kuruz Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Код мене у селу хоће да праве базен, али ко зна када ће бити нешто од тога.
~MaX~ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Ja sam basket trenirao sedam godina ali sam onda odustao jer sam shvatio da u vecim klubovima ne postoji shansa da se progurash osim ako ti trener i cale nisu najbolji ortaci... Posle sam trenirao hokey na travi i bio juniorski reprezentativac.. a trenutno igram Bridz.. ne znam da li se to rachuna kao sport.. mislim da se rachuna.. naravno, kao klinac sam trenirao sve za shta su se delili letci po shkoli..
Geozee Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 a trenutno igram Bridz.. ne znam da li se to rachuna kao sport.. mislim da se rachuna.. Sta Jovajna ucini od tebe?
~MaX~ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Ahahaha... :) Ali jako je intersantna igra kad skapirash pravila...
Joe Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Bridge je olimpijski sport za vas neznalice koji ga igrate Djole si u fazoni da uchish da igrash bridge? Ortak i ja tjemo drzati kurs, pa ako si zainteresovan reci
Trekl Neuljudni Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Ja se zamlacujem s Americkim fudbalom nekoliko godina a pre toga sam igrao rukomet...Predobar je sport...Mada mislim da mi je postao nacin zivota Nadam se da neko zna o kojem se sportu radi
Geozee Posted October 22, 2007 Author Report Posted October 22, 2007 Bridge je olimpijski sport za vas neznalice koji ga igrate Djole si u fazoni da uchish da igrash bridge? Ortak i ja tjemo drzati kurs, pa ako si zainteresovan reci Sve sam trenirao, al bridge nisam... Zelim da igram, al ne znam sta cu ako mi se ti termini poklope sa kosarkaskim terminom, koji je samo 1 nedeljno...
Trekl Neuljudni Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Moj profesor elektronike iz srednje je jedan od najboljih ako nije i najbolji u bridge-u u Srbiji a i shire..lood covek
Geozee Posted October 23, 2007 Author Report Posted October 23, 2007 Blago njemu... mora da je neki nagruvani lik...
Liberali_ante_portes Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Ja se zamlacujem s Americkim fudbalom nekoliko godina a pre toga sam igrao rukomet...Predobar je sport...Mada mislim da mi je postao nacin zivota Nadam se da neko zna o kojem se sportu radi znamo valjda...mislim ima ovih nacionalistasto ne zele da znaju,ali vole i oni to ....pogotovo kad dobijemo slovence cetrdeset nesto : sedam
Joe Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Moj profesor elektronike iz srednje je jedan od najboljih ako nije i najbolji u bridge-u u Srbiji a i shire..lood covek Jel znash mozda kako se lik zove, jer ja ga sigurno poznajem ako je najbolji jer se i ja dugo bavim tom igrom... inache, Srbija tje imati juniorsku bridge reprezentaciju na olimpijskim igrama u Pekingu sledetje godine ... A juniora u zemlji ima mozda 5, zajedno sa mnom i moja dva ortaka, a shestoro tje putovati na Olimpijadu!!! Dakle, mozda i odem... lol
Geozee Posted October 23, 2007 Author Report Posted October 23, 2007 AAAAAAAA... :) Jovancice, gledacu te u Pekingu...
Trekl Neuljudni Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Pa mi ga znamo kao Kokija,a mislim da se zove Zoran Milosavljevic,al nemoj da mi verujes...Ne znam dal se jos takmici il sta vec,al znam da je dobar...Cuo od drugih ljudi koji ne znaju da ga znam... Pa srecno na Olimpijadi
SATAN-iz Batajnice Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Ja sam veliki ljubitelj bagmintona kojim sam se bavio dugi niz godina.Ali onda sam naleteo na online ligu shahista i tu se razvila prava ljubav.Sad po ceo dan igram shah i spamujem po yu metalu.
Shamandalie Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Eh, eh.... Ja molim kolege da igraju sa mnom badminton, ali nece niko, skupo im 400 dinara sat vremena ovde na sajmu. Mislim, das 200 dinara i za sat vremena crknes od trcanja, ne treba ti nikakva druga aktivnost i tako 3 puta nedeljno, nabijes kondiciju bez problema. Tako, ako je neko iz NS raspolozen da mi sparinguje, neka se javi na PP. PS. Ali da stvarno zna da igra, jer ne bih da razbijam pocetnike.
Селектор Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Благо вама кад имате прилику да играте бадминтон у Новом Саду! Заиста немам представу где би он у Београду могао да се игра,али је сјајан спорт и баш бих га играо у слободно време!
Shamandalie Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Ima i u Beogradu na sajmu u nekoj hali, ali verujem da su termini skupi k'o đavo. Po meni nije lose ni rekreativno igrati napolju kada to dozvoljavaju vremenski uslovi. Postavis mrezu kao za odbojku i igras. Rekete i korpice ces naci lako kod Kineza i nista im ne fali.
Селектор Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Имам ја и рекете и корпице,али је недостатак пријатеља заинтересованих за рекреацију бадминтоном,учинио да они буду затурени негде у орману!
Geozee Posted October 25, 2007 Author Report Posted October 25, 2007 Ja sam veliki ljubitelj bagmintona kojim sam se bavio dugi niz godina.Ali onda sam naleteo na online ligu shahista i tu se razvila prava ljubav.Sad po ceo dan igram shah i spamujem po yu metalu. Ocu jaaaaaaaaaaa!!!
Trekl Neuljudni Posted October 25, 2007 Report Posted October 25, 2007 Badmitnton??Pa gde je tu dinamika?/ kako bre da crknes od toga?
SATAN-iz Batajnice Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Kod mene u kraju ima nas 4oro koji se skoro svaki dan bavimo bagmintonom.u medjuvremenu sam krenuo i na muski pilates.Znas kako sam se zategao od toga.
kuruz Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Кад сам видео да је Сатан гостовао на овој теми мислио сам да ћу видети нешто у стилу "Спорт је геј". :) Иначе, каже се бадминтон.
Recommended Posts