иначе бави,одлучи да се заједно са супротним полом превија јурећи корпицу. Геј је онај који би помислио да ту може бити нечег геј! ...ma shalim se , imao sam i ja ispade sa badmintonom..ali pssst , nemoj nikom da kazesh...
_powerslave_ Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Trenutno ne treniram nishta, trenirao sam kajak do pre nekih mesec dana, ali sam prestao jer su mi svakodnevni treninzi oduzimali dosta vremena...ipak je to sport za one kojima je shkola na drugom mestu... za mene je ipak na prvom hehehheh
Josif Visarionovič Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Znam kako ti je,ja sam jedno vreme Dzudo imao 3 puta dnevno a fudbal 2 puta,jedva sam stizao da ucim.Onda sam napustio fudbal,a Dzudo je polako ovde poceo da se gasi i kurac.Sad je opet nesto krenulo i vratio sam se.Nastavljam tradiciju.Ne treniram zbog takmicenja vec zbog sebe,radi forme i snage.Znaci to dosta u zivotu,vidim caletovi prijatelji koji nikad nista nisu trenirali a njegovi vrsnjaci svi su nesto smezurani,ili su debeli.A caletov najbolji prijatelj ima iz karatea crni pojas,po zanimanju pravnik,53 godine isto je pun snage,izgleda bolje nego neki od 25-30 godina i kladim se da bi mogao glat da se pegla sa njima. Od jednog mog drugara cale je bio bokser,danas drzi klub i trenira svaki dan,on ima valjda 59 god,znas ti sta je ono,Stalone haha.Zajebancija,covek stvarno izgleda odlicno za svoje godine,kladim se da bi me pojeo za dorucak.Kao i vecinu mojih vrsnjaka. Secam se kad sam bio klinac,kako je cale izgazio nekog lika ispred kuce i to sve na dzudo jer je ovaj krenuo da razbija sijalicu na banderi.Zato sam zagovornik sporta,kasnije se to odrazi kada dodjes u neke godine...
_powerslave_ Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Da u pravu si... ja sam prvenstveno trenirao zbog sebe a ne zbog nekih rezultata i sl. i sigurno se to posle odrazi kad dodjesh u neke godine... ali jbg. kad nemash vremena ni za sebe a kamoli za neki sport...
ZheX Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Obožavam stoni tenis, po celu noć pikam sa burazom i ćalom. Krenuo sam sa bodibildingom, ću da bidnem stijena. takodje...igram i ja stoni tenis s kim stignem..i mnogo sam dobar.. a planiram da uskoro ponovo krenem u teretanu...
_powerslave_ Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 I ja isto obozavam stoni tenis... palijam ga u slobodno vreme sa drugarima, i takodje mnogo sam dobar
Josif Visarionovič Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Ja sam ranije igrao stoni tenis jer je neka moja rodjaka koja zivi preko puta mene bila prvak jugoslavije vise puta,imala je svoj sto i salu za vezbanje pa smo zimi stalno kod nje blejali i picili.Mada sve je to bilo tamo 3-4 osnovne.Zadnji put sam igrao pre mozda 3 godine,sad ne bi znao reket da uhvatim
ZheX Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 @-powerslave- e onda bi mogli da odigramo neku, poshto smo tako dobri.
_powerslave_ Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Mogli bi... ali ja sam zaista dobar... ne zezam se...
_powerslave_ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 U pa ja te koji imaju sto kuci derem zeshce heheheheh.
Ive Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 moja ljubav -boks,bavim se deset godina(jos malo 11)...a nikad ne odbijam partiju basket ili mali fudbal kako i biljard
xVAKZx Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 ICE HOCKEY RULZ Da sam odrastao u Kanada 100% bi igrao hockey,posto nema uslova ovde za hockey, kao naprimer u Severnoj Americi ili Skandinaviji dobra alternativa je street basket ,jer kad je dobro vreme napolju stalno igram basket
shock! Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 (edited) mene zvali da krenem na americki fudbal od sutra.....ne znam dal da krenem elem pikali smo fudbal prvi put u onom balonu na zemunskom keju......jebote koji balon.....podloga bolja nego na marakani i skybar je dobar balon..... Edited December 12, 2007 by shock!
Geozee Posted December 27, 2007 Author Report Posted December 27, 2007 Tesko imati bolju podlogu nego na Marakani... Inace, ja trazim neki sport, za koji mi nije kasno da pocnem da ga treniram... bilo sta, al da ima veze sa fizickom aktivnoscu...
Josif Visarionovič Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Neki borilacki ili nesto tipa fudbal,kosarka?
SATAN-iz Batajnice Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Trcim sa psom,teretana,secem drva i naravno peglam emoe
Recommended Posts