Duxa Deathroll Rising Posted August 14, 2008 Author Report Posted August 14, 2008 Dark PreacherS je danas predstavio svoj zvanicni logo! Takodje je i svim posetiocima nase myspace stranice predstavio dva wallpaper-a za vase racunare. Kritike bi bile jako dobro dosle. Hvala puno svima! Veliki pozdrav! Quote
Mita Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 Bas lep logo veoma moderno NEGO!!!!!! KADA CE AUTORSKE au bre aj malo brze bre i da aj mogli bi i neku svirku e da ono za Skrim organizaciju to moze svaki bend da se prijavi? Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 15, 2008 Author Report Posted August 15, 2008 Bas lep logo veoma moderno NEGO!!!!!! KADA CE AUTORSKE au bre aj malo brze bre i da aj mogli bi i neku svirku e da ono za Skrim organizaciju to moze svaki bend da se prijavi? Svirki ce biti naravno kada krene sezona,jer je mnogo tesko svirati u paklu A isto je tako i sa autorskim stvarima.Imamo 3 nove stvari,medjutim,potrebne su nam finansije i veliko vreme za promo album.A to vreme trenutno nemamo! Tako da cemo svi jo morati da se strpimo. A sto se tice Scream-a to moras da pitas Alexica i Puaca Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 17, 2008 Author Report Posted August 17, 2008 Dark PreacherS na Metal Sound festivalu u Dangubi 14.09. Quote
Mita Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Opa ko sve nastupa je to ono sa Dargoronom i Dumres i Aeternia sto je trebalo da bude? ako jeste tu sam 10000 % Quote
Exilion Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 DA se javim i ja posle dugih mnogo vremena xD logo se svidja i meni... a vidimo se 14og..ako mi nesto ne iskrsne XD Quote
Despot! Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 Opa ko sve nastupa je to ono sa Dargoronom i Dumres i Aeternia sto je trebalo da bude? ako jeste tu sam 10000 % pa nisu to baš ti isti bendovi, nešto će biti drugačije. aeternia, ne može da svira bar još neko vreme itd. uglavnom, jendo je siguno, biće amon amarth-a a danguba će poslužiti do otvaranja doma (ako se uopšte ikad i otvori) Quote
Mita Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 I jaaaaaaaaaaooooooooooooo i jaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooo znaci bice mrtvih Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 18, 2008 Author Report Posted August 18, 2008 Kad kod nas nije bilo mrtvih??????? Quote
Mita Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 SVIRKE SVIRKE ajte ljudi ce biti nesto pre 14-og Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 27, 2008 Author Report Posted August 27, 2008 Evo sutra! Polako ljudi. Vebamo dve nove autorske pesme za Metal sound,strpite se jos malo POZ Quote
kIDd Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 METAL SOUND KONCERT: Danguba 14.09.2008. 21h DARK PREACHERS EON REGRESSION (HIM tribute) SEXTAZY 100 upad Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 10, 2008 Author Report Posted September 10, 2008 Jos jedan wall od nas Quote
kIDd Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 haha design VONJAGLA xD da je mali font samo stavio Vr slika Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 10, 2008 Author Report Posted September 10, 2008 haha design VONJAGLA xD da je mali font samo stavio Vr slika to sam mu i ja rekao....to treba da pise minimalnim slovima... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 12, 2008 Author Report Posted September 12, 2008 Ne znam tacno za ostale, ali Dark PreacherS sviraju drugi na ovom Metal Sound-u. Ovaj put u Dangubi nova autorska stvar, Doors Of Dark PreacherS. vidimo se! Quote
Recommended Posts