Jump to content

Recommended Posts

Posted

па већ дуги низ година своје бицепсе негујем константим подизањем флаша разног облика и тежине! али сад сам напокон открио флашу која ми је променила живот! то је "турбо-мега-гига-ултра-вињак-водка"! могуће је наручити је само преко Топ шопа! позовите 0666/111-666

хаха, ок, мала шала!

па бавио сам се одбојком 7 година. играо сам све живе позиције, али углавном коректора. престао сам зато што сам поломио ногу, и чекају ћи да се опоравим, почео сам да пијем мало више него до тада. а имао сам и ретардираног и корумпираног тренера који ми је ишао на курац! престао сам негде у 7 разреду.

Posted

BAviio sam se basketom 9 godina, ali sam vazda bio antitalenat + sam za poziciju koju sam igrao ostao mali (194 cm). Samo su se jedne godine sa mora vratili ostali centri iz ekipe i skontao sam da mi fali 15-20 cm da bih mogao da se nosim sa njima. Na sve to su se ugojili, pa su bili po 10-15 kg tezi nego ranije, a to je za moju tadashnju masu bilo sranje. Nije mi bio merak da se bijem sa ljudima tezim i po 30-40 kg od mene (imao sam 65 kg sa 16 godina :bigblue: )

Onda sam pocheo da se bavim metalom i rekreativnim ispijanjem piva. Povremeni pokushaju odlazaka u teretane me ne drze duze od 3-4 meseca, a za to vreme nishta ne postignem jer ne menjam ishranu. Ni jebanje nishta ne pomaze. Tako da sam sad tezak 98 kg i pokushavam da zgibovima, sklekovima i dizanjem jedne buchice od 15 kg promenim neshto u zivotu :)

• 3 months later...
Guest Srbija-Srbima
Posted

Теретана већ доста времена ,карте нешто мало сам трениро,сад гледам кик бокс!а претежно нађем неког антифа па вежбам на њему :pivopije:

Posted (edited)

ja sam 9 godina trenirao fudbal...sada trcim i radim trbusnajke i sklekove...otprilike svaki drugi dan...i dosta setam...ako neko ne zeli da trenira ista,neka makar svaki dan,svaki drugi hoda jedno sat,sat ipo...tako se najbolje cuva zdravlje...

Edited by Trne
  • 1 month later...
Posted

Коначно се кренуло са фудбалицом, пропустио сам Ђовака и 90 минута Јунајтеда због тога.

Posted (edited)
Коначно се кренуло са фудбалицом, пропустио сам Ђовака и 90 минута Јунајтеда због тога.

mi od skora palijamo veliki. doduse, malo skratimo teren, jerbo ima jedan gol na tockice pored, a i nema nas 22.

Edited by Milenko Tepic
Posted

Мораћемо да организујемо Јуметал спортски дан, да видимо ко тресе шљиву, а ко чека у потоку.

Posted
Мораћемо да организујемо Јуметал спортски дан, да видимо ко тресе шљиву, а ко чека у потоку.

Ne, nego ko vozi traktor a ko otvara stranice.

Ne znam fuzbal da igram, ali ako ima neki okup moze - lepo cemo se nasmejati ako nista drugo. :)

Posted

Ја се не зајебавам на фудбалу. :violent:

Без зезања, 'ајде да играмо другог маја.

Posted
Moze,moze...basket i fudbalica. :da:

Ako treba Ujfalushi u odbrani za nash cuveni katanacho , zovi me , ipak da se zna kakav igrach dolazi u Partizan sledece sezone !

Posted

Pa tako se prica...kaze se da je gotova stvar.

Ako treba Ujfalushi u odbrani za nash cuveni katanacho , zovi me ,

Naravno...da pokazemo malo yumetalcima kako se igra surova odbrana. :da:

Posted

Хах, и код мене у дому се разбијају од тога, а мени не пада на памет да се бавим тиме. Ћале је безброј пута хтео да ми купи или направи сто, ал' који ће ми курац?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...