Estatic Fear Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Jebes tribute Bodoma, dajte autorske....p0z za DP, pogotovo za bracu Teslashe!!!byKoca seljak iz Busija!!!!Za Duxu:Matori, evo blejim kod ortaka, docepao se net-a...Inache radim, vikendom pijem,kuci sviram i dovrsavam authorske...Pustao mi je Puki vase, skroz su OK, trebaju samo malo bubnjevi da se dorade, a i ritam gitaru morate nauciti malo bolje da pisete...Nemora ritam dzitra uvek da okida riff koji je prvi ton od solo dzitre... ako razumes sta ocu da kazem!?Al u sustini pesmice su originalne i to do jaja cenim...To je neko moje iskreno misljenje...P.S. Idi na temu Bodom, ostavio sam adresu za jedan clip... Definitivno najbrzi gitarista na svetu!!!Odgledaj, pa proceni sam.... Quote
Vonjagla Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 aaae j J :) Kocha mrtvak naucio da koristi komp !?? :) ... zajebavanm se .. kad ces banes do Dgra ... :):) !????? ... nemoj da te nema na beer festu ... javi se pa da svratis do mene .. lift mi se sjebo pa zanas sta treba da zavarimo !?? ,.. .. :) Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 8, 2007 Author Report Posted August 8, 2007 Zavarite,zavarite... VRATI SE POOKIE!!!!! Quote
enclave Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 BRUTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil: TO BRE U SRBIJI TREBA, A NE ONE EMO PICKICE!!! Kakav bre brutal o cemu ti pricas?Nama trebaju normalni bendovi sa normalnom muzikom a ne neki brutalni bolesnici! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 9, 2007 Author Report Posted August 9, 2007 A mi smo brutalni bolesnici? Quote
Neonblack Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Ko vas bre proziva da mu piiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiip?! Ne, vi ste brutalne mice! :) Hocu tu svirkuuuuuuuuuuuuu bWe! Quote
enclave Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 A mi smo brutalni bolesnici? Ja to nisam rekao ocigledno si pogresno shvatio! Quote
Neonblack Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Hm... Napisao si "Nama trebaju normalni bendovi a ne neki brutalni bolesnici" nakon komentara upucenom bendu da su brutalni... :uhoh: Ja evo stavljam u potpis sta mislim o DP... Quote
Geozee Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Nisam cuo njihove autorske, ali morace da prave brutal death da bi bili brutalni... makar po nekim mojim standardima... Quote
Neonblack Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Pa da, zato su sada brutal mice ali kasnije...bre mladi perspektivni momci, bice od njih nesto opako Quote
Vonjagla Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 ENCLAVE ... bate ... realno .. u srbiji imamo previse normalnih bendova... (da ne nabrajam ..) ... a sta nam treba ... to je previse subjektivno pitanje ... neko oce vise powera neko rock .. neko BRUTAL! .. kapiras !? zavisno od toga koju muziku najvise gotivi .. :) ... .. nama trebaju bendovi koji ce da sviraju kvalitetno i oriigiinalno .. nebitno da li je brutal ili trash , ili sta god .. .. @Gothichna .. :):):) ... mmada mi to mice ...zvuci malo Emo _:):) // / ... poz Quote
Neonblack Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Shta tu meni nije jasno iz tog prethodnog posta - ne znam zashto biste vi bili NENORMALNI a drugi normalni...ali neka evo dodajem nenormalne brutalne mice Otprilike zavisi kako ko shvata normalno i nenormalno... A sta nam treba - pa zna se, kao sto reche chovek iznad mene, kvalitetni i originalni bendovi nebitno koji pravac sviraju...koji ce da pale i zare nashom metal scenom (ala sam poetski nastrojena danas ) ! I nije emo bwe nego onako Bodomski slatko Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 9, 2007 Author Report Posted August 9, 2007 Mawo zlo-Taj covek iznad tebe je pevac DP-a. Jeste ,alo emo to... Ma Enclave je nas prijatelj.Brate respect,nema niko nista prema tebi i sorry,sad vidim da sam pogresno razumeo tvoj post.Ziv bio Zakljucak- Pesme ne pravimo po definiciji vrste muzike vec po onome sto nam izlazi iz bulje i duse.A sve se to vrti oko melo-death-a.i tacka.eto... poz Quote
Neonblack Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Respect za pewacha Iscimala sam se da nije neko pljuwanje Quote
Petar the Great Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Kako je vama do jaja. Samo se svadjate... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 10, 2007 Author Report Posted August 10, 2007 Eve nam i bubnjara! Ma Japi,ne svadjamo se nego uzivamo u zivotu polemisuci! poz Quote
Geozee Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Ali nikako klavijaturista da nabasa... Milance, gde si? :):) Quote
Santa Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 ma ziw je milan umro nij, dok je prichrsa i srbije! :rockdevil: eno ga kod danice na zurKI...sa mojim burazom!ewo da se i ja jawim!zbunio me je topic, tj postowi!swe u swemu!krajem awgusta da ochekujem(o) swirku? u zdrawlje! :pivopije: Quote
Vonjagla Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 bice svirka verovatno 25. 08 . ako BIDNE slobodan termin .... tolik0o o tome zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzOP ! ! Quote
Neonblack Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 SKC pretpostavljam? Bilo bi super da bude tada, taman tad dolazim za BG... Quote
Recommended Posts