Axeanosilas Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 A i za to ti bogme potrebna kondicija,jer postoje kondicioni treninzi i pripreme od kojih se crkava xD Трчите са пушком изнад главе неколико километара или ШТА?
^Rainbow_Monkey^ Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 hahah xD ne,trci se bez pusaka i rade se sve normalne vezbe xD Doduse ti treninzi su dvaput godisnje xD
gavrosaurus Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Два пута годишње урадиш по 3 склека и спреман си за Олимпијаду! До јаја! Ех, да сам знао раније ...
Axeanosilas Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 (edited) @Гавра Не, не, мислим да морају да дижу кутијице са дијаболама. 15 понављања!!! Edited June 6, 2007 by Нежни Аксеаносилас
Nagaroth Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Pa bordom,biciklizmom i cetiri godine veslanja! Pravio malu pauzu sa veslanjem pa opet da krenem!Najbolji sport od ne extremnih! :rockdevil:
WIZARD OF GORE Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 nekoc sam trenirao rukomet, a sad se bavim ispijanjem piva, gledanjem tevea i slicnim sportovima
Kali Agna Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 koliko vas sportista pusi i pije? cisto me zanima
shock! Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 koliko vas sportista pusi i pije? cisto me zanima pusio nikad....pio jesam dugo.....onda odjednom prestao....al pocecu opet kad dodje vreme.....
Protagonist Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 koliko vas sportista pusi i pije? cisto me zanima imaš dosta sportista koji puše i kažu da im ne smeta...
Petar Pan Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 (edited) Ispijianjem piva! Valjda je i to neka vrsta sporta, treba ti dobar trening! Edited June 6, 2007 by Tanatos
Metal_Heart Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 imaš dosta sportista koji puše i kažu da im ne smeta... Hhaha ovo je bilo dobro. KAZU da im ne smeta . Jao samo kad se setim sta sam ja sve trenirao... naravno to je sve bilo rekreativno. kosarka (3god), judo, rukomet, fudbal, americki fudbal ( godinu dana samo kondicioni treninzi jer smo imali kretena trenera. Mislim da ni pravila AF nije znao) Idem u teretanu nekih 3 godine ali sa velikim prekidima. Sada sam odlucio da ne pravim prekide vece od 10 dana! Vozim snowboard 3-4 nedelje godisnje. Uclanio sam se u planinarskp drustvo, tako da pocinjem i planinarstvo. Ne pijem, ne pusim. @Гавра Не, не, мислим да морају да дижу кутијице са дијаболама. 15 понављања!!! To ako rade definiciju.
Álvaro Recoba Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Ја никад нисам ништа тренирао, нити ћу, верујем, али ми је жао што нисам дебитовао за сеЛски ФК Морава Гложане кад ми се пружила прилика у једној припремној утакмици, коју, ако се добро сећам, изгубисмо 1:9. Клуб се те сезоне распао, јер је истеран из лиге, пошто на већини утакмица није имао 11 играча... А иначе, волео бих да играм центархалфа... И играо сам две утакмице за село против Ладовице и Стајковца, кад смо као деца ишли по села... И тако, сеоски фудбал је врх!
Little Butcher Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) Ja sam prvo trenirao plivanje(od 7-12), al sam usput kao i svaki klinac malo pikao fudbal (Zemun, Teleoptik)... Od dvanaeste sam krenuo na kajak i bogami aktivno trenirao do II razreda srednje (1998)... Taj sport je zahtevao velika odricanja, leti smo imali treninge po dva puta dnevno, ucestvovao sam na mnogo takmicenja sirom Srbije, a najveci mi je uspeh bronza na drzavnom prvenstvu 1996. godine u cetvercu (500m pioniri). Najdrazi uspeh mi je bronza na Prvenstvu Srbije 1997. na 200m, takodje cetverac, tad sam vec bio kadet i secam se da je foto finis odredio osvajaca bronze. U srednjoj skoli sam krenuo da idem na tekme poceo malo da se drogiram (tablete, trava), pa sam samim tim prestao da treniram. 2002 sam opet krenuo, al sam zaradio mononukleozu, i to me zakucalo za krevet neka 2 meseca, s tim da sam posle toga morao malo da kuliram... I pored toga uspeo sam da izadjem na dva takmicenja, a od toga sam u Novom Sadu u dvosedu cak bio treci, samo sto su uglavnom svi dosli sa nekim drugim ekipama Posto sam video da ne mogu vise sa onim mrcinama da se takmicim, nastavio sam da treniram samo rekreativno. Nastavio sam da idem na tekme, naravno manje nego pre unistavam svoj organizam, rekreativno pikam fudbal, cak sam kratko i boks trenirao... Eto to je moja sportska prica... Edited June 7, 2007 by Little Butcher
gavrosaurus Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 U srednjoj skoli sam krenuo da idem na tekme poceo malo da se drogiram (tablete, trava), pa sam samim tim prestao da treniram. Јеби га, то је стара прича, на жалост. Углавном пљуге униште клинце спортисте и све који се тако осећају ... Јеботе. Какви ми све ликови и догађаји долазе пред очи ...
Geozee Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Ja iako sam prestao da treniram, rekao sam sebi da cu biti Strejt Edz koliko mogu... naravno ovo se odnosi samo na alkohol...
DaemOnizeR Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 ispijanje piva bi definitivno trebalo predložiti za olimpijski sport i to već od 2008.
.:Thor:. Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Kao klinac sam trenirao karate, a kasnije aikido dok se nisam razboleo
Geozee Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Brate, jednostavno kad te nece, nece te... koliko vas sportista pusi i pije? cisto me zanima Nikad necu pusiti, a alkohol postepeno smanjujem, tj. svodim ga na minimum... inace skoro svaki dan odlazim na kos da odrzim formu i vozim bajs...
Protagonist Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Ja malo pre išao da kupim ove nike+ za trčanje al nema broja sad moram da čekam, baš sam se izbedačio....
Recommended Posts