xVAKZx Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Ja trenutno igram basket samo u mislima posto je hladno napolju i danju i nocu. Ali da ima tako razpoloznih za basket poput vas u mom gradicu, ne bi sigurno oklevao vec bi igrao i na ubitacno hladnom vremenu ,makar dobio upalu pluca.
kuruz Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 Stvarno, mogli bismo da organizujemo YUM basketicu!
Lukijan Mušicki Posted January 2, 2008 Report Posted January 2, 2008 u jeee... kako bih drage volje igrao protiv gonoreje (laza GNR) kad sam video ovu temu, mislio sam da je zajebancija, kad ono ljudi stvarno misle o nekom sportu!? ja ne mogu ni da gledam utakmicu, a o igranju i ne razmisljam, crknem posle 2 metra
Mustang Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Pa pored krivljenja kicme letos na gradjevini i odskora u teretani, volim leti da odem na basket i na fudbal, i to umem da nekad odigram dobro, a nekad userem, klasika, od sjaja do ocaja...
lithium Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 4,5 godine trenirala kosharku, a onda s*ebala koleno i sad eventualno mogu da se bavim americhim rvanjem(chitaj:foliranjem) -,-
Grob Bez Dna Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 trenirao kosarku do pre 2 meseca...sada igram sa ortacima skoro svaki dan
El Karnisero Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Trenirao kosarku 3 godine. Prestao pre godinu ipo.
kuruz Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 У последње време сам се вратио на кошарку, због играња за студентски дом у којем сам тренутно.
Little Butcher Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 (edited) Vec sam pisao u nekom od prethodnih postova da sam dugo godina trenirao kajak, sad samo leti cisto rekreativno. Ali evo vec mesec dana treniram curling, to je ono guranje kamena na ledu, i ono dvoje sto cetkaju ispred kamena (jebi ga ovako mi najjednostavnije da objasnim) Posto radim i sajt za karling savez, ko je zainteresovan moze doci ponedeljkom i cetvrkom od 23.30h da vidi kako to izgleda. Jos dva-tri treninga ce biti za dzabe, posle ce se naplacivati... Uh, zamalo da zaboravim da napisem da su treninzi u ledenoj Pingvin hali na novom beogradu, preko puta Kineza Edited February 11, 2008 by Little Butcher
Rejector Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 trenirao aikido kao klinac 3, 4 osnovne pa onda prekinuo.. pa isao na basket nesto do prve godine.. pa prekinuo pa pravio duzu pauzu i sada poslednjih godinu dana se bavim americkim fudbalom
kuruz Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Oд јуче сам власник ових патика за мали фудбал. Свуда по граду су 5000, у Делтином аутлету на Булевару сам их купио за 2990.
lemmy sixx Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Dobre su.Bas dobre.Moram i ja sebi uzeti tako nesto,jebeni centarsut mi je uzasan zbog ovih kurvinih dubokih patika.
kuruz Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Иди у Београд, три станице после Цветкове пијаце је тај Делтин аутлет у којем су цене невероватно ниске! Мој друг је купио Најк патике, Џордан мајицу без рукава, Џордан дукс и Џордан шорц, а све заједно је платио 7500! Нисмо могли да верујемо како је све јефтино. Има и дрес Манчестера од прошле сезоне, кошта 2990 динара. Ја га узимам следећи пут кад одем у Београд.
Geozee Posted June 29, 2008 Author Report Posted June 29, 2008 Uuuu... do jaja... to mi treba... Hvala...
kuruz Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Ја кукам што сам тек прексиноћ сазнао за то, куповао бих ствари сваке недеље. Прелепа Џордан тренерка, доњи део, 2000 динара.
lemmy sixx Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Иди у Београд, три станице после Цветкове пијаце је тај Делтин аутлет у којем су цене невероватно ниске! Мој друг је купио Најк патике, Џордан мајицу без рукава, Џордан дукс и Џордан шорц, а све заједно је платио 7500! Нисмо могли да верујемо како је све јефтино. Има и дрес Манчестера од прошле сезоне, кошта 2990 динара. Ја га узимам следећи пут кад одем у Београд. Svraticu kada budem sledeci put zapalio za Bg.Ovde kod nas su paprene cene takvih patika,a meni zao dati veliku kolicinu novca za patike koje cu obuci jednom nedeljno. Patike mnogo znace za dobar pas.Danas smo na jezeru bili,i igrali bosi.Sunce ti jebem kako sam delio lopte.Pa kada sam bos,ni Bekam mi nije ravan u centarsutu. Nego,kada smo kod dresova,ja nedavno uzeo ovaj: Samo sto na mom dresu mnogo lepsa reklama,nije nalepnica vec neki vez.
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Naziv teme sve govori... Kojim sportom bavite/bavili? Kako vam ide/islo? Zbog cega ste prestali (ako ste prestali)? Odlazim redovno na utakmice i na tribinama posmatram navijace...Omiljeni sport!
Guest Metaloglod Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Volim sportove. . . Treniram karate i imam crni pojas prvi dan, za neki mesec bi trebala da polazem za drugi. . .takodje se bavim penjanjem, kako na prirodnim, tako i na vestackim stenama. . .
Novaliis Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Uh, cekaj da dodjes tamo do nekog veceg stepena, cujem da su zeznute ''inicijacije''
Guest Metaloglod Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Pa i nisu toliko zenute. . . Ja radim i kao trener i zaista je tesko raditi sa decom od pet sest godina
Novaliis Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Pa i nisu toliko zenute. . . Ja radim i kao trener i zaista je tesko raditi sa decom od pet sest godina Tesko i odgovorno ali i lepo pretpostavljam.
Guest Metaloglod Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Tesko i odgovorno ali i lepo pretpostavljam. S obzirom da imam dve grupe, starije i mladje, malo je teze, ali lepo zaista jeste. . .tako ti mala deca postanu jako draga
Grob Bez Dna Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 5 godina kosarkom...sad samo rekreativno palijam.i to skro svaki dan.inace, igram jos odbojku i fudbal, takodje rekreativno.
Recommended Posts