Duxa Deathroll Rising Posted May 25, 2008 Author Report Posted May 25, 2008 Prijatelju...slusaj ovako... Tema je vec postavljena ali naravno mora da prodje odredjeno vreme da bi je moderatori pustili na yum,i ne moras da se izvinjavas,jer je ovaj plakat i ova reklama postavljena ovde, radi reklame benda,i reklamiranja svirke! I ja mislim da je tu sve jasno! Quote
Vonjagla Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 E! radicemo death in fiire ... i radicemo je na NASH ! nachin .... !!!!! ... a LYCANTHROPY je promenjeno na plakatu ... i sad je ispravno napisano ... ... A SVI ZIVI DA DODJU NA MADAFAKING SWIRKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Bejbe Kompajler Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 јоооооооооооооооооој, једва чекам.... биће мноооого опако!!!!!!!!!!!! Quote
Mita Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaa i ja isto znaci svaki skoro bend osim Sextazija ali moze i on da prodje Quote
wildchild_hatecrew Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 alexa pevamo duet, downfall, decadence i every ok? Quote
Vonjagla Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 e ... mislim da smo pokidali ovu svirku ... iako je bila po kaja greshka ... najbitnije je da je svima bilo do jaja ... fala svima zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzop .... Quote
Mita Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Hocete li svirati na onoj Violent svirci? Quote
Sandman Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Jebote Mito,pretera ga,kad god se objavi neka svirka ti smarash za ili Preacherse ili Fatality. Quote
Mita Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 (edited) Jebote Mito,pretera ga,kad god se objavi neka svirka ti smarash za ili Preacherse ili Fatality. jbg moji favoriti nisam emo Edited June 11, 2008 by Mita Quote
kIDd Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 vonjagla voli emashe hahah... aj organizujte neshto pre 5. jula ... tad svi palimo odavde xDDDDDDDDDDDD Quote
ÆSTROPHOBOS Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Pozdrav za DP Evo vam novi Dunzijev bend Geniot Pesma "The Source" moze da se cuje na myspace http://www.myspace.com/geniotband Quote
Duxa Deathroll Rising Posted July 22, 2008 Author Report Posted July 22, 2008 pa vise odmaramo... Vec smo radili na tri nove autorske pesme,tako da kada svi opet budemo ovde krecemo sa vezbanjem istih. Za snimak i dalje ne mogu jos nista da pricam,jer kad god sam pricao,nije bilo nista od toga,ili smo pocinjali snimanje a nikad zavrsili itd...tako da,no comment! POZ Quote
Mita Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 E ljudi sto Aleksic nece da nauci Death in Fire? pa nekako on mi lici na nekog vikinga Quote
Sleaze Glammer Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 до сада се губио по трафикама и клиничком центру ooo da ha ha ha ha ha Quote
Duxa Deathroll Rising Posted July 27, 2008 Author Report Posted July 27, 2008 ah...opet ta tema o Alexicu koju ne razumem.... Ma naucice Death in Fire za sledeci put,ali mu to nije prioritet.Autorske ljudi,autorske! POZ Quote
Mita Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 ah...opet ta tema o Alexicu koju ne razumem.... Ma naucice Death in Fire za sledeci put,ali mu to nije prioritet.Autorske ljudi,autorske! POZ ma bre kazem da je Aleksic kao viking plav,visok... samo mu fali sekira inace autorske su odlicne samo da ih snimite Quote
Recommended Posts