lemmy sixx Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Kanta igrac,igrac iz kante...ista stvar,cak je i pakovanje isto,limeno.
Axeanosilas Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Ја сам судија и обећавам да ће утакмица бити прекинута због мањка играча на терену!
tier_mfkr Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Moj glas za kapitena ide smederevackom Vijeri. Za penale i short free kicks glasam za sebe, a kornere i long free kicks da izvode Mita i Trne.
SkullKrusheR Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 ja sasvim solidno izvodim kornere sa leve strane, mada sam sa svojih 196 opasan i u skoku.
tier_mfkr Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Zato i predlazem Mitu. I skok igra nam je veeeeelika prednost u odnosu na rivale. Ja imam 195 i skakac sam nebeski samo imam krta kolena i skocne zglobove
El Karnisero Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Moj glas sto se tice kapitena ide Hailu.Mislim da je on ovde psihicki najjaci i najveci autoritet.A i kod sudija ima kredita,svi su gledali onaj smekerski dens hedbeng.
morbid god Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Fora bi bila da sudi sudija Rozeti monstrum
lemmy sixx Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Zato i predlazem Mitu. I skok igra nam je veeeeelika prednost u odnosu na rivale. Ja imam 195 i skakac sam nebeski samo imam krta kolena i skocne zglobove Nema problema...u skok igri smo tu Kokica,Lalovic i ja.Ja imam 207cm,Kokica i Lalovic preko 190cm.Tako da,u prekidima smo masinerija.
In The Flesh Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Fora bi bila da sudi sudija Rozeti monstrum Pa imamo najbliže tome Ја сам судија
El Karnisero Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Drugi tim. Fejd Morbid ITF Akseanosilas Fapril Metal Men ???????????????????? ?????? Efenberg ???? Vezni red fali.
lemmy sixx Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Moj glas sto se tice kapitena ide Hailu.Mislim da je on ovde psihicki najjaci i najveci autoritet.A i kod sudija ima kredita,svi su gledali onaj smekerski dens hedbeng. Slazem se u potpunosti,ali ipak je Mesindzer Of Ivl zacetnik cele ideje a i nije nikada jebao,pa moramo malo da ga psihicki stabilizujemo da ne bi primao golove.
morbid god Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Crnogorcima ne treba vezni red. Samo odbrana i napad. Nece niko zivi da trci i radi za ekipu. Mozda uvezemo koga iz Srbije. Sezonski radnici.
tier_mfkr Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Nema problema...u skok igri smo tu Kokica,Lalovic i ja.Ja imam 207cm,Kokica i Lalovic preko 190cm.Tako da,u prekidima smo masinerija. Svi smo preko 190cm. Mita nije, i ne znam koliko je Trne visok. Masina Za Mesija: http://www.youtube.com/watch?v=rAuYaeQjBXc
feyd Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Drugi tim. Fejd Morbid ITF Akseanosilas Fapril Metal Men ???????????????????? ?????? Efenberg ???? Vezni red fali. vidim sebe: bez brade, ocigledno.
Footog Qpoos Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 (edited) meni dajte kornere i sve ubacaje sa strane...to sam uvek radio dok sam trenirao...moze i one slobodnjake iz pizde materine...11,8 ili 10...ako je zauzeto,dajte sta je ostalo...kapitenska traka najstarijem...ko god to bio...organizujte cillidersice...sve tri ribe sa foruma...a mogu u tome da im pomognu tipovi sa avangarde...dodje mu na isto... efenberg nam je trener... ajvori predsednik... vjercia je ekonom tima... svi ostali rezerve...mozda i dodju do prvog tima ako se neko ne dokaze...i do kurca... Edited July 3, 2010 by Trne-svetska mega faca
Fapril ethereal Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 (edited) serem vam se u takav i tim i taktiku.. i drugi tim Sev Koreje bi vas ispresavijao Edited July 3, 2010 by Fapril ethereal
kuruz Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Dakle,ja sam za Neleta na levom beku.Odlicna ideja.Jak je,brz,i cvrst.Slab mu je centarsut,ali ima odlican dribling pa moze uleteti u sesnaesterac bez koriscenja centarsuta.Jaroslav je kanta od igraca. Џабе, Неле се повукао са форума. Није те обавестио? Скок игра ми је главни адут, на малом фудбалу редовно пакујем голове главом.
Recommended Posts