Zagrivuk Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 A šta to učimo od vas? Da vam je mesto u kuhinji :) Ah da ne bude spam, pa eto nisam video zenskog instruktora
Wise Owl Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Pa sto onda ucite od muskaraca :) :) Da im podignemo ego, da nam duze traju
Minerva_SD Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) Da vam je mesto u kuhinji :) Ah da ne bude spam, pa eto nisam video zenskog instruktora Ja smem da se kladim u svoju desnu ruku da se bolje snalaziš u kuhinji od mene! Edited June 18, 2007 by Master of Disasters
Zagrivuk Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) @Wise Owl, pa za to im uzmes ............................... vijag.. uh......... neki automobilcic na baterije @Master of Disasters, a bogme i u streljani :da: Edited June 18, 2007 by Black Totem 213
Minerva_SD Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 @Wise Owl, pa za to im uzmes ............................... vijag.. uh......... neki automobilcic na baterije @Master of Disasters, a bogme i u streljani :da: ja i niswam spominjala streljanu (znaš šta mislim o oružju), nego kuhinju!
Zagrivuk Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 ja i niswam spominjala streljanu (znaš šta mislim o oružju), nego kuhinju! Pa i u kuhinji ima nozeva, ali zenama dati samo da narezu hranu. Pa sad, svi mi volimo oruzje. Taj sport je odlican
Minerva_SD Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Zavisi koju hranu, i o tome znaš moje mišljenje!
Zagrivuk Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Zavisi koju hranu, i o tome znaš moje mišljenje! Znas kako u stelani izbacujes negativnu energiju, a zena ti treba za unosenje pozitivne, a ako me zena iznervira vodim je u streljanu da mi drzi metu :)
Minerva_SD Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Zavisi... Kad kažeš 'žena' na šta misliš, to je diskutabilno, vrlo...
Zagrivuk Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Zavisi... Kad kažeš 'žena' na šta misliš, to je diskutabilno, vrlo... Pa sa nekom sa kojom mogu da gluvarim preko dana. Jao glupe li teme UH Buduca majka moje dece, ako dozivim to
Minerva_SD Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 (edited) Pa ja sam onda potpuno pogrešno shvatila! Mislila sa kad si rekao 'žena' da misliš na ortakinje sa kojima možeš da blejiš negde, bez drugih pretenzija! I nije valjda da misliš da se razmnožavaš? Edited June 19, 2007 by Nimfadora
Zagrivuk Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Pa ja sam onda potpuno pogrešno shvatila! Mislila sa kad si rekao 'žena' da misliš na ortakinje sa kojima možeš da blejiš negde, bez drugih pretenzija! I nije valjda da misliš da se razmnožavaš? hahahahhahahahahhhahahahahhaaa! Naravno da mislim, onda cu preko dana gluvariti sa decom u zoloskom vrtu. volim tigrove
Minerva_SD Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Blago tebi! I ja volim tigreve, al bez dece!
Zagrivuk Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Blago tebi! I ja volim tigreve, al bez dece! Znaci ja cu gluvariti sa decom u zoloskom
Minerva_SD Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Dobro, ja ću verivatni sama, pa se možda i sretnemo... Mada ja više volim Botaničku baštu i možda bi mogli da odemo tamo ovih dana, pre nego što dobiješ tu decu?
Zagrivuk Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 AUUUUUU! Od sporta i streljane smo stigli do dece! Vazi.
Minerva_SD Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Pa ti si spominjao decu, meni, iskreno, nisu na kraj pameti! Moglo bi, ako može da se dobije nešto od 7-8 godina, sa tim bih već mogla (tu smo, generacija), ali bebe... Nikako, vrišti noću, ako si žensko ne smeš sa piješ prvo 9 meseci, pa onda dok sisa... I još ti razvuče sise do struka... Zajebi!
Axeanosilas Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ви се, бре, мувате на свим темама... Тотем и Нимфа ситинг он д три, кеј, ај, ес, ес, ај, ен, џи...
Shamandalie Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Fudbal igram otkako znam za sebe. Volim defanzivne zadatke, imam razoran udarac desnom nogom i precizno izvodim slobodne udarce. Mali fudbal ne volim toliko, jer ne daje mogućnosti da se ostvare taktičke zamisli, kao na velikom terenu sa 11 igrača. Ranije sam jako dobro igrala tenis i badminton, pa i sada to praktikujem kada nadjem sparing partnera. Stoni tenism mi dodje kao igranje video igrica, vežbaš satvremena i posle toga u stanju si da nadigraš svakog protivnika. Volim da igram i odbojku, dok košarku i rukomet nikada nisam volela. U poslednje vreme sve više me privlače i borilački sportovi, valjda zato što ih često pratim, ali to više volim da gledam. 1
kuruz Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Heh, a ja nikad nisam igrao velik fudbal, ali zato mali obozhavam. Uvek igram nazad, idem napred samo na kornere i chesto dajem golove glavom, a i zovu me Rio. Inache, mi igramo bez golmana, oborimo golove pa igramo na osnove golova, a gol vazhi samo iz 6 metara.
DragonHeart Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ranije sam jako dobro igrala tenis i badminton, pa i sada to praktikujem kada nadjem sparing partnera. Badminton obozavam i evo ti jednog sparing partnera
Protagonist Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 dok košarku i rukomet nikada nisam volela. :icon_ne:
Geozee Posted June 19, 2007 Author Report Posted June 19, 2007 Majke mi... ja realno sve sportove volim... samo da se trchi...
Recommended Posts