Feniks . Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Trcim sa psom,teretana,secem drva i naravno peglam emoe Nije lose, nije lose
Lakšmi Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 jJa sam se povredila najgore, na treningu, sad ne mogu ništa, samo da sedim i da plačem dok ne prođe!
Guest Grapefruit Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ja sam se bavio taekwondom ali su onda shvatili da mi je sjebana kichma
Lakšmi Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Pa što onda nisi išao na korktivnu, da to središ?
Guest Grapefruit Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 vodili su me po nekim lekarim namestali me ...ali nista...neki prshljen mi skrece u stranu...
Feniks . Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 vodili su me po nekim lekarim namestali me ...ali nista...neki prshljen mi skrece u stranu... Znam lika koji ti moze pomoci!
Lakšmi Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 (edited) Mani se 'ćorava' posla, pomozi onome kome pomoći ima! Edited December 28, 2007 by Dame van de nacht
SATAN-iz Batajnice Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Nije lose, nije lose Antifu i geyeve naravno
Geozee Posted December 29, 2007 Author Report Posted December 29, 2007 Neki borilacki ili nesto tipa fudbal,kosarka? :) Nesto tipa ragbi ili tako nesto... sto nije razvijeno kod nas... Kosarku sam trenirao 8 godina...
xVAKZx Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Pokusaj sa baseball-om veoma je interesantan sport,doduse nikad nisam igrao,ali izgleda zanimljivo Prava steta sto nema prenosa baseball utakmica americke MLB lige na sport klubu
Geozee Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 Uh... pa tu i nema mnogo trcanja... voleo bi nesto sa intenzivnim trcanjem...
xVAKZx Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 Nema bas uslova za mnoge sportove u Srbiji kojim bi se rado bavio ,zato ako zelim da se dobro preznojim igram basket ,ali to sporazumeva i da je lepo vreme napolju,mada do pre nekoliko godina igrao sam basket stalno zimi,jednom prilikom igrao sam basket u sorcu i majci na temperaturi od -15,ali nakon toga nisam osecao ruke i noge tri dana.
Geozee Posted December 31, 2007 Author Report Posted December 31, 2007 Eh... nadjes neku salu u nekoj osnovnoj skoli, platis i igras... kao ja svake subote... ako neko zeli da igra, slobodno nek me cima... svi su dobrodosli da pikaju...
Josif Visarionovič Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 Mi smo pre par godina svaku noc igrali na zaledjenom terenu na -7,8,natucemo se dobro i onda prvo partija basketa pa fudbala.Nema auta,nicega,lomimo se kao svinje...
xVAKZx Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 U mojoj opstini odnosno gradicu postoji samo jedna sala ,a u njoj nedozvoljavaju da se igra basket ,koji seljaci. Rado bi igrao basket sa tobom Geozee da nisam udaljen 420 km od Bg-a.
Geozee Posted January 2, 2008 Author Report Posted January 2, 2008 Бре, зашто говнима на РТС? Zato sto su zbog jebene skupstine prekinuli utakmicu Chelsea - Aston Villa... a svi znamo kakva je utakmica bila... to je bila kap koja je prelila chashu... U mojoj opstini odnosno gradicu postoji samo jedna sala ,a u njoj nedozvoljavaju da se igra basket ,koji seljaci. Rado bi igrao basket sa tobom Geozee da nisam udaljen 420 km od Bg-a. Jebiga... ako budes navracao ovamo, javi se na pp, pa dodji da pikamo basket...
kuruz Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Нису они криви што морају да преносе те седнице. Данас смо два сата играли по снегу висине 20 центиметара. Не осећам бутине.
xVAKZx Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Vazi Geozee Sada pravim pauzu do mart-a sa basketom,a onda pocinjem da igram svaki dan. Cesto se desava da ne dodje niko na basket u mom krajui ni kad je lepo vreme,pa onda igram basket potpuno sam na dva kosa mozda zvuci suludo,ali na taj nacin nabacujem kondiciju. Trebalo bi da idem u BG krajem mart-a nisam bas siguran,ali obavesticu te preko poruke na forumu kad konkretno planiram da dodjem ,jer volim da igram basket ,narocito sa likovima iz Beograda,jer normalno kod vas se kvalitno igra basket,ovamo jedva da znaju da vode loptu. Mozda sam malo nizak(173cm) ,ali nadoknadjujem to borbenoscu i brzinom. RIZPEKT
Geozee Posted January 2, 2008 Author Report Posted January 2, 2008 :) Ma opusteno... ja sam 180 i nisam brz (vishe)... kod nas na basketu ne moras da znas da igras, samo je vazno da se trudis...
xVAKZx Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Nisam dobar suter,ali volim da asistiram i to mi dobro ide
shock! Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 ja sam uvek za basket.....ako se stvarno igra dolazim
Recommended Posts