Petar the Great Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Ma jok ja to samo Za Duxu. Ha, pozdrav za DP videcu da dodjem na svirku mozda, mora da pogledam u rokovnik. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 24, 2007 Author Report Posted August 24, 2007 Ma jok ja to samo Za Duxu. Ha, pozdrav za DP videcu da dodjem na svirku mozda, mora da pogledam u rokovnik. Quote
Vonjagla Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Debo ! .. mojne ... gnojne ... znojne .. !! ti rokovnici i ta fensi sranja .. :):):) a i ja moram da proverim da li imam slobodnih termina 25. :) ako ne dodjem .. jebiga .. :) Quote
Geozee Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Za sve postoji zamena... :) Salim se! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 24, 2007 Author Report Posted August 24, 2007 Koga nema bez njega se moze!!!Evo ja cu i da sviram i da pevam,Ivan neka sedne i lupa bas pedale i svira svoj bas,a pokupicemo nekoga iz publike(dvoje troje) da lupaju po cinelama dobosu itd. AJ SAD!!! Pa da vidite koji ce to mix da bude! Quote
Exilion Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 A JBM ti kevu,ko ce klaviature da ti svira mozda neko iz publike??? :pivopije Ja verovatno ne dolazim,koliko vidim u rokovniku pise da imam sastanak sa nekom malom emo klinkom .. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 24, 2007 Author Report Posted August 24, 2007 Ooooo....how cute...He have a date with lovely emo girl! ahahahahahahahaha...kako je to gej... Quote
Neonblack Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Meni su proradili sinusi juche i imam jebenu migrenu i jedva stojim na nogama ali ipak ipak ipak dolazim pa makar se onesvestila ! Jedwa chekammmm!!! Quote
Vonjagla Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 ufh.. bole me ledja i vrat od juce... kako je bilo !???? a !???? Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 26, 2007 Author Report Posted August 26, 2007 Ljudi hvala vam puno svima na sinocnoj podrsci!Bili ste fenomenalni,i hvala vam sto ste dosli u velikom broju i podrzali nas,hvala vam sto se pevali zajedno sa nama,i hvala vam za onako jake aplauze. Mi smo se fenomenalno proveli,i najveca nagrada nam je to sto sto su vam se svidele nase autorske stvari ...there was light i Firewall. Jos jednom hvala vam,i nadam se da cemo se uskoro opet videti da opet zajedno pokidamo onaj SKC! Hvala puno! Quote
Neonblack Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 ufh.. bole me ledja i vrat od juce... kako je bilo !???? a !???? Kome prichash, ne mogu da se mrdnem! Kako je bilo? Bilo je....ama bre samo shto se nisam sekla! Poshto sam bila pored zwuchnika, malo mi je zujalo ali swe u swemu odliiiiichnoooo! Autorska FIREWALL mi se bash bash dopala, zwukom podsetja malo na Bodome, a intro je takodje dobar mada (shto kazhe Djole) mozda malo prewishe krljachki za intro no ne smeta. :wub: od mene!!! Quote
Neonblack Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 P.S. Detaljnije o mojim utiscima imate na http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseacti...endID=105791161 Quote
Naragoth Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Evo i ja da vas pohvalim da ste bili extra! Dobra je ta FireWall....i mislim da ste zasluzili bolje ozvucenje i opremu !! Quote
Metal Bloodshed Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 kako je bilo !???? a !???? Bilo je bas do jaja, ali bas! Ne secam se kada sam se tako dobro proveo u skorije vreme! E i dobre su vam autorske stvari, mada sam vam to juce i rekao... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 30, 2007 Author Report Posted August 30, 2007 Pazi idiote,otvaram juce novine,24 sata,i u rubrici TOP 3 zurke u Beogradu vidim nasu svirku.I vidim nasu sliku!tj.Alexicevu sliku(nas pevac) i vrh moje gitare,a ispod pise: Boneyard za mlade metalce. Idioti su pomesali Dark Preachers i Boneyard,odnosno mislili su da smo mi Boneyard jer sam ja za vreme nase svirke primetio dva novinara sa nekim legitimacijama kako su nas lsikali.Znaci,treba ih sve pobiti... Quote
Neonblack Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 (edited) Jbt koji idioti.... No, ljudi, samo napred sa snimanjem demo-a Edited August 30, 2007 by Gothichna Quote
Geozee Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Pa dobro... tako su izreklamirali oba benda... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 1, 2007 Author Report Posted September 1, 2007 Pa tako nesto... Nego jurim ovih dana da navatam sve ljude koji su slikali,a bilo ih je dosta! Dobio sam samo slike od ortaka Paje.Super su ali su sa mobilnog... Imacemo i snimak 3,5 pesme i tako.Ali moram da nastavim da jurim ljude za sve to... pozzzzz Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 2, 2007 Author Report Posted September 2, 2007 Ljudi,evo par fotki sa svirke.Ostale jos uvek trazim. see ya Quote
Usud Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Hehe, Puki je na prvoj fotki ispao ko neki crnac! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 3, 2007 Author Report Posted September 3, 2007 YO NIGA'!!!! Quote
Exilion Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... OPET DISKRIMINACIJA KLAVIATURISTA....OVO NIJE FER LJUDI..PRVO ME MRZE TONCI,PA ONDA I FOTOGRAFI.. ))) ovo stvarno mora u novine.. Quote
Recommended Posts