Duxa Deathroll Rising Posted February 16, 2008 Author Report Posted February 16, 2008 (edited) Ljudi,evo jedne extra svirke! Trebalo bi da bude kidanje! Dodjite svi da se druzimo DP ce verovatno svirati dve nove pesme. Obavesticemo vas jos! SEE YA! Edited February 16, 2008 by Duxa Deathroll Quote
Mita Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Ljudi,evo jedne extra svirke! Trebalo bi da bude kidanje! Dodjite svi da se druzimo DP ce verovatno svirati dve nove pesme. Obavesticemo vas jos! SEE YA! xaaxaxax kad ste vi headlineri axaxxaax Quote
Exilion Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 xaaxaxax kad ste vi headlineri axaxxaax od uvek.. :rockdevil: Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 18, 2008 Author Report Posted February 18, 2008 Od sad pa na dalje i ubuduce! Dakle dodjite,bice jos jedna autorska i jos jedna nova pesma COB-a. Vidimo se Quote
kIDd Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Milanche ocesh i na fonu igrati wow u pauzama izmedju bendova ? hahah Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 18, 2008 Author Report Posted February 18, 2008 Prozivkaaaaaaaa Quote
Ywan Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Zabusava se, niko ne zove i tako bice uskoro, veoma uskoro cim bude struje. PERO TI SI CAAAAR!!!!!!!! Quote
Exilion Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Milanche ocesh i na fonu igrati wow u pauzama izmedju bendova ? hahah ne brate...vise ne igram wow..sada igram doTa-u PERO TI SI CAAAAR!!!!!!!! omg...zk,mg..pron rofllollolomg ... Ftw wtg..wtf?? tuga.. PERA KRALJ !!!!! :rockdevil: Quote
Mita Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 (edited) ne brate...vise ne igram wow..sada igram doTa-u oces jedan na jedan AROM ili APOM? :pivopije: Aj da ne bude spam aj koje ce biti pesme? posto nisam bio na prosloj svirci jbg bio sam bolesan znam da je bilo Hate me? Edited February 19, 2008 by Mita(Inpailor) Quote
kIDd Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 (edited) ajde dodji ko da je bitno shta sviraju.... --- bolje da ne znash shta sviraju, drzhi te u neizvesnosti.....i ochekujesh sve najbolje Edited February 19, 2008 by kIDd Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 ajde dodji ko da je bitno shta sviraju.... --- bolje da ne znash shta sviraju, drzhi te u neizvesnosti.....i ochekujesh sve najbolje bas tako Bice sigurno jos jedna autorska i jedna pesma COB-a.to sam vec rekao.dve su nam u opciji,ali koja god da bude,bice opasne sutke... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Pe evo napravili smo pauzu sa snimanjem od jedno dve nedelje, i nastavljamo 24. ovog meseca.I sada nadam se da ce sve biti gotovo sredinom marta.I sada da nas ljudi ne bi odmah jurili za cd-ove,okacicemo pesme na space i na sva ostala ziva mesta koja nadjemo,i onda cekamo stampanje promo cd-a sa promo fotografijama i spotom.ali eto,ocekuj pesme u martu! pozdrav! Quote
Mita Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 bas tako Bice sigurno jos jedna autorska i jedna pesma COB-a.to sam vec rekao.dve su nam u opciji,ali koja god da bude,bice opasne sutke... cek cek sta samo 2 pesme Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 cek cek sta samo 2 pesme Dve nove pesme Quote
kIDd Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 @Malisha - skinuli su sa novog albuma 2 nove pesme Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 da da...i sviramo sa roze gitarama,i ja sam pustio emo kosu. Molim vas gadjajte me! Ne stvarno,bice to jos dva nova osvezenja na celu pricu,kao sto je bio i Deadnight Warrior Quote
COBHC_WildCHild Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 au ljudi jedva cekam.... znaci ovo ne propustam... aj samo mojne mi kazete da opet svirate prvi? znaci sranje ja kada ste prvi, bolje je kda se situacija malo zagreje pa onda vi.. poz i respect Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 20, 2008 Author Report Posted February 20, 2008 Videcemo na licu mesta. Potrudicemo se da ne sviramo prvi Quote
enclave Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 (edited) Dogovori se sa Dunzijem i Akijem da spoje vas dvoje... Edited February 20, 2008 by enclave Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 20, 2008 Author Report Posted February 20, 2008 Dogovori se sa Dunzijem i Akijem da spoje vas dvoje... Pa to bi bilo najbolje Skoro sat ipo lude atmosfere Quote
Exilion Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Pa to bi bilo najbolje Skoro sat ipo lude atmosfere da istina..to bi bilo bas imba.. znaci loodilo sat ipo.. dp ff rules.. ) Quote
kIDd Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 imali biste graz© od svih plejera iz skca... Quote
Recommended Posts