Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebes tribute Bodoma, dajte autorske....p0z za DP, pogotovo za bracu Teslashe!!!byKoca seljak iz Busija!!!!Za Duxu:Matori, evo blejim kod ortaka, docepao se net-a...Inache radim, vikendom pijem,kuci sviram i dovrsavam authorske...Pustao mi je Puki vase, skroz su OK, trebaju samo malo bubnjevi da se dorade, a i ritam gitaru morate nauciti malo bolje da pisete...Nemora ritam dzitra uvek da okida riff koji je prvi ton od solo dzitre... ako razumes sta ocu da kazem!?Al u sustini pesmice su originalne i to do jaja cenim...To je neko moje iskreno misljenje...P.S. Idi na temu Bodom, ostavio sam adresu za jedan clip... Definitivno najbrzi gitarista na svetu!!!Odgledaj, pa proceni sam....

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaae j J

:):) Kocha mrtvak naucio da koristi komp !?? :):):)

... zajebavanm se .. kad ces banes do Dgra ... :):):):) !?????

... nemoj da te nema na beer festu ... javi se pa da svratis do mene .. lift mi se sjebo pa zanas sta treba da zavarimo !?? ,.. .. :):):)

Posted
BRUTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

TO BRE U SRBIJI TREBA, A NE ONE EMO PICKICE!!!

Kakav bre brutal o cemu ti pricas?Nama trebaju normalni bendovi sa normalnom muzikom a ne neki brutalni bolesnici!

Posted

Hm...

Napisao si "Nama trebaju normalni bendovi a ne neki brutalni bolesnici" nakon komentara upucenom bendu da su brutalni... :confused::uhoh: :uhoh:

Ja evo stavljam u potpis sta mislim o DP... :D

Posted

ENCLAVE ... bate ... realno .. u srbiji imamo previse normalnih bendova... (da ne nabrajam ..)

... a sta nam treba ... to je previse subjektivno pitanje ... neko oce vise powera neko rock .. neko BRUTAL! .. kapiras !? zavisno od toga koju muziku najvise gotivi .. :):) ...

.. nama trebaju bendovi koji ce da sviraju kvalitetno i oriigiinalno .. nebitno da li je brutal ili trash , ili sta god ..

..

@Gothichna .. :):):):):):) ... mmada mi to mice ...zvuci malo Emo :)_:):):):) // /

...

poz

Posted

Shta tu meni nije jasno iz tog prethodnog posta - ne znam zashto biste vi bili NENORMALNI a drugi normalni...ali neka evo dodajem nenormalne brutalne mice :)

Otprilike zavisi kako ko shvata normalno i nenormalno...

A sta nam treba - pa zna se, kao sto reche chovek iznad mene, kvalitetni i originalni bendovi nebitno koji pravac sviraju...koji ce da pale i zare nashom metal scenom (ala sam poetski nastrojena danas :) ) !

I nije emo bwe nego onako Bodomski slatko :wub:;)

Posted

Mawo zlo-Taj covek iznad tebe je pevac DP-a.

Jeste ,alo emo to...

Ma Enclave je nas prijatelj.Brate respect,nema niko nista prema tebi i sorry,sad vidim da sam pogresno razumeo tvoj post.Ziv bio

Zakljucak- Pesme ne pravimo po definiciji vrste muzike vec po onome sto nam izlazi iz bulje i duse.A sve se to vrti oko melo-death-a.i tacka.eto...

poz

Posted

ma ziw je milan umro nij, dok je prichrsa i srbije! :rockdevil: :rockdevil: eno ga kod danice na zurKI...sa mojim burazom!ewo da se i ja jawim!zbunio me je topic, tj postowi!swe u swemu!krajem awgusta da ochekujem(o) swirku?

u zdrawlje! :pivopije: :pivopije: