SkullKrusheR Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 (edited) @el bendtnero: ispravio sam se, ne brini. prvi si uzeo. Edited July 3, 2010 by SkullKrusheR
morbid god Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Njoj samo ITF moze da zavuce.A on igra sa nama. :haha: Mogu ja da budem desni bek? Nisam nesto previsok, al imam staminu i bodi balans. Ako feyd bude protivnicki golman, mogu da idem naprijed kad su korneri i prekidi. Dobro udaram glavom. Cao.
El Karnisero Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 (edited) Princ Kuruz Hail Lemi Nele/Razbijac/Kleo Karnisero SkullKrusher Mita Megadet Trne Andrija Tier Prva postava.Kako ide druga? @Skull-Oprosteno ti je. I da,moramo da glasamo za kapitena. Edited July 3, 2010 by El Karnisero 1
morbid god Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Vidis, ja potpuno zaboravio da je CG neovisna. Napravicemo mi nas tim, bolji, ljepsi..
El Karnisero Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 A mozete i da igrate nama drugi tim,sto mu dodje logicno.
In The Flesh Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Ja sam dobar u odbrani,ali pošto vas već ima i više nego dovoljno na tim pozicijama,mislim da ću biti samo posmatrač. Eventualno,ako budete organizovali meč sa reprezentacijom CG,odigraću tiket na golove. Od 0 do 1.
Footog Qpoos Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Princ Kuruz Hail Lemi Nele/Razbijac/Kleo Karnisero SkullKrusher Mita Megadet Trne Andrija Tier . bicemo najlegendarniji tim sa najlegendarnijim navijacima na najlegendarnijem stadionu...YNWA
tier_mfkr Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 @Razal: organizujemo mladje selekcije, obrati se Efenbergu ili nekom od subotickih veterana, ne znam ko to vodi. (Istina, mog'o bi Efenberg ) Ljudi, zaboravili smo Jaroslava Argentinca. Mozda bolje da on uzme poziciju desnog beka, a Vudu kao najiskusniji prihvati trenerski poziv. P.S. Kuruz mora levo, zato sto je ridj kao legendarni Denis Irvin.
Footog Qpoos Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 i zaboravili smo ajvorija...ili fapajvorija...on moze da bude predesednik saveza...
bezlichni Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 (edited) jeste. 'ebote staga crnogoraca ovde. Od 10 aktivnih spamera 5 su crnogorci. Edited July 3, 2010 by bezlichni
Footog Qpoos Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Jel i on Crnogorac? koliko ja znam,on rece da je nas iz cg...
tier_mfkr Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Onda pardon za predsednika, nek' mi sreze platu za 20%, i neka mi ukine 50% premija...
kuruz Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 P.S. Kuruz mora levo, zato sto je ridj kao legendarni Denis Irvin. Овај човек није риђ. http://www.trulyreds.com/wp-content/uploads/2010/03/DenisIrwin.jpg А ја сам као Руни, црна коса, а брада риђа. Мени број 5, због Фердинанда.
tier_mfkr Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 (edited) Znam da nije ridj al' je Irac Kakav si to Srbina ako nemas predrasude Edited July 3, 2010 by tier_mfkr
lemmy sixx Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Dakle,ja sam za Neleta na levom beku.Odlicna ideja.Jak je,brz,i cvrst.Slab mu je centarsut,ali ima odlican dribling pa moze uleteti u sesnaesterac bez koriscenja centarsuta.Jaroslav je kanta od igraca. Kakav odbrambeni bedem imamo,sunac ti krvavi jebem. I da,moramo da glasamo za kapitena. Moj glas ide Princu,mesindzer of ivilu.
Recommended Posts