Duxa Deathroll Rising Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Pa,vec smo svirali u Rumi,a imamo poziv i za avgust. Sviracemo u bilo kom gradu,samo kada nas neko pozove i kada se sve lepo dogovorimo. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 10, 2007 Author Report Posted June 10, 2007 Dobro,u redu je,aj sad malo iskuliraj Alexicu. poz Quote
Santa Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 e ljudi neopisiwo mi je drago shto ste otworili topic ponowo!!!samo napred ljudi!!!ako treba neko ponowo da was snima znate koga da zowet ajde u zdrawlje! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 17, 2007 Author Report Posted June 17, 2007 Danas,17. juna je godisnjica benda Dark PreacherS. Nekom drugom prilikom ce mozda biti organizovanja neke svirke,ali otom potom,jos smo mladi Jos jednom hvala svim ljudima koji nas znaju,postuju nas rad,i dolaze na svirke! Zivi bili! p.s. Ako nas budete videli mrtve pijane u gradu...ne zamerite,nego se pridruzite! POZ Quote
Santa Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 E owako!!!swim chlanowima benda DP: Aleksicu, Daku, Peri, Duxi, Iwanu i Milanu zelim josh wishe uspeha u daljem radu i josh wishe uspeha u daljem shkolowanju! swe u swemu, nalijte se malo za mene, jednog od washih najwernijih i najwecih fanowa!!! ajd u zdrawlje! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 17, 2007 Author Report Posted June 17, 2007 HVALA TI DRUZE! Pa gde si ti? E,u Rumi cemo svirati jos 1000 puta ako treba i ako nas budu zvali! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 Ovako,bend Dark PreacherS nece svirati 29. u SKC-u zbog nekih unutrasnjih tehnickih problema+obaveza,prijemni ispiti i jos neka cuda. Zao nam je i izvinjavamo se svima koji su zeleli da nas cuju ali...visa sila. Od prvog jula cemo krenuti sa aktivnim svirkama i koncertima,kad god,i gde god budemo pozvani. Propustamo i koncert u Krusevcu koji je u nedelju,ali imamo jos poziva sto u BG-u sto u okolnim gradovima. Za sada razmisljamo o Beer Festu i bicete obavesteni o svemu. Uglavnom,vidimo se jako uskoro na nekoj svirci. Hvala poz Quote
Santa Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 konachno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obawezno da mi jawiš preko majspejsa! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Quote
Usud Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 To ljudi.... Aj pa da sviramo skoro... p.s. Fala Peri sto je bio na svirci u petak... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 Na Beer festu? Cudno... Sta je cudno??? Bosko-vazi brate,saznaces.E i ako je vidis,pozdravi Veru. NIDZO-De si bre kralju? Hvala ti! Hvala na pozivu za Krusevac! (Cuo sam da nas je Bane zvao) Slusaj,trebao sam i ja da dodjem na tu svirku,ali jebi ga iskrslo mi povece ucenje.Sorry.Cuo sam da ste POKIDALI i da ste svirali bez painta! SAMO NAPRED KRALJEVI pa se vidimo uskoro! POZ Slava Quote
Usud Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 To Duxo, samo ti uci... Nema leba od metala... Aj brate da pijemo u skorije vreme, npr, Alen sutra slavi rodj pa svrnite na koju... :pivopije: Quote
Geozee Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Sta je cudno??? Pa malo ste brutalni za beer fest... tamo je samo "fina" publika... Quote
Santa Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Bosko-vazi brate,saznaces.E i ako je vidis,pozdravi Veru. trebo sam sa njom da idem u školu, ona u prwu ja u drugu, al ga ja po običaju poduwo!!! i jawi kako prijemni prošao!!! sorry za off! aj u zdrawlje! :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije: Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 27, 2007 Author Report Posted June 27, 2007 Pa malo ste brutalni za beer fest... tamo je samo "fina" publika... Pa da,to je fora... Onda ljudi konacno imaju prilike da cuju nesto drugacije. A i sigurno bu mi doveli brdo nasih ljudi da nas cuje i podrzi. Kapiras...posto smo brevise brutalni za beer fest,onda si glavna atrakcija tamo! poz Quote
Geozee Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Pa da... jedva cekam da vas vidim... (ako vas vidim) Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 27, 2007 Author Report Posted June 27, 2007 Nije to jos nista sigurno. Javicemo vam na vreme pozdrav Quote
Usud Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 BRUTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil: TO BRE U SRBIJI TREBA, A NE ONE EMO PICKICE!!! SAMO NAPRED MOMCI, EXTREME SCENA CE TEK DA OZIVI!! :rockdevil: Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 28, 2007 Author Report Posted June 28, 2007 Dobro bre ljudi,sad mi ispadosmo brutal death Da se ne istripuju ljudi... Melodic death! Cucete autorske ovog leta(ovo zvuci ko najava za holivudski film) poz Quote
Santa Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Dobro bre ljudi,sad mi ispadosmo brutal death Da se ne istripuju ljudi... Melodic death! Cucete autorske ovog leta(ovo zvuci ko najava za holivudski film) poz pa što to reče!? sad jedwa čekam da was čujem! aj u zfrawlje! :pivopije: Quote
Petar the Great Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Veoma je moguce da ce bend DP veoma uskoro zasvirati. Tako da se pripremi te. Quote
Recommended Posts