Јарослав Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 па већ дуги низ година своје бицепсе негујем константим подизањем флаша разног облика и тежине! али сад сам напокон открио флашу која ми је променила живот! то је "турбо-мега-гига-ултра-вињак-водка"! могуће је наручити је само преко Топ шопа! позовите 0666/111-666 хаха, ок, мала шала! па бавио сам се одбојком 7 година. играо сам све живе позиције, али углавном коректора. престао сам зато што сам поломио ногу, и чекају ћи да се опоравим, почео сам да пијем мало више него до тада. а имао сам и ретардираног и корумпираног тренера који ми је ишао на курац! престао сам негде у 7 разреду.
Dead Man Walking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Bavim se paraglajdingom i stejdždajvingom!
SkullKrusheR Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ne treniram nishta, ali se bavim kosharkom i fudbalom rekreativno. trenirao sam kosharku 4 god. i odbojku pola godine, ali me smorilo.
Vuk Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 BAviio sam se basketom 9 godina, ali sam vazda bio antitalenat + sam za poziciju koju sam igrao ostao mali (194 cm). Samo su se jedne godine sa mora vratili ostali centri iz ekipe i skontao sam da mi fali 15-20 cm da bih mogao da se nosim sa njima. Na sve to su se ugojili, pa su bili po 10-15 kg tezi nego ranije, a to je za moju tadashnju masu bilo sranje. Nije mi bio merak da se bijem sa ljudima tezim i po 30-40 kg od mene (imao sam 65 kg sa 16 godina ) Onda sam pocheo da se bavim metalom i rekreativnim ispijanjem piva. Povremeni pokushaju odlazaka u teretane me ne drze duze od 3-4 meseca, a za to vreme nishta ne postignem jer ne menjam ishranu. Ni jebanje nishta ne pomaze. Tako da sam sad tezak 98 kg i pokushavam da zgibovima, sklekovima i dizanjem jedne buchice od 15 kg promenim neshto u zivotu
Guest Srbija-Srbima Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Теретана већ доста времена ,карте нешто мало сам трениро,сад гледам кик бокс!а претежно нађем неког антифа па вежбам на њему
Footog Qpoos Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 (edited) ja sam 9 godina trenirao fudbal...sada trcim i radim trbusnajke i sklekove...otprilike svaki drugi dan...i dosta setam...ako neko ne zeli da trenira ista,neka makar svaki dan,svaki drugi hoda jedno sat,sat ipo...tako se najbolje cuva zdravlje... Edited February 23, 2009 by Trne
kuruz Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Коначно се кренуло са фудбалицом, пропустио сам Ђовака и 90 минута Јунајтеда због тога.
noiserespond Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Kosarka, rekreativno, preko zime 2x nedeljno, a prolece, leto i jesen kad god se ukaze prilika za to (osim vikenda), znaci i do 5x nedeljno.
Grob Bez Dna Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 (edited) Коначно се кренуло са фудбалицом, пропустио сам Ђовака и 90 минута Јунајтеда због тога. mi od skora palijamo veliki. doduse, malo skratimo teren, jerbo ima jedan gol na tockice pored, a i nema nas 22. Edited April 19, 2009 by Milenko Tepic
El Karnisero Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Poceli smo da igramo basket redovno.Konacno sam sredio sut,stvarno je bilo krajnje vreme.Ono je bilo uzas nista nisam mogao da pogodim jedno vreme.
kuruz Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Мораћемо да организујемо Јуметал спортски дан, да видимо ко тресе шљиву, а ко чека у потоку.
Footog Qpoos Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 fuzbal...nesto najlepse sto postoji...
El Karnisero Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Basket.U fudbalu mogu samo u odbrani da stojim. Stvarno,mogli smo sad za praznike da se organizujemo. Moze neko da postavi temu na okupljanjima.
-Mare Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Мораћемо да организујемо Јуметал спортски дан, да видимо ко тресе шљиву, а ко чека у потоку. Ne, nego ko vozi traktor a ko otvara stranice. Ne znam fuzbal da igram, ali ako ima neki okup moze - lepo cemo se nasmejati ako nista drugo.
kuruz Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Ја се не зајебавам на фудбалу. Без зезања, 'ајде да играмо другог маја.
Hail Metal Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Moze,moze...basket i fudbalica. Ako treba Ujfalushi u odbrani za nash cuveni katanacho , zovi me , ipak da se zna kakav igrach dolazi u Partizan sledece sezone !
El Karnisero Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Neko je pominjao da ce Ujfalusi da dodje samo ne verujem da je u to iko normalan poverovao.
lemmy sixx Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Pa tako se prica...kaze se da je gotova stvar. Ako treba Ujfalushi u odbrani za nash cuveni katanacho , zovi me , Naravno...da pokazemo malo yumetalcima kako se igra surova odbrana.
kuruz Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Хах, и код мене у дому се разбијају од тога, а мени не пада на памет да се бавим тиме. Ћале је безброј пута хтео да ми купи или направи сто, ал' који ће ми курац?
Recommended Posts