lemmy sixx Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Ma kakav Balaton,to je za vas golje.Ja idem iskljucivo na ekskluzivne lokacije.Sent Moric,Kairo,Barselona...a ne kao Lalovic na pancevacki kanal i kao KoCkica na pomocni teren FK Sveti Djordje.
Grob Bez Dna Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 es gadjao neku vlasnicu frizerskih salona?
Bata Trokrilni Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Hajde da napravimo turnir yumetala u malom fudbalu. Ja se prijavljujem da branim za tim koji će nositi naziv "Pičketine klasične".
johnnyzzz Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 stičem utisak da bi ih više primao nego što bi branio s obzirom na izbor imena tima...
tier_mfkr Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Ako nekom treba organizator igre tipa Ricardo Kaka, count on me.
Footog Qpoos Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hKGW6_uhE0k igrajte hrkljus...
lemmy sixx Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Imam cvrst ugovor sa FK Car Konstantin,ali spreman sam da raskinem i na sopstvenu stetu ukoliko se realizuje projekat "Picketine klasicne".Stamen centarhalf,stena u odbrani,potreban sam u svakom slucaju.Moj jedini uslov je da se u tom slucaju dovede Hail Metal,kako bi cinili ubitacan odbrambeni bedem.Kada zajedno igramo poznati smo kao "Kanavaro iz 2006. na kvadrat".
Grob Bez Dna Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 a lalovic najistureniji. i kemis producent.
SkullKrusheR Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 mene su na fudbalu zvali zigic dok im nisam rekao da me zovu bendtnerovim imenom.
tHe NecromasteR Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Pet godina kosarka, shest godina rukomet, mesec dana kung fu, pet godina vinjak and counting.
El Karnisero Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 a lalovic najistureniji. i kemis producent. Lalovicu najvise odgovara uloga zadnjeg veznog ili stopera.
Footog Qpoos Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 mene su na fudbalu zvali zigic dok im nisam rekao da me zovu bendtnerovim imenom. kao klinca su me zvali overmars,a kasnije kanidja... sada gatuzo
Andrija Smith Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 (edited) Sto je ovo, nijedan spic? Nazovite tim bunkerasi klasicni. Edit: mene su na fudbal vazda zvali andrija. Edited July 2, 2010 by Andrija Smith
El Karnisero Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Pa svi uglavnom imamo preko 1.90 m,sta si ocekivao?
Footog Qpoos Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Edit: mene su na fudbal vazda zvali andrija. kreativnost uvek prisutna...
Andrija Smith Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Nekog glavurdana kog pogodis pod pravim uglom u celo i lopta se odbije u gol. Visok sam i ja tu i tamo, ali vazda sam prednji vezni bio.
Bata Trokrilni Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Ja imam 2m, dobre reflekse i pregled igre. Slaba tačka su mi niske lopte, ali tu ne moram da brinem ako ispred sebe imam Lemmyja.
In The Flesh Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Kako ne moraš.pa tek su njemu od 3 metra niske lopte slabost.
lemmy sixx Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Bez brige ljudi,apsolutno nema potrebe za brigom o niskim loptama.Refleksi su mi sjajni,tako da tu problema nema.Ukoliko vrbujete i Hail Metala,gola dobiti necemo sigurno.Jos uz podrsku kasapina Lalovica na poziciji zadnjeg veznog,bedem je formiran.Nas problem je kreativnost.Ne vidim ovde nijednog kreativca,sve neki koljaci.Za spic predlazem Kuruza i Mitu Megadeta.Trne kaze da je Gatuzo,ali posto vec Lalovica imamo na toj poziciji,a necemo bas igrati totalni katanaco,neka Trne bude centralni vezni.Krila?Treba neko brz.
Andrija Smith Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 (edited) ako treba prednji vezni ili egzekutor... Inace, ja sam predlagao da se okupi ekipa sa foruma i odigra mali fudbal no ste iskulirali. Edited July 2, 2010 by Andrija Smith
kuruz Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Ma kakav Balaton,to je za vas golje.Ja idem iskljucivo na ekskluzivne lokacije.Sent Moric,Kairo,Barselona...a ne kao Lalovic na pancevacki kanal i kao KoCkica na pomocni teren FK Sveti Djordje. Не сери. То је она класична турнеја Камп Ноу - Далијев музеј - курац палац. Кењам се на ту ексклузиву.
tier_mfkr Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Sve neki defanzivci, i vezni. Evo u tom slucaju se ja javljam kao korpulenti napadac. Ako Bentner bude najistureniji, onda cu biti, drage volje, u ulozi polu-spica. P.S. Svi preko 190 jbt, nema nikakvih prodornih krila/bekova...
kuruz Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 (edited) Мене рачунајте за штопера, идол ми је свемоћни Рио Фердинанд. Edited July 2, 2010 by Куруз брате
tier_mfkr Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 Za sad jedan golman, 3 stopera, 2 vezna (MC-a da se izrazim menadzerski ), 2 ofanzivna vezna/napadaca, i jedan neizjasnjeni
Recommended Posts