Geozee Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 Haha... evo da ponovim i ja, posto vidim da neki ponavljaju... Kosarku sam trenirao 8 godina, a sad sam kosarkaski trener i kosarkaski sudija... eto...
Grob Bez Dna Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 ma dosadno mi...haha a koga treniras i gde?
Geozee Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 Nemoj se pretvori u chat... KK Novi Beograd, mada cu sad malo odmoriti od toga, pa cu da sudim... malo ovo, pa ono i tako...
Novaliis Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Moje sportske aktivnosti do sada- karate do plavog (a bio blizu braon pojasa ) i kosarka, rekreativno, dakle ulicni basket. Mada vise ne igram toliko cesto..godine me sustizu.
Geozee Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 ok, izvini sto sam pit'o Haha... ma opusteno...
Mistress Burzum Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Da li se teretana rachuna? Inache plesom. (Ako se i to rachuna )
Geozee Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 Haha... pa ples ja mislim da nije sport, al teretana jeste...
Novaliis Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Da li se teretana rachuna? Inache plesom. (Ako se i to rachuna ) E racuna se, to sam zaboravio da dodam haha. Nekad, sad pravim pauzu.
Grob Bez Dna Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 jebes teretanu...trcanje, sklekovi, zgibovi...rulaju.
Novaliis Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 jebes teretanu...trcanje, sklekovi, zgibovi...rulaju. Naravno. Trcanje manje vise, ostalo da. nisam ni isao u teretanu da bih se nabildovao ko stoka, ne volem to. A ni devojke ne vole, uglavnom
Geozee Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 Ma basket roka... :) kad cemo ljudi mi da se skupimo neki basket da igramo?
Grob Bez Dna Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 to htedoh da pitam...mozemo za 2 god kad upisem dif, a?
Geozee Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 (edited) dzudo rulez. @Amon Ra - ma jedi govna... dolazi ovamo... Edited September 5, 2008 by Geozee
Novaliis Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Ma basket roka... :) kad cemo ljudi mi da se skupimo neki basket da igramo? Moze ali da budete malo tolerantni prema veteranima, kao sto sam ja.
lemmy sixx Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Ja sam za u svakom momentu...kada sam u bg-u naravno.
Grob Bez Dna Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 (edited) mozemo pre morbid angela u decembru...po snegu, bre! @geozee dodji, bre, u sabac, to je lakse... Edited September 5, 2008 by Grob Bez Dna
Geozee Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 Ja sam za u svakom momentu...kada sam u bg-u naravno. Tebra... predji na pp i javi mi kad budes bio u bg-u... mozemo pre morbid angela u decembru...po snegu, bre! @geozee dodji, bre, u sabac, to je lakse... to ce se mozda i desiti...
Grob Bez Dna Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 pojasni?mozda i znam tu " " ako si na to mislio haha
Geozee Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 Moze ali da budete malo tolerantni prema veteranima, kao sto sam ja. 25 godina? ti si u najboljim godinama... pojasni?mozda i znam tu " " ako si na to mislio haha Haha... ma pogresno si me razumeo... Haha... tamo imam prijatelje neke i... ma duga prica... Moguce je da cu doci, pa cu ti se javim... ajde da se organizujemo... da otvorimo temu i da se prijave oni koji oce da igraju basket u bg-u...
Grob Bez Dna Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 da, da...i nagrade da budu. to smo trebali na raspustu da uradimo, ovako je teze...jbg, ima skolaraca
Geozee Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 da, da...i nagrade da budu. to smo trebali na raspustu da uradimo, ovako je teze...jbg, ima skolaraca Al ima i vikenda... A sad je pocetak skole, a ti nemas da ucis... tako da... ima da dodjes...
Novaliis Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 25 godina? ti si u najboljim godinama... 25godina stresa ucinili me starcem
Geozee Posted September 5, 2008 Author Report Posted September 5, 2008 25godina stresa ucinili me starcem Eh bre... nije svakom zivot med i mleko... Dodji i opusti se.. zaboravi na muku...
Recommended Posts